Härligt sexparty

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla (gobo62@spray.se)
Rek. länk: http://www.plastparty.se
Inlagd: 22 jul kl. 12:07
Läst: 30767 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 488 röster, snittbetyg 5,49
I kväll skulle jag ha ett så kallat ”sexparty” hemma där det kommer någon och visar upp olika sex prylar som man sedan kan beställa genom försäljaren. jag hade bjudit hem sju stycken kompisar och hade nu städat och gjort det riktigt mysigt i vardagsrummet med levande ljus och några flaskor med gott vin. Jag hade även lite tilltugg som stod i kylen och väntade. Jag satte på lite lugn musik på låg volym och satte mig att vänta på mina kompisar och ”försäljaren.
Det ringde på dörren och när jag öppnade blev jag alldeles paff. Där stod en ursnygg tjej och sträckte fram handen emot mig.
- Hej det måste vara du som är Pernilla.
Jag bara nickade fick inte fram ett ord.
- Bra, då har jag kommit rätt i alla fall. Kanske borde presentera mig. Det är jag som är Nina och jag ska visa upp lite prylar här i kväll fast det vet du ju förstås redan.
Jag undrade för mig själv om hon var duktig på att göra mer saker med sin fylliga mun än att bara prata. Jag skakade på huvudet. Vad fick jag sådana här tankar ifrån jag hade ju inte ens druckit något vin ännu, jag kom fram till att det måste vara för att jag var svält född på sex det senaste. Jag visade Nina in i vardagsrummet där hon började att ställa i ordning sina saker på ett mitt stora matsalsbord.

Nu började mina kompisar att droppa in så smått och snart satt vi redo i soffan allihopa och vi började att dricka lite vin och äta lite snittar allihopa, även Nina gjorde oss sällskap vid bordet. Alla var lite fnittriga alla redan och vi var lagom spända på att få se alla saker som Nina hade med sig.

När Nina reser sig upp och går bort till bordet med sakerna börjar vi att applådera och jag kunde inte rå för att min blick följde Ninas sexiga rumpa när hon reste sig upp och gick bort. Det första Nina håller upp är en färgglad dildo och hon berättar att den minsann är väldigt effektiv trotts att den inte ser mycket ut för världen. Hon skickar runt den så att vi kan känna och klämma lite på den allihopa. Därefter visar hon fler dildos av olika storlek och färg och vi känner och klämmer bäst vi orkar. Vi skrattar och har väldigt kul när vi undersöker de olika dildosarna och när det kommer fram en som ser ut precis som en morot börjar vi alla att fnissa. Jag kan inte förneka att man blev lite små kåt av att sitta här och titta på alla dessa saker och det är precis som om Nina kan läsa mina tankar. Plötsligt kallar hon fram mig och ställer fram en stol bredvid sig och hon ber mig sätta mig ner.
- har du något emot att jag demonstrerar några saker med dig.
- Nej inte alls för jag fram, förväntansfull som jag är.
Hon tar fram en massageolja och börjar att smeka mig i nacken och ner över min bara rygg. Jag ryser när jag känner hennes händer emot min hud och jag kan inte undgå att stöna lite lätt när hon böjer sig ner för att demonstrera att det är otroligt skönt när man andas på oljan. Jag känner att Nina ger mig fjäderlätta kyssar i nacken och det går som stötar genom min kropp. Hon påverkar mig så till den grad att jag redan känner att det är alldeles vått i mina trosor. Hon demonstrerar ytterliggare några saker på mig och när jag reser mig upp för att gå tillbacks till soffan känner jag mig alldeles yr av kåthet.

Nina fortsätter att visa saker i någon timme till och vi börjar glatt att skriva i beställningslistorna då alla har hittat något de bara måste ha. Själv har jag fastnat för en dildo som verkar väldigt skön och massageoljan som Nina använde på mig bara måste jag ha, den var så otroligt skön eller också var det bara Nina om påverkade mig så otroligt. Nina börjar att plocka ihop sina saker och jag går fram till henne och ber henne att stanna kvar en stund. Hon ger mig en lysten blick och jag förstår att även hon känt av spänningen mellan oss. vi sitter och pratar och skrattar en stund till och snart börjar de andra droppa av igen med ursäkten att det är en dag i morgon med. I mina tankar lägger jag till att natten är ung ännu om jag får som jag vill. När alla har gått är det bara jag och Nina kvar i soffan och vi flyttar oss diskret närmre och närmre varandra. Jag känner nu hur min kåthet byggs upp till oanade höjder och jag lägger min ena hand på Ninas lår och masserar lite lätt på insidan. Hon stönar inbjudande och jag trycker mina läppar emot hennes. Våra tungor möts i en hungrig kyss och våra händer vandrar över varandras kroppar. Mina händer stannar vid Ninas fina bröst och jag börjar att ta av hennes blus för att komma åt brösten bättre. Jag ser att hon inte har någon bh på sig utan hennes fasta bröst pockar lockande på mig då blusen är av. Jag tar den ena bröstet i handen samtidigt som jag går ner med munnen och tar försiktigt den andra bröstvårtan i min mun. Jag känner att Nina masserar mina bröst samtidigt och det är otroligt skönt, hon vet vad hon gör. Plötsligt reser sig Nina upp och går bort till sin väska med saker och hämtar en massage olja.
- Lägg dig ner jag ska ge dej en riktigt skön intim massage.
Jag gör henne genast till viljes och lägger mig ner i soffan. Nina börjar att sakta klä av mig varanda klädesplagg från min kropp. Hon ger mig uppskattande blickar när jag ligger alldeles naken framför henne. Hon häller ut lite olja i handen och värmer den en aning innan hon lägger händerna på mina bröst och masserar dem så mina bröstvårtor blir alldeles stenhårda, jag har aldrig varit med om någon som masserar så gudomligt och jag stönar högt av hennes behandling. Snart börjar hennes händer att massera ner för min mage och när hon kommer ner mellan min ben tar hon lite mer olja innan hon fortsätter sin himmelska behandling. Hon masserar först runt om min nu dyblöta fitta innan hon försiktigt närmar sig mina blygläppar och min klitoris. hon lämnar inte en millimeter där nere orörd utan överallt känner jag hennes underbara händer. När hon slutligen för in ett finger i min våta fitta kommer jag genast i en otrolig orgasm och min kropp böjs i en stor båge. Nina går nu bort och hämtar en sådan dildo som jag tidigare beställde.
- Jag såg att du beställde en sådan här, tycker vi ska testa den så du vet om den är något att ha.
Min orgasm har nu ebbet ut och jag känner att jag fortfarande är kåt. Jag ser hur Nina oljar in dildon innan hon sätter den emot min fortfarande våta fitta. Den glider lätt in och Nina sätter på vibratorn, jag stönar högt av njutning. Nina trycker dildon in och ut i mig samtidigt som hon går ner med sin tunga och massera min klitoris. jag stönar allt högre och slutligen kommer jag i ytterligare en kraftig orgasm som tar andan ur mig. Nina ser belåtet på mig och ler.
- Nu är det din tur att göra det skönt för mig, du kan använda vad du vill i min väska.
Jag ler och njuter nu av tanken på att få göra det gott för en annan kvinna, det är något jag tidigare aldrig gjort utan bara haft som en väldigt het fantasi. Jag leder in Nina i mitt sovrum och ber henne lägga sig på sängen samtidigt som jag går tillbacks till vardagsrummet och hämtar hennes ”glädje väska”. När jag kommer in i sovrummet igen så har Nina tagit av sig alla sina kläder och ligger nu utbredd på min säng och väntar på mig. Jag lägger mig bredvid henne och vi börjar att kyssas passionerat. Jag låter min ena hand glida in mellan hennes ben och jag känner att hon är rejält våt där nere. Jag vandrar ner med min tunga lägst hennes hals och ner mot brösten. Tar den ena bröstvårtan mellan mina läppar och känner hur den blir alldeles hård, cirkulerar med tungan runt bröstvårtan och ser att Nina njuter, jag går över till det andra bröstet och känner hur hon ryser av välbehag. Jag låter min tunga fortsätta ner för hennes mage, strör små lättar kyssar vägen ner. Fortsätter retsamt att kyssa ner på insidan av låren tills hon nästan ber om att jag ska gå in mellan benen. Jag nafsar lite försiktigt i hennes blygläppar innan jag låter min tunga följa hele hennes springa, hon smakar ljuvligt där nere. Jag känner att jag själv blir otroligt kåt av att slicka en annan kvinna och höra hennes stönanden av min behandling. Jag fortsätter att slicka henne och masserar hennes klitoris med min tunga, cirkulerar retsamt runt den innan jag låter min tunga massera den ordentligt. För sakta in två fingrar i henne och de nästan sugs in så kåt är hon. Jag lyfter upp henne lite på mina armar så att jag kommer åt att slicka även bakåt och låter min tunga leka längst det känsliga stället mellan fittan och anus och hon stönar högt. Jag tar ut mina fingrar ur hennes fitta och prövar lite försiktigt att föra in dem i hennas anus i stället. Hon trycker sig emot fingrarna och jag förstår att hon tycker om det.

Jag känner efter en liten stund att det är dags att använda något mer. Jag går upp till Ninas väska och börjar att leta lite bland sakerna. Jag fastnar för en strap on med vibrator både för henne och mig själv. Jag sätter på mig den och känner kur skönt det vibrerar inne i min fitta. Jag går fram till sängen och ber Nina ställa sig på alla fyra. Jag för sakta in dildon i henne och hon trycker sig emot den. Jag riktigt ser hur hennes fitta suger åt sig den. Jag börjar att jucka lite försiktig men i takt med Ninas höga stönanden börjar jag att öka farten allt mer. Jag för ner min ena hand mellan hennes ben och börjar att massa hennes klitoris samtidigt som jag stöter hårt in i henne. Jag njuter något oerhört av att se hennes uppenbara njutning och höra hennes höga stönanden samtidigt som det vibrerar så skönt mellan mina ben. Jag ser hur Ninas kropp späns allt mer och så kommer hon i en högljud orgasm, samtidigt som jag själv får ytterligare en härlig orgasm. Nina sjunker ihop på sängen och jag förstår att hon är nöjd men jag känner ändå att jag vill ge henne fler orgasmer. Jag tar av mig strap onen och går bort till väskan igen. Där tar jag upp en liten finger vibrator som jag sätter på mitt finger och en dildo som ser väldigt skön ut. Jag ber Nina lägga sig på rygg och sätter mig emellan hennes ben. jag sätter vibratorn vid hennes klitoris och låter mitt finger cirkulera med den runt om och nudda klitoris lite gran. Jag ser på Nina att det är väldigt skön och jag skyndar mig att föra in dildon i henne. Jag fortsätter med vibratorn runt hennes klitoris samtidigt som jag rör dildon sakta i henne mot hennes g punkt. Ninas kropp drar återigen ihop sig och då hennes rygg böjs upp i en båge stönar hon så högt att grannarna måste ha hört. Jag njöt av att se hur Ninas kropp skakades av orgasmen och efteråt lade jag mig ner bredvid henne och bara höll om henne.

Detta var ett sexparty jag sent skulle glömma och Nina och jag beslöt att vi skulle träffas fler gånger och lära känna varandra bättre. Hur det går lär ni nog få höra senare…

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 488 röster, snittbetyg 5,49