Simona

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Arvidsson
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 31 jul kl. 14:08
Läst: 15920 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 5,28
Torsdagkväll och hemma efter en joggingrunda i spåret. Lagom trött och nöjd klev jag in i duschen. Stretchade ut mina slitna muskler och såg fram mot en kall öl framför TV’n. Ungkarlslivet hade sina för och nackdelar, ingen som tjatade på en men också ganska torrt och torftigt emellanåt.
Då ringde det på dörren, tre ilskna signaler. –OK,OK,OK jag kommer! Fort på med en handduk runt livet och så halka ut mot dörren.
Det var grannens dotter Simona i lägenheten ovanpå. –Du jag har tappat ner något på din balkong. Sen stegade hon genom rummet och öppnade balkongdörren och plockade upp ett par minimala stringtrosor. Ja du vet morsan skulle bli galen om hon såg de här.. Tvättar och torkar medan hon jobbar.
Jo det kunde man ju förstå. Simona och hennes familj kom ju från Chile, troende katoliker och allt. Vacker var hon och 17-18 år gammal. Jag stod där gapandes som en fågelholk och glodde på henne medan hon bubblade på om att snart var det skolavslutning och sedan skulle hon minsann flytta till Göteborg för att börja på Teknis.
-Vill du ha kaffe eller en öl eller något, fick jag fram, påtagligt generad över att snoppen började puta ut under handduken..
Hon tog ett par steg mot mig. –Du jag vill nog ha samma sak som du.
Så drog hon av mig handduken och sög in min mandom i munnen. Långa härliga drag växlades med tungspel över ollonet. Jag suckade av häpnad och vällust.
-Är du hungrig, frågar hon, samtidigt som hon drar ner blixtlåset i kjolen och den kanar ner. Inget under konstaterar jag förvånat.
-Mmm, gissa?
Jag vänder på henne och beundrar hennes fasta fina runda rumpa. Hon lutar sig framåt mot soffryggen och särar på benen. Vi står tätt tätt intill varandra. Min stake står i givakt. Så putar hom så sexigt med rumpan och viskar: -Ja gör det, ta mig. Knulla mig.Hon lyfter på ena benet och styr med handen in staken. Hon är plaskvåt. Jag trycker på och glider in till roten, backarut ända tills bara ollonet är inne. Hon sträcker ut handen mellan sina ben och smeker min pung.
-Kör in den, flåsar hon. Ända in. Var inte rädd, det är bara skönt, jag vill – nu!
Jag kör in den så långt det går. Hon är trång, varm och våt, slidväggarna kramar år runt min stake och jag får uppbåda all kraft till att inte genast spruta henne full.
Hennes toppiga bröst är fasta och känns ljuvliga när jag smeker dem.
Simona kastar med huvudet och stönar högt. –Vill du inte ha mig? Vill du ha mig? Säg att du vill ha mig, frustar hon så saliven rinner från mungipan.
-Jo du ska nog få, svarar jag och stöter i hennes kropp med några stadiga juck.
-Ta mig då, ta mig, kraftigt och bestämt flåsar hon. Jag jobbar på under hennes allt ivrigare stön. Herre min skapare, tjejen är ju kåt som en marskatt hinner jag tänka innan hon plötsligt spänner sig som en fjäder och skriker: -Ååh åh ja ja såååååååå ahhhhh. Hon faller fram över soffan som en docka och hulkar i spasmer.
Ånej, jag är insann inte färdig än, tänker jag och vänder på henne. Jag föser undan soffbordet och lägger mig mellan hennes ben. Det är hårt mot golvet och jag känner att jag verkligen kommer djupt in i hennes hungriga inre.
Hennes händer klöser mig på axlarna, ryggen och över rumpan.
-Nu ska du få, fräser jag och stöter vildare och hårdare än jag någonsin gjort tidigare.
-Ta mig då, kom, kom, kom, lockar och håller krampaktigt runt min nacke. Hennes ögon är stora och vattniga och pannan är blank av svett.
När hon kopplar ett saxgrepp benen runt min rygg och kippande manar på mig med ettriga små stönande känner jag att det inte är långt kvar. Plötsligt börjar hon svära och bli förbannad.
-Kom inte än din jävel. Våga inte komma, vänta, vänta! Jag kan omöjligen vänta.
-Nä du nu ska du få. Mina händer greppar runt hennes bak och jag stöter i långa lugna drag. Ända in – ut och in till botten igen.
-Åh jaa, ta mig då, mer, mer, meer.
Det blir för mycket och jag gör en sista stöt innan jag faller låter satsen gå djupt inne, det svartnar för ögonen och jag faller över henne som en gammal säck.
Hon kravlar fram och försvinner ut i köket. Strax är hon tillbaka med ett finurligt leende på läpparna.
-Än är vi inte färdiga förklarar hon och sätter sig på huk och börjar suga på min sloka snopp.
Tunga, läppar och händer ger mig en underbar behandling och snart reser sig min stake i givakt. Det känns underbart ljuvligt och hon smackar med läpparna. Tar ut den, granskar den.
-Vilken snopp va? En riktig bamsestake för att vara en svenne, säger hon och börjar suga och slicka igen. Återigen känner jag utlösningen närma sig. Plötsligt kniper hon åt med fingrarna hårt vid roten och slutar sin behandling.
-Nä, nä, försök inte. Jag ska allt bestämma hur det ska va, fattar du?
Innan jag hinner svara vänder hon sig om sätter sig på alla fyra och håller fram ett fat med någon vätska på. Jag upptäcker förvånat att hennes korsrygg är helt röd efter vår aktivitet på mattan tidigare.
-Det är olivolja. Jag vill ha dig i baken men det är trångt.
Jag fattar snabbt och doppar fingrarna i oljan och börjar smörja in hennes anus. Låter långfingret trycka på öppningen.Tvärstopp, och jag trycker lite mer tills jag kommer in. Det är varmt och mycket trångt. Hur ska jag kunna komma in där?
-Ahrgh, aj,aj. Mer olja och det löper lättare. Hennes hand far över hennes kittlare och hon stönar högt och kippar efter andan.
Snart har jag två fingrar inne och tillför mer olja. Hennes öppning slappnar av och blir större.
Med vänster hand smörjer jag in staken med den svala oljan och tänker att nu ska du få min sexiga lilla kvinna.
Jag pressar ollonet mot hennes hål och så glider den in. Det är nästan obehagligt trångt. Simone faller ihop och har ansikte på golvet, baken putar upp ännu mer och jag skjuter på än mer tills jag är helt inne. Långsamt låter jag kuken glida ut och in, rädd för att göra illa henne.
Då reser hon upp sig på alla fyra igen och jag kan inte hålla tillbaka längre, greppar hennes rumpa i ett kraftigt grepp och skjuter in staken ända in i botten och pumpar ut min vätska med ett vrål.
Vi tar en dusch och granskar våra skador, mina knän känns skinnflådda och hennes korsrygg är tomatröd. När hon går säger hon:
-Jag gärna om det,men inte på din otäcka matta. Vi skrattar båda och så går hon.
Hon flyttade till Göteborg och ett flyttkort damp ner i lådan igår så jag ska ta tåget ner till helgen…

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 5,28