Teneriffa

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mekanikern
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 15 aug kl. 00:41
Läst: 20856 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 188 röster, snittbetyg 4,85
Frugan och jag satt på planet mot Teneriffa. Vi var båda i femtioårsåldern, våra barn var utflugna och vi kände oss fria ekonomiskt och moraliskt kunde tillåta oss lite spännande äventyr vid sidan om ibland. Förhållande mellan oss var stadigt och byggde på förtroende och öppenhet.

Omkring oss på planet satt ett gäng ungdomar och vi uppfattade att dom hade köpt ospecificerade resor och att några av dom var lite nervösa över hur dom skulle placeras på ön.
Senare på dagen då vi installerats på vårt hotell och vi var på väg ut, såg vi att en av grabbarna från planet, stod i foalje’n och talade med en värdinna och dom verkade ha bekymmer.
Frugan som var lite nyfiken av sig, frågade vad som stod på.
Värdinnan förklarade då att det hade blivit en del överbokningar och att hon inte viste var hon skulle placera grabben.
”Ni fick väl lägenheten på 3’je våningen?”
”Kan inte ni hjälpa mig och dela med er så Per åtminstone har någonstans att lägga sina saker medan jag försöker hitta något ledigt.”

Lena tänkte en stund men tyckte det skulle bli väl trångt.
Värdinnan svarade att hon kunde ordna ett byte till en större svit högre upp som var mer påkostad och den bjöd hon på om vi ville dela med grabben. Den var inte så uppbokad för den var så dyr.
Lena slog till och vi gick med på det, killen såg ju så ledsen ut och hon tyckte synd om honom.
Han följde med oss och för att lätta upp hans sinnes stämning skålade vi honom välkommen med ett par riktigt stora groggar. Sen tog vi med honom ner till poolen och njöt av den varma eftermiddags solen.

Frugan är stolt över sin vältrimmade kropp och slängde snabbt av sig alla onödiga plagg och var glad som en lärka över att äntligen känna solvärmen.
Killen verkade till en början var lite blyg och lite prydd av att ligga bredvid henne och medan vi talades vid satt han ofta och betraktade hennes nakna behag med öppet intresse.
Det var en trevlig kille i 17-års åldern och en spelevink som det var lätt att få kontakt med.
Han berättade att han var från Umeå och att hans kamrater hade splittrats upp mellan olika orter så det skulle nog inte så muntert under kommande vecka. Han hade en skön Norrländsk dialekt och en humor som vi verkligen gillade.

Efter polen åt vi en bit mat och satt sen och njöt av kvälls solen på den stora balkongen med eget dricka och i samma klädsel som vid polen.
Grabbens intresse för de mogna behagen hade inte minskat och med glimten i ögat satt han och såg på då hon bättrade på sitt solskydd och hur hon överdrivet noggrant smörjde in de stora brösten.

Senare på natten, då vi låg till sängs och varvade ner med att läsa, började Lena skratta högt och ropade på Per.
”Kom får du se! Här är en kul artikel om Umeå”!
Per kom snabbt in och ställde sig på knä vid henne och böjde sig över henne för att lästa artikeln hon visade upp.
Jag låg bredvid med en bok och konstaterade att Lena glömt täcka sig där hon låg med filten nersparkad. Hon läste högt ur artikeln och vi skrattande åt författarens beskrivning av vissa norrlänningars fritids intressen.
Medan hon läste, sneglade jag åt sidan och uppfattade att han kollade in de stora brösten som han ”råkat” hamna över. Han slickade sig om munnen och visade tydligt att han gillade dom.
”Fina druvor va?” Frågade jag utan att se upp från boken och såg hur han överraskat rykte till.
”Mm jo-o visst”. Svarade han generat.
Eftersom varken Lena eller jag reagerade speciellt, så stod han kvar och försökte hänga med i artikeln men kunde ändå inte låta bli att snegla ner på dom stora druvorna som fasta och lockande, stod så nära.
”Dom går nog inte sönder om du känner lite försiktigt på dom.” Viskade jag utan att ta blicken från boken.
Lena brydde sig inte för hon var helt koncentrerad på artikeln.

Jag skymtade att han fuktade fingrarna och försiktigt kände på den närmaste vårtan. Lena såg med ett leende ner på hans fingrar, men läste sen vidare och eftersom artikeln var lång, fick han gott om tid till att pilla och rulla med pupporna, först den ena och sen den andra.
Vi skrattade åt dom poänger hon hittade men trots att hon verkade oberörd, styvnade pupporna och dom stod snart som stora körsbär mellan hans fingrar. Hon läste heller inte helt opåverkat utan tog små pauser som blev allt längre.
I en av dom skymtade jag att hon låg och såg ner på grabbens flinka fingrar som spelade med de uppsvällda vårtorna medan hon vred sig lite mot honom så han kom åt ordentligt.
”Du verkar gilla dom?” Frågade hon med ett moderligt leende.
”Ja dom är fina.” Sa viskade leende och lät tungan spela på den.
Hon försökte läsa vidare men den blev allt mer osammanhängande och då han började smeka över hela brösten, flämtade hon till och lade undan tidningen
Hon låg och såg ner på händerna som ogenerat kramade och smekte de fylliga brösten och det ingen tvekan om att hon gillade behandlingen.

”Du har väl inget emot att Per pysslar om mig lite va, Anders?” Viskade hon svagt där hon låg med rodnande kinder och serverade honom sina känsliga stoltheter.
”Va då?” Muttrade jag förstrött och spelade likgiltig och utan att titta upp från boken.
Jag skymtade i ögonvrån att han hade båda händerna på henne och att grabben kåtat upp henne ordentligt, förstod jag för hon såg med rodnande kinder ner på hans händer och han tyckte sig tydligen fått fri tillträde över hennes blottade kropp.
”Vadå?” Muttrade jag förstrött igen efter ett par minuter, då hon inte svarat.
”Snälla Anders, han är ju så fin mot mig.” Viskade hon tillbaks.
”Jasså, det där?”
”Nej då. Låt inte mig störa. Rör om i fläsket du Per, hon verkar ju må bra av det”. Svarade jag med ett flin.
”Lite ungpitt kanske gör henne gott.” Föreslog jag med en gäspning och läste vidare.
I ögonvrån såg sen hur en hand gled ner över hennes mage och ner under filten.
Grabben sög nu på bröstvårtorna så det smaskade och jag såg på hennes min att grabbens behandling kåtat upp henne ordentligt och han passade naturligtvis på att ta för sig, då hon så frikostigt bjöd ut sig. Skymtade en svag rörelse under filten då hon delade på låren då handen gled ner i trosan och en till då den letade sig ner i den.
Av Lenas flämtning förstod jag att fingrarna hittat rätt i sylt burken och då hon blev orolig med höfterna, hördes ett svagt plaskande som berättade att hans fingrar nu vispade om i min frus lilla fitta och att grabbens lek med henne hade gjort den riktigt plask våt.

Nu vände hon sig mot mig.
”Du Anders”. Viskade hon hest.
”Jag har hört att ungdomarna är duktiga med tungan nu för tiden.”
”Jasså.” ”Var har du hört något så dumt?” Muttrade jag med spelat ointresse.
Hon var tyst en stund.
”Är det inte så? Per”? Viskade hon igen.
”Vist det händer väl ibland.” Svarar han nästan oberört
Hon andades stötvis nu medan handen under filten rörde sig snabbare och plaskandet hördes tydligare.
”Har du gjo-ort et med en så-å gam-mal tant någon gång?”
”Nej. Men om du vill gör jag det gärna för dig.” Säger han och betraktar hennes grimaserande ansikte.
Hon nickar jakande.
Han tar motvilligt tillbaka handen från filten och reser sig upp.

Jag tänker för mig själv att hon kanske driver den stakars grabben lite för långt nu och oroas lite över att han skall bli chockad då hon visar upp sin våldsamt hungriga och kåta gamla hyska. Jag tänker mig en scen där han skrikande springer ut och ställer till en scen på hotellet.

Men han följer efter då Lena sparkar av sig filten och hasar sig ner mot sänggaveln där hon tar av sig de våta trosorna.
Det står en rejäl bula i kalsongerna på honom så det är nog ingen liten ungpitt på den grabben minsann. Han ser ut att vara helkåt på kärringen min som nu lägger upp sin svullna hyska för honom.
Han går ner på knä mellan hennes lår och med förvåning ser jag hur han utan tvekan för ner huvudet och börjar slicka i sig av hennes secret.
Han är utanför mitt syn fällt men det gör inget för det räcker med det jag ser på Lena minspel för att förstå vad som sker.

Av hennes grimaser kan jag se att tungan är effektiv och förstår att är detta är något hon saknat och alltid önskat sig. Hon är mycket upphetsad och jag har aldrig sett henne vara så aktiv under våra egna könsakter.
Hon stirrar flämtande ner på tungan som spelar på hennes kön och möter upp med underlivet och för fram de delar av hyskan som hon vill skall beröras.
Killen verkar vara en erfaren fittslikare för han tar god på sig och ser på hennes reaktioner var hon är känsligast.

Nu stäcker hon sig raklång på rygg och jag kan se på hennes himlande ögon att en orgasm håller på att byggas upp i henne.
Hon flämtar högt och kastar med höfterna mot hans ansikte medan ögon vitorna visar sig.
När hennes orgasm blommar upp kastar hon underlivet mot ansiktet och kniper sen ihop låren hårt om hans huvud. Sen faller hon ihop och ligger slapp och bara flämtar.
Medan Per ligger kvar och slickar över hennes flödande bulle som om den var en god glass, tittar han upp mot mig med frågande min.

Jag tyckte det var väldigt intressant att se att han kunde slicka henne till orgasm. Det var länge sedan jag själv lyckades få henne till det, så jag nickar medgivande. Jag tycker han gjort sig förtjänt av en fortsättning och nu ville jag se hennes beteende då grabben körde med sin pitt i henne.
Han reser sig, tar av sig kalsingarna går sen mot henne med sin långa grej i näven. Då han drar den längs den flödande öppningen öppnar Lena ögonen och ser storögt på då den långa kuken långsamt matas in i henne i hela sin tills den bottnar.
Där stannar den och det syns tydligt att grabben njuter av att äntligen få in sin lem i frugans varma fitta som han så åtrått. Han står och verkar vilja känna av hela hennes inre där han bara står och bökar med ollonet mot botten.
Men nu vill Lena ha mer action och manar på honom.
”Knulla mig ordentligt nu grabben!” Viskar hon.
”Sätt fart på din sköna kuk nu”.
”Så ja” Skö—nt. Me-er så”. Skriker hon då han drar ut den och för den några gånger och då han ökar takten är hon med och hetsar honom.
” Br-aa. Så-å ja. Me-e-er. Så-å. Åå-hh. Mee-er. Hårt. Så-å ja-aa”!
Snart åker pitten som en pistong i ett ånglok i utförsbacke, allt häftigare och snabbare. Men plötsligt tvärnitar den och stannar, långt där inne medan han stönande tömmer sin unga sperma i henne.

Han ser lite skamsen ut då han drar ut sin slaka lem och går av henne, men hon smeker tacksamt hans kind.
”Tack grabben, det var en av mina bästa hittills”.
”Det var jätte fint” .
Hon kommer upp i sängen och lägger sig tillrätta igen för en fortsättning.
Jag går över henne och tar över det uppvärmda skötet, som jag bearbetar med behag tills vi båda är nöjda. Vi somnar in, nöjda båda två.

Jag vaknar till ljud som jag först inte förstår. Det börjar ljusna lite så jag förstår att det är morgon. När jag ser ner ser jag att det är grabben som är tillbaka och att han fått smak på kärringfittan.
Han hade lyckats dela hennes lår utan att hon vaknat och står stödd på armarna och försöker föra in veken i hennes fortfarande våta hyska. Han ser ängsligt ner på hennes ansikte och på hennes reaktion. Då han ser att jag vaknat, ler han tyst mot mig medan han matar in sin morgon stinna kuk i min sovande fru.
Jag funderar en stund på om jag skall låta grabben komma och ta sig vilka friheter som helst och tänkte just säga något, då hon börjar jämra sig i sömnen.
Jag kommer av mig och ligger tyst och betraktar nyfiket på akten och vill se hur hon skulle reagera, då hon vaknar med kuk i sig.
Hon börjar röra höfterna mot honom och verkar vara inne i en lugn sömngöka.
Han håller emot lite längre nu och knullar lugnt på medan Lena börjar jämra sig allt högre och vi ser båda att hon är på väg.
Lena vaknar upp mitt i orgasmen!
Han ligger stilla kvar på henne medan det ebbar ut för henne. Hon ser sig om och ler mot oss.
”God morgon grabbar”.
”Hur läge har du hållit på, Per? Jag är ju helt färdig”.
”Så här vill jag vakna varje morgon i fortsättningen. Lova mig det grabbar”. Säger hon och ler lyckligt tillfredställd mot oss.

Vi skattar åt henne och då jag går upp för att pissa, fortsätter grabben göka henne och frugan verkar bara inte ha något emot det.
Då jag kommer tillbaka är dom färdiga och väntar på att toan blir ledig.

Det blir inget mer med grabben på några dagar för hans telefon börjar ringa och han får kontakt med sina kamrater. Vi ser honom inte förrän i slutet av veckan då han skulle åka hem.

Vi åt en lätt lunch ihop och skulle sen gå ner till poolen igen. Då vi passerade foalje’en stod värdinnan där med en äldre man och hon verkade ha problem igen.
Efter att vi passerat fick jag en ide. Hon hade ju varit så frikostig då vi tog oss an grabben och vi kanske kunde utnyttja henne ännu en gång.
Gubben såg ju så pass skröplig ut så det skulle nog inte bli några problem med honom. Lena tvekande lite men gick sen med på det.
Gubben fick grabbens rum, mot att vi fick en extra vecka på hotellet av värdinnan.

Det gick några dagar och jag märkte inget speciellt trots att vi var ihop en hel del.
Ni kan tänka er den överraskning jag fick ett par nätter senare då jag vaknade av att Lena låg bredvid mig och jämrade sig.
Hon låg naken med gubben mellan sina utbredda lår och han knullade henne för fullt. Och hon hade inget emot att denna skröpliga karl hängde på armarna över henne och matade ett hiskligt stort organ i henne. Tvärtom, hon kastade upp fötterna om hans bak del och tryckte på hans bakdel så han skulle stötta ännu hårdare in i henne.
Hon jämrade sig allt högre och hetsade dessutom på gubben, som inte såg så skröplig ut längre, att mata hennes hungriga och plaskvåta hyska snabbare med den hästkuk han rörde i ett för långsamt och lugnt tempo.

Medan jag såg på dom, måste jag erkänna att jag faktiskt inte sett att hon upprepat sitt lockande beteende mot grabben och faktiskt lyckats fresta även den skröpliga gubben.
Det var bara bröst som allt som ofta visades upp och som också skulle bättras på med solskydd då vi låg vid poolen och på balkongen. Han hade också gärna hjälpt till att smörja henne och då även brösten som han noggrant smekt och även kramat onödigt länge. Det var en bar rumpa under den genomskinliga nattskjortan på morgonen som strosade förbi oss då vi satt och åt frukost och även ett samtal på sängkanten, för en stund sen. Nu hade jag somnat så jag tyvärr missade inledningen till akten.

Gubben hade långt till spermierna så Lena hann få en dubblett innan han tillslut harklade till och tryckte in de få han hade i pungen.
Han reste sig flämtade upp, tackade artigt för sig och gick sen in till sig.

Gubben hade inga kompisar att åka till så han var med oss mest hela tiden och Lena lyckades ofta hetsa honom till stordåd. Som den morgon då hon gick in för att väcka honom till frukost.
Hon dröjde kvar där inne så jag tittade in och såg henne sitta på hans sängkant. Gubben låg vaken och såg flinande på Lena.
Då jag gick in såg jag att hon satt med en hand under filten och att han hade sin hand mellan hennes lår.

”Här vankades det minsann falukorv till frukost”. Sa hon med ett skratt mot mig medan hon runkade hans morgonstånd.
Hon kastar av honom filten så den beniga kroppen blottades. Ståndet som omslöts av Lenas lilla hand såg oproportionellt stort ut på den tunna figuren och påminde faktiskt om en falukorv till storlek.
Jag såg på hennes min att hon blir allt mer tänd där hon satt och smekte korvens hela längd.
Tillslut tog begäret överhand och hon klättrar upp i sängen där hon gränslar sig över honom. Vi ser alla tre ner mot hennes skrev då hon långsamt sänker sig mot det blålila ollonet och ser hur den omslutas av hennes våta läppar. Medan gubben och jag stirrar på hennes grimaserande ansikte, sjunker hon ner så ollonet halkar in och nästan allt av korven försvinner in i henne. Hon flämtar till och blir sittande med himlande ögon.
Hon höjer sig upp så ollonet blir synligt igen och börjar sen mjölka hans stånd med långa djupa tag som gradvis blir snabbare. Hon vrålar snart ut sin första orgasm och faller ner över ben högen som flinande ser på.

Medan jag fortsätter med min frukost hör jag hur hon flämtande fortsätter sin ritt där inne och hon får ytterligare två orgasmer innan benhögen därinne harklar sig och det blir tyst.
Lena kommer ut nöjd, belåten och glad som en lärka och fortsätter med sina bestyr utan ett ord om det som hänt.

En morgon stod Lena i badrummet och handtvättade något och hon stod nerhukad i badkaret med baken mot dörren medan hon skrubbade. Jag satt och i rummet bredvid och läste något då jag såg gubben råka gå förbi den öppna dörren till badrummet.
Han stod en stund och såg in en stund men han var tydligen väldigt nödig för han gick in och pissade för det spolade efter en stund.
Sen hördes inget mer på flera minuter, så jag flyttade mig lite så jag såg in. Där stod gubben bakom Lena med händerna om hennes höfter och hon skrubbade inte längre. Hon stod bredbent och höll emot med händerna mot väggen, inte ett ljud från någon av dom.
Sen började gubben långsamt röra höfterna mot henne och jag förstod att han inte kunde hålla fingrarna i styr då han sett henne stå där inne med baken i vädret.
Nu stod han och matade henne med sin gubbtask i långa djupa drag, utan ett ljud från någon av dom.
När han kom ut en stund senare fortsatte hon skrubba och ingen av dom visade med en min att något hänt.

Jag tror att gubben hann dra över Lena åtminstone två gånger till under de få dagar han bodde hos oss. Hon sa att hon därmed bevisade att hon kunde få hormonerna att vakna till liv på vem som helst oavsett ålder och det var hon stolt över.

Sen var det nog med manliga inneboende hos oss under den månad vi var kvar där, trots att Lena försökte övertala mig. Jag föreslog en dam nästa gång men det gick hon inte med på. Hon sa sig inte lita på dom.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 188 röster, snittbetyg 4,85