Eldvakten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: EM
Rek. länk: http://www.gay6.se
Inlagd: 13 jul kl. 18:57
Läst: 15107 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 169 röster, snittbetyg 4,71
Det här hände när jag låg i lumpen. Vi var ute på en manöver och tältade. Vi var en pluton med bevaknings manskap. När vi var ute på dagen så satt jag och en av killarna jag blivit kompis med och pratade om tjejer och vilket helsike de för med sig. Vi skojade lite om att det bästa vore igentigen att glömma tjejerna helt och satsa på att bli homosexuell.

Dagen forsatte sedan med diverse övningar och på natten var det min tur att sitta eldvakt mellan två och tre. Jag satt där och läste i skenet från elden. Plötsligt kände jag mig iakttagen och när jag tittar upp står min kompis på knä och ser på mig. Jag kan nästan svära på att jag såg en glimt av åtrå i hans blick innan han sansade sig och kom fram till mig. Han satte sig bredvid mig och vi börjar lågmält att prata med varandra. Jag känner då hur han la sin ena hand på mitt lår, jag tittar förvånat upp och han ler mot mig. När jag tittar ner igen märker jag att det bildats en hård bula innanför byxorna. Jag tittar mig runt i tältet och jag ser att alla sover gott. Jag känner att jag själv börjar bli lite kåt och låter därför min hand vandra ner till kompisens kuk. Jag smeker lite lätt utanpå hans kamouflage gröna militär byxor innan jag försiktigt börjar knäppa upp hans knappar i gylfen och tar ut hans nu hårda kuk. Jag böjer mig ner och börjar sakta att suga honom. Jag låter min tunga virvla runt hans ollon och känner smaken av hans kåtsaft. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat drömma om hur härigt det var att suga en annan kille. Min egen kuk är nu stenhård i byxorna och jag känner hur han börjar att smeka mig utanpå byxorna. Han tar ut min kuk ur byxorna och börjar att runka mig lite lätt. Jag fortsätter att suga hans kuk och njuter av att ha den i min mun. Stefan stönar allt högre av mitt sugande och jag drar ner mina egna byxor och frågar om inte han kan suga mig lite. Han böjer sig sakta ner och tar min stenhårda kuk i sin mun. Jag njuter i fulla drag av hans sköna behandling, det är nästan skönare att bli sugen av en kille än av en tjej då en kille vet mer hur man vill ha det. när det är nära för mig att jag får orgasm så tar han mig i handen och leder mig ut ur tältet. Vi går en liten bit bort utan en tanke på att det är jag som är eldvakt. Jag lutar mig emot en sten och jag känner hur Stefan ställer sig bakom mig och sätter sig ner på huk. Han runkar mig där han sitter bakom mig och jag känner att han smeker runt mitt anus med den andra handen. Han tar lite saliv runt anus innan han försiktigt för in ett finger i mig. Jag tycker först att det känna lite underligt men snart upptäcker jag att det är väldigt skönt och det dröjer inte länge innan han hittar min g punkt. Stefan ställer sig nu upp bakom mig och jag känner att han tar mer saliv runt mitt anus. Han försöker sedan hittat rätt med sin kuk, men det blir lite fumlande efterson han är lika ovan som jag. När han äntligen hittat rätt känner jag hur han försiktigt tränger in i mitt anus. Till en början känns det väldigt ovant och konstigt men snart upptäcker jag att det är riktigt skönt. Samtidigt som han pumpar i mitt anus så runkar jag mig själv lite lätt. Jag känner hur pungen drar ihop sig och samtidigt som jag sprutar ut min sperma i en härlig orgasm känner jag hur Stefans sperma fyller upp mig därbak.
Efteråt så klär vi på oss igen och går tillbaks till tältet. När vi kommer in i tältet så sitter hans som ska avlösa mig redan på min plats och han undrar var i helsike vi har varit och vi säger någon lam ursäkt om att vi varit ute på toa eftersom vi blivit så dåliga i magen båda två. Den andra killen blir förbannad och menar på att vi skulle ha väckt honom tidigare. Jag och Stefan tittar på varandra och jag tänker på det vi just gjort där ute. Jag är fortfarande förvånad över hur skönt det var att vara med en annan kille. Jag och Stefan går och kryper ner i våra sovsäckar och jag somnar snart.

Efter denna händelse har jag och Stefan fortsatt att upptäcka nya saker med varandra då lusten tänger på men det berättar jag om vid ett senare tillfälle.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 169 röster, snittbetyg 4,71