Min bästis och jag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hemlig
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 10 aug kl. 15:07
Läst: 32143 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 605 röster, snittbetyg 5,54
Det har alltid varit samma sak. Jag har alltid varit hetero, alltid haft pojkvänner och många killar som varit efter mig. Men jag har alltid varit attraherad just utv henne. Jag har aldrig haft känslor för en tjej, och det har jag absolut inte nu heller för henne, men det är just att hon attraherar mig på något konstigt sätt. Hon är förvisso väldigt vacker, men det handlar inte om det. Vi har alltid varit bästa vänner och det har absolut inte handlat om något mer, utan vi har bara verkligen bästa kompisar.

Hon har den snyggaste kroppen jag någonsin sett. Fasta ganska små bröst, läckert ass och platt snygg mage. Hon är vacker i ansiktet och har de finaste linjerna jag någonsin sett. Jag har alltid funderat på hur det skulle kännas att ha sex med en tjej. Och det ända jag tänder på i porrfilm är lesbiskt. Det går jag igång på riktigt rejält. Konstigt nog är det så trots att jag är hetero. Jag brukar fundera på hur det skulle vara att ha se med Lotta som hon heter. När jag tänkt dessa tankar har jag gått igång direkt. Och jag har alltid önskat att hon ska tänka samma sak.

Jag var hemma hoss Lotta en kväll, som vanligt och kollade på tv. Vi satt i henne soffa och pratade om allt mellan himmel och jord, killar, problem osv. Vi låg skavfötters och hon hade haden vilande på min fot. Hela tiden visste jag vad jag ville göra med henne, något som aldrig hänt mig tidigare. Hon rörde på handen över min fot, och jag kände hur jag rös i kroppen. Så låg vi tysta ett tag och kollade på tv, när hon frågade om jag ville bli masserad (jag hade tidigare nämnt att jag hade ont i min skuldra). Jag önskade och önskade att det skulle hända något spännande, men ansåg det ändå omöjligt. Jag satte mig upp med ryggen mot henne och hon började knåda mig över ryggen långsamt och skönt. Jag andades djupt och sa att det var så oerhört skönt att jag skulle kunna somna.
- Gör inte det sa hon, det kommer skönare massage snart. Bara av att hon sa så gjorde mig kåt nertill.

- Jag har alltid velat prova en sak, sa Lotta.
- Vaddå frågade jag nyfiket.
- Har inte du undrat hur det skulle vara att ha sex med en tjej, fortsatte hon.
- Hehe jo det är klart jag har sa jag, funderar gör man ju alltid.

Det blev tyst en stund och Lotta sa att jag skulle lägga mig ner på mage. Hon började smeka mig på ryggen och gick ner över rumpan. Nu förstod jag, och hela min kropp längtade och hoppades. Lotta knäppte upp min bh under linnet och fortatte massera. Sen bad hon mig att vända mig om.
Lotta drog av sig sitt linne så att hon bara stod i bh, sen böjde hon sig över mig och kysste mig. Jag blev våt så att det nästan rann om mig. Hon fortsatte att ta av sig sin bh så att hon satt topless framför mig.
Jag drog av mig mitt linne och slet av mig min bh. Vi låg och kysstes samtidigt som vi smekte varandras bröst. Hon vandrade neråt med sin tunga och tog min vårta i sin mun, det var så härligt skönt. Jag kände hur det pirrade mellan mina ben och jag flåsade tungt. Lotta var upphettsad det såg jag. Hon fortsatte neråt och drog av mig mina byxor. När jag låg där i soffan endast iklädd trosor så ställde hon sig upp. Hon knäppte upp sna byxor och sina trosor samtidigt. Jag såg hennes söta lilla fitta helt rakad framför mig. Hon ställde sig över mitt huvud i soffan och jag nuddade med min tunga mot hennes fitta. Jag slickade och kände alla hennes safter, de smakade ljuvligt. Det här kände jag att det redan var det bästa sex, mitt drömsex.

Jag slickade och slickade och hon stönade högt, jag älskade det. Hon reste sig upp och la sig bredvid mig. Hon tog handen ner mellan mina ben och drog av mig mina trosor. Jag kände hur hon tog på mig där nere och det var så skönt. Jag var så våt så att det nästan rann mellan mina ben. Sen la hon sig i en 69:a och började slicka mig, jag skrek. Det var underbart och vi blev helt galna båda två. Vi slickade varandra intensivt. Hon stönade när jag kittlade med tungan på hennes klitta och sa att mig att hon var nära att komma. Jag kände likadant när hon tog sin tungspetts mot min våta klitta. Hon fortsatte röra tungan i ett mönster så att jag kände att det var så nära för mig med.

- Jag kommer aaaaahhhh, skrek jag. Det var så skönt och vi skrek båda två. Först kom jag och hon tryckte hela sitt huvud in i mig fitta. Jag fortsatte att slicka Lotta och la mig mellan hennes ben, gick ur 69:an. Hon satte sig upp över mitt lår och gned sin fitta mot mitt lår. Hon var så sexig. HOn stönade och sa att hon ville att jag skulle pulla henne och slicka henne samtidigt. Jag gick ner mellan hennes ben igen och började slicka och samtidigt körde jag in två fingrar i hennes trånga våta fitta. Hon stönade och stönade, till slut kom hon i en stor sprutorgasm. Jag kom upp till henne igen och kysste henne. Våra smaker blandades, och äventyret fortsatte hela den kvällen.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 605 röster, snittbetyg 5,54