Mexico

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: La Paloma
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 8 aug kl. 21:09
Läst: 10920 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,00
Är inte säker på att detta är rätt forum för detta minne men prövar ändå. Ni som vill läsa något riktigt snaskigt blir nog besvikna. Men det är inte alltid det allra snaskigaste man minns i efterhand. Denna episod var så sexuellt laddad, att om man kunde mäta den, skulle mätinstrumentet sprängas.

Historien utspelar sig ombord på en buss i Mexico. Min väninna och jag är på väg fråb huvudstaden till en håla sm heter Los Mochis. Resan dit tog över ett dygn. Komforten var sådär. Busschafförerna var i alla fall nyktra. Vi färdades genom olika landskap och folk kommer och går. Dagen blir till natt och alla somnar. Försöker själv sova men har svårt att riktigt slappna av. Har problem att hitta en ställning som tillåter mina långa kropp att räta ut sig. Bussen stannar ibland och några år av, andra kommer ombord.

Mitt i natten stannar bussen och ombord kliver ett gäng musikanter. Vad jag kan förstå är det ett mariachiband. En av de kortväxta mexikanerna hamnar på sätet mitt emot mittgången, mitt över mig. När lugnet återvänt efter gängets ankomst, makar jag mig tillrätta. Lägger mig på båda sätena och sätter mina fötter på sätet mittöver. Känns som man inkräktar på hans område. Skiter i det, för någonstans måste jag ju ha "spiror". Efter ett tag gör han likadant, sätter sina ben på mitt säte alltså. Där händer det något. Vi båda vet att den andre inte sover. Vi är medvetna om varandra. Frågan är bara vad ska ske nu?

Allt är mörkt, bussens motor fnurrar och alla sover. Utom vi. Allt utspelar sig så långsamt, inget är självklart och det är så laddat.

Flyttar mina fötter närmare hans. Undrar om han somnat eller om han kommer att dra sig undan eller närma mig. Han flyttar sina fötter närmare mina. Mina ben är ytters och hans innerst. Han kan inte missförstå mina intentioner. Han responderar och börjar smeka mina ben med sina fötter. Det känns så djävla ljuvligt, han är med! Jag är duktigt kåt vid detta laget. Mitt sköte surrar och savar. Pulsen ska vi inte tala om. Någonstans blir allt för intensivt och han flyger över till mitt säte. Vi hånglar som besatta. När vi är så kåta att vi bara måste knulla, avstyr jag det hela. Ridå! Det kan jag bara beklaga idag men så gjorde jag då. Ung och dum.

Utan att kommunicera verbalt med varandra återgår han till sitt säte. Allt detta sker bara med kroppsspåket. Naturligtvis kommer det några väsande -SI! NO! POR FAVOR! Kanske lider jag fortfarande av denna upplevelse, vilket ger mig glädje idag.

Ännu en historia som beskriver att du ångrar bara det du inte gjort, inte det du gjort. Men idag vet jag bättre.

Hasta la vista!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,00