Gästen i rum 203

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: dan
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 13 jul kl. 21:34
Läst: 23514 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1117 röster, snittbetyg 5,46
Den här händelsen inträffade förra sommaren när jag jobbade som servitör på ett hotell.

Det var en onsdag kväll i början av augusti. Den värsta semester rusningen var över och vi hade bara ett fåtal gäster på hotellet den här dagen.
Till middagen fick jag en ensam kvinna vid ett av mina bord. Jag visste att hon var gäst på hotellet men inte var hon kom ifrån, jag gissade på syd Europa någonstans. Hon hade ett sådant där utseende som är svårt att sätta ålder på, men jag trodde runt 45-50. Hon hade en stor heltäckande klänning så det var svårt att se något av kroppen, annat än att hon hade stora bröst. Jag undrade om dom skulle sitta kvar där uppe eller om dom skulle trilla ner när hon var naken. Hennes ansikte var rätt vackert inramat av långt, svart, vågigt hår och hon hade en mun som såg ut som om den var gjord för att kyssas.
Jag vände tillbaka till verkligheten och gick fram till hennes bord och tog hennes beställning.
En förrätt, varmrätt och en halv karaff vitt. Hon plockade upp en bok och började läsa i väntan på sin mat.
Kvällen rullade på utan att något speciellt hände.
Jag dukade av hennes varmrätt och frågade om hon önskade något mer, men hon var nöjd och bad att få notan. När jag kom tillbaka med notan undrade hon om hon kunde sätta upp det på rummet för hon hade lämnat kvar pengarna där. Det är inga problem, bara skriv ner rums numret och en signatur så är det klart, sa jag.
Hon skrev ner rums numret med stora, tydliga siffror och satte dit sin signatur och räckte sedan tillbaka notan till mig. När jag skulle ta den höll hon kvar den och sa till mig att hon ville ge dricks, men att jag fick komma förbi rummet och hämta den. Det går bra, men det får bli efter jobbet i så fall, sa jag. Hon tackade och gick ut ur matsalen.
Straxt före 23 var vi färdig och jag hade tagit en snabb dusch och bytt om. På väg till hotell byggnaden tänkte jag att det är knappast värt besväret, det brukar bli en tjugo lapp, men det hade varit en slö kväll så det är bättre än ingenting. Hade jag vetat hur mycket dricks jag skulle få hade jag sprungit hela vägen dit.
Jag knackade på dörren till 203 och väntade. Efter ett ögonblick öppnade hon dörren och jag såg att hon hade bytt om och satt på sig en av hotellets badrockar. För säkerhets skull hade hon dragit ihop den ända upp till halsen. Så tråkigt tänkte jag, inte ens lite bar hud kan hon bjuda på.
Hon bad mig kliva in och stänga dörren. Hon gick tillbaka in i rummet medan jag klev in i entrén och stängde dörren efter mig.
När jag vände mig stod hon fortfarande kvar mitt i rummet med ryggen mot mig, men jag märkte att något var annorlunda. Jag såg att badrocken inte längre var ihop snörd i midjan, den hängde rakt ner utmed kroppen. Jag undrade om det var ett misstag och samtidigt tänkte jag att det spelar säkert ingen roll för hon lär ju inte vara naken under. När hon vände sig om blev båda mina tankar besvarade. Hon gjorde ingenting för att dra igen badrocken och mera naken än vad hon var kan man knappast vara.
Hon hade en kropp som fick mig att tänka på Nigella, den där engelska tv kocken. Stora, fylliga, fasta bröst, smal midja och lagom breda, mjuka höfter och en underbar bak. Hon hade inte ett hårstrå mellan benen och jag kunde se början på hennes skåra. Min kuk vaknade till liv med en väldig fart. Jag hade fantiserat om Nigella ibland när jag smekte mig själv och här stod en kvinna framför mig som hade nästan exakt likadan kropp.
Hon drog av sig badrocken och lät den falla ner på golvet. Jag knäppte upp min skjorta och sparkade av mig skorna samtidigt som hon tog några steg mot mig. Jag hade precis fått av mig skjortan och skulle börja knäppa upp byxorna när hon tog tag i mina byxor och drog mig till sig.
Jag kände hennes stora bröst mot mina och hennes fingrar började knäppa upp knapparna i gylfen samtidigt som våra läppar möttes.
Det var klart att hon visste vad hon ville för det var hon som kysste mig. Hon tryckte in sin tunga i min mun och vi började spela med våra tungor. Jag lät mina händer glida ner utmed hennes rygg, midja och kände hennes sköna skinkor.
Hon hade knäppt upp gylfen och stack ner en hand innanför kalsongen och drog min styva kuk uppåt mot magen så att hon skulle kunna dra ner mina byxor. Känslan av hennes svala hand på min heta kuk fick mig att rysa av njutning. Jag klev ur byxorna och föste dom åt sidan.
Nu kupade hon handen runt pungen och började massera mjukt, men bestämt. Gud så skönt det var. Hon drog med fingrarna i ljumsken och sakta upp utmed skaftet. Hon visste vad hon höll på med det var ett som var säkert. Jag bestämde mig för att låta henne styra och bara åka med och njuta.
Hon bröt våran kyss och började sakta sänka sig nedåt. Hon kysste och slickade mig på halsen och ner över mitt bröst och lät tungan leka lite med min bröstvårta. Jag kunde inte låta bli att stöna till lite, hon tittade upp på mig och log ett kåt leende. Hon fortsatte ner på knä och stod med min kuk ett par cm ifrån sitt ansikte. Jag tänkte att det var tur att jag alltid är välrakad där nere, så att hon slapp få hår i munnen. Hon höll kuken i ett fast grepp med ena handen och den andra handen smög hon upp mellan mina ben och började massera och smeka mina skinkor.
Hon drog med handen inifrån roten på min kuk och sakta ut mot ollonet och jag kände hur mina kåtsafter började droppa från ollonet. Hon fångade upp en droppe med tungan och följde den tillbaka upp till mynningen. Hon lät tungspetsen smörja in den över ollonet, hon drog tungan utmed undersidan, där är det extra skönt, och tillbaka upp på översidan. Samtidigt drog hon handen sakta fram och tillbaka utmed skaftet. Ibland klämde hon till ordentligt och då passade hon på att dra lätt med tänderna på ollonet vilket fick mig att rysa av välbehag. Den andra handen höll hon sysselsatt över mina skinkor och ner mellan dom. Hon masserade anus och smekte pungen och så tillbaka igen.
Jag kände hur hon placerade sina läppar på toppen av mitt ollon och tryckte till med handen på min bak. Jag lät mig villigt föras fram mot hennes väntande mun. Känslan när hennes läppar kom över kanten på ollonet och slöt sig om skaftet var nästan för mycket. Hon började sakta suga på kuken, som nu var sten hård och pulserade i takt med mina hjärtslag. Det var inga problem för henne att få in mina 18 cm i munnen och att känna hennes fuktiga läppar mot blygdbenet var otroligt upphetsande.
Hon sög från roten ända ut till toppen och tillbaka igen. Hon använde tungan och tänderna på sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Jag skakade i benen och var tvungen att stödja mig mot en stol, så skönt var det. En liten stund till och jag skulle komma i en våldsam utlösning. Det var som om hon kunde läsa mina tankar för hon höll upp med sugandet och drog bara lite lätt med fingrarna utmed skaftet, pungen, ljumskarna och vidare ner över låren.
Jag tittade ner på min kuk som glänste av mina kåt safter och hennes saliv. Det rann utmed skaftet, ner på pungen. Hon tog ena handen och började massera in ”glidmedlet” mellan mina skinkor och över anus. Jag kände hur ett finger var på väg in i mig. Det var inte helt lätt att slappna av så att hon skulle kunna komma in djupare, när upphetsningen fick mig att skälva i hela kroppen. Hon hade fått in fingret och började massera min ”g-punkt” samtidigt som hon återigen lät kuken glida in mellan sina fuktiga läppar.
Det var bland det skönaste jag upplevt. Hon var utan tvekan den bästa kuk sugerska jag någonsin stött på, och det hon gjorde med fingret fick det verkligen att rinna till. Jag började få svårt att stå upp, och dessutom kände jag att när jag nu hade en naken, och uppenbarligen kåt kvinna framför mig så ville jag smaka lite jag också. Jag var inte redo att låta min sats komma än och än en gång måste hon ha känt på sig vad jag tänkte för hon drog ut fingret och slutade suga. Jag tog hennes huvud i mina händer och manade henne att resa sig. Hon ställde sig upp och vi pressade våra kroppar och läppar mot varandra.
Jag smekte henne ner över ryggen, mot hennes härliga bak. Jag drog ett finger mellan skinkorna och kom precis åt att nå hennes sköte. Det var tydligt att jag inte var den enda som var upphetsad, för hennes safter hade redan sipprat ut mellan hennes läppar och börjat fukta insidan på hennes lår. Jag drog bort handen och började istället smeka hennes underbara bröst. Jag kunde inte sluta förundras över hur fasta dom var, fast dom var så stora. Jag böjde mig ner och lät min tunga nudda vid en styv bröstvårta. Jag slöt läpparna kring den och började suga lite lätt.
Hon backade undan och tog min hand och ledde mig till sängen. Vi lade oss ner och jag fortsatte att kyssa, suga, slicka och smeka hennes bröst. Jag kände hennes hand på mitt huvud och hon började styra det jag gjorde. När hon tryckte till på huvudet började jag suga och krama hårdare och när hon släppte upp handen tog jag det lite lugnare. Jag spelade med tungan över bröstvårtan, sög in så mycket jag kunde av bröstet och masserade det med läppar och tunga. Nafsade med tänderna, och kramade med handen. Jag såg hur hon förde ner sin andra hand till skötet och började smeka sig själv. Hon tog upp handen och tryckte in fingrarna mellan mina läppar och bröstet och jag kände smaken av henne för första gången. Det var en smak fylld av kåthet och upphetsning. Hon tog ner handen igen och fortsatte att smeka sig, medan jag fortsatte med att njuta av hennes kåt-hårda bröst.
Jag förde ner min andra hand och placerade den över hennes. Jag lät mitt långfinger följa hennes in i hennes våta, heta slida. Hon började helt klart att komma ikapp mig vad gällde upphetsning.
Jag släppte motvilligt hennes bröst och började kyssa och slicka mig ner mot hennes mage och vidare ner mot det väntande skötet, med sina underbara nektar som jag kände rinna utmed mitt finger.
Hon måste ha varit ny rakad för jag kände inte ens ett fjun när min mun vandrade över hennes blygdben ner till läpparna. Näsan fylldes av dofterna från hennes våta fitta. Äntligen kunde jag låta min tunga glida mellan dom svullna läpparna och känna smaken fylla min mun. Finns det något godare än smaken av en kåt, upphetsad kvinna?
Min tunga hittade hennes redan styva klitoris och jag lät tungan mjukt glida över den. Jag fortsatte med att slicka och suga hennes klitta, lät tungan glida ner mellan läpparna och tryckte in den i öppningen och tillbaka upp igen. Jag förde in två fingrar i henne och lät munnen vara kvar uppe vid hennes klitoris. Jag hittade snabbt hennes g-punkt och började smeka och massera vilket fick henne att stöna skönt.
Igen så styrde hon mig med en hand på huvudet. Att hon så väl visste vad hon ville ha gjorde mig ännu mer upphetsad.
Jag njöt av att suga och slicka på hennes klitoris. Jag sög som en vakuum pump över klittan och lät tungan smeka den ibland hårt, ibland mjukt, ibland snabbt och ibland långsamt.
Jag förde in ytterligare ett finger i den våta fittan och jag kände hur hon lyfte lite på underlivet för att det skulle gå lättare. Hon andades tungt och lite stötvis.
Jag hittade en rytm mellan munnen och fingrarna och kände hur hennes upphetsning stegrades undan för undan. Hon hjälpte till själv genom att smeka sina bröst. Just innan hon nådde orgasmen stoppade hon mig och sa att hon ville att jag skulle komma in i henne. Inte mig emot!
Både jag och min kuk var redo att tränga in i hennes kärleksgrotta.
Vi valde en ställning som ser ut som ett upp och nedvänt T (Ni vet vilken jag menar). Jag lade mig på sidan och hon lade upp benen över mig. Jag fattade kuken med ena handen och började dra den i springan och upp över klittan. Jag lät ollonet bli riktigt indränkt av hennes safter innan jag placerade det i öppningen och sakta trängde in i henne. Jag ville ta det riktigt långsamt så att jag kunde känna varje millimeter jag sjunk djupare in. När läpparna slöt till om ollonet stannade jag upp ett ögonblick. Vilken himmelsk känsla! Till slut var jag så djupt i inne i henne jag kunde komma.
Jag började att dra kuken i långa drag in och ut i en jämn takt. Efter ett tag började jag variera farten och djupet. Hon hjälpte mig genom att trycka med sina ben på min bak. Jag höll mig precis vid öppningen, nästan så att jag var helt ute för att i nästa stund stöta ända in till botten. Jag stannade djupt där inne och bara tryckte den sista cm fram och tillbaka. Vi hängde båda på kanten till orgasm men lyckades undvika det genom att sakta av eller helt stanna upp med jämna mellan rum. Ibland hade jag min hand där nere och smekte hennes klitoris, läppar och så mycket av skinkorna som jag kunde komma åt, eller höll om min kuk och njöt av att känna den glida mellan fingrarna in i hennes blöta fitta. Ibland var det hon som var där med en hand och smekte och kramade om min kuk.
Ett par gånger lät jag kuken glida ut helt och styrde den med handen i skåran upp över hennes klitoris och tillbaka in igen, om och om igen.
Om vi inte hade handen där nere så var den på något bröst. Vi smekte varandras och våra egna.
Våra rakade underliv gled mot varandra utan problem tack vare all den kåt saft som vi producerade.
Jag vet inte hur länge vi hade hållit när hon föreslog att vi skulle byta ställning. Att vi hade fått ett antal mini orgasmer båda två var ingen tvekan om, men vi hade kvar den där sköna, underbara stora orgasmen.
Hon lade sig på sidan och jag lade mig bakom henne, sked. Hon lade sig så att min kuk hamnade rätt långt upp mellan hennes skinkor. Jag smekte hennes blöta sköte och klitoris och lät ett finger glida in för en kort stund innan jag drog ut det igen.
Jag förde ner min hand mellan oss och började dra kuken ner mellan skinkorna för att komma åt att styra in den, när jag drog ollonet över hennes lilla hål tog hon tag i min hand och stoppade mig. Jag släppte kuken och lät henne ta över. Hon placerade ollonet mot hålet och tryckte sig mot mig. Jag mötte henne försiktigt och kände hur den gled in i hennes trånga hål. Alla safter som runnit ut gjorde att det gick lätt.
Åh, gud vilken känsla! Jag började sakta föra kuken fram och tillbaka, men slutade när jag kände att hon skötte det där. Hon hade fört ner båda händerna till sin fitta. Hon förde in två av ena handens fingrar i fittan och lät den andra handen smeka sin klitta. Jag hade bara en hand tillgänglig och den förde jag upp till hennes bröst och började smeka och krama dom. Hon bad mig att krama hårt vilket inte var svårt att göra.
Hon ökade takten med baken och fingrarna samtidigt som hon smekte sin klitoris snabbare och hårdare. Jag kände min orgasm/utlösning närma sig i snabb takt och hoppades att hon skulle hinna med.
När jag kände hur satsen var på väg genom min kuk tryckte jag mig mot hennes bak så hårt jag kunde samtidigt som jag greppade bröstet ännu hårdare.
När jag kände den första satsen spruta ut ur min kuk in i hennes stjärt gick det för henne också. Hennes sammandragningar gjorde att hon knep till om kuken vilket gjorde min känsla ännu intensivare, det dansade ljusfläckar framför ögonen och jag skakade och rös i hela kroppen. Jag pumpade min sats in i henne och varje gång kändes det nästan som om jag skulle börja grina. Så oerhört skönt var det. Hon skakade hon också och jag kände hennes sammandragningar som fortfarande var rätt kraftiga.
Vi låg stilla och lät andan komma tillbaka till oss. Jag var fortfarande kvar i henne men jag kände att den hade krympt avsevärt, vilket inte var så konstigt.
Efter ytterligare ett tag särade vi på oss gick in i badrummet för att duscha.
När vi tvålade in varandra, vände hon sig med ryggen mot mig, lutade sig framåt och tog stöd mot väggen samtidigt som hon svankade och sköt ut sin underbara bak. Jag smekte henne bakifrån, till ännu en liten orgasm.
Vi duschade färdigt och jag klädde på mig, tackade för dricksen med ett leende på läpparna och sa god natt, och gick ut ur rummet.
Absolut bland det bästa sex jag har upplevt hittills.
Jag kommer alltid att komma ihåg henne som gästen i rum 203.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1117 röster, snittbetyg 5,46