Spanska läraren

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Tuva
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 24 jul kl. 12:27
Läst: 21504 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 137 röster, snittbetyg 5,26
Det var i början på terminen som våran sexiga unga spanska lärare bad mig stanna kvar efter en lektion för att diskutera min uppsats.
Hon hade på grund av den oerhörda hettan ute på sig en kort, tajt kjol och en vit blus utan bh. Jag hade ofta fantiserat om henne under förhören, eller genomgångarna.
Jag inspekterade hennes långa, gyllenbruna lockar som hon tvinnade mellan sina smala fingrar, jag kunde känna pulsen stiga som hon kom fram till mig vid min plats
och satte sig på bänken framför mig. Hon placerade ett ben på var sida om mina så att hennes ben var lätt särade. Jag kunde se att hon inte hade några trosor.
Utan att tala tog hon mina händer och förde dem långsamt uppför hennes slanka lår och vidare upp mot hennes stora, runda bröst. Jag började genast knäppa upp hennes vita blus, och snart blottades hennes bröst rakt framför mig, jag kunde nästan inte andas. Jag började känna hur blodet pumpades till min unga, vilda kuk och hur bulan på jeansen blev allt hårdare.
Snart satte hon sig gränsle över mig och hon förde sina långa naglar genom min hårbotten tills hon beffalde mig att kyssa hennes bröst. Jag var inte sen att lyda order.
De smakade himmelst gott precis som hon alltid luktade, vanilj. Jag villle kyssa henne tills dagen tog slut, men jag fick inte fortsätta länge förräns hon gick ned på knä framför mig och började knäppa upp mina byxor. Kåtheten steg inom mig när hon tog tag i min kuk i ett hammarfast grepp och började suga med sina heta spanska läppar.
Hon kupade sin högra hand kring pungen och runkade lite lätt av mig med den andra som hon sög i fasta, rytmiska tag. Kåtheten blev snart ohärdbar och jag stönade högt. Precis som jag kunde känna orgasmen inom mig komma explosionsartat slutade hon suga och slickade mig retsamt kring ollonet. sedan placerade hon sina händer på kanten av min tröja och drog av den innan hon tog ner mig på golvet. Jag låg under henne med min stående kuk när hon placerade en fot på var sida av mitt huvud och hon befallde mig att skriva alfabetet med min tunga på hennes klitoris. Jag lät min tunga glida i form av alfabetets alla bokstäver samtidigt som jag lät mina händer smeka hennes fasta rumpa. hennes kjol var nu uppe vid hennes mage där den inte gjorde någon nytta så jag slet av den. Hon stod nu där utan kjol, utan trosor och med en öppen blus hängade för hennes axlar. Aldrig i mina vildaste fantasier hade hon kunnat vara så sexig. Vid bokstaven H stoppade hon mig och skrek i all sin kåthet på spanska att jag skulle knulla henne hårt. Jag ställde mig upp, kysste henne vilt på halsen och placerade mina händer med fasta tag under hennes rumpa och lyfte bort henne till katedern. Hon satte sig halft på kanten och röjde undan allt som var placerat där med sin högra hand. Jag var inte sen att förstå hennes djuriska begär och jag tryckte genast in min hårda, stora kuk i hennes blöta, spanska sköte. hon var tvungen att ta emot med sina händer för att inte falla av bänken. min pung slog mot hennes anus när jag gång på gång stötte in och ut. Jag kände hur orgasmen åter igen steg inom mig och hennes höga stön visade att hon var i full gång. Precis som jag kände hur sperman skulle rusa ut ur kuken sa hon allvarligt " du får inte spruta i mig " och jag drog genast ut kuken och sprutade ljummen sperma över hennes mage och bröst. Lite skamsen började jag gå mot bänken där mina byxor låg och dra på mig dem. Lärarinnan låg kvar på katedern och andades häftigt för att återhämta sig från sin kraftiga orgasm. När jag var fullt påklädd sa hon lite retsamt att lektionen var slut, men jag visste att det var många heta lektioner kvar på läsåret.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 137 röster, snittbetyg 5,26