Min lärare och jag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla (gobo62@spray.se)
Rek. länk: http://sexkontaktannonce.com/
Inlagd: 11 jul kl. 20:17
Läst: 31700 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 398 röster, snittbetyg 5,46
Jag hade gått på Komvux ett litet tag nu och läste till några ämnen. Bland annat läste jag historia och min historielärare var skit fin, det är väll inget ovanligt med det men det råkar vara en tjej. Jag har aldrig tidigare känt mig dragen till en tjej men hon har på något sätt lyckats charma mig. Hon pratade hela tiden om sin pojkvän så jag hade för lämge sedan givit upp hoppet om att det skulle kunna ske något mellan oss.

Vi hade precis haft våran kvällskurs i historia och jag stannade kvar lite efter de andra för att fråga Lina, som min sexiga lärare hette, lite mer om det kommande arbetet vi skulle göra. Jag stod nu här och tittade på Lina medan hon packade ihop sina saker, hon var så otroligt fin med sitt långa ljusa hår och sin fina lite kurviga kropp. Jag njöt av att se på henne, hon hade i dag på sig en ganska kort kjol som framhävde hennes vackra ben och en topp som matchade hennes gröna ögon. Lina tittade upp då hon kände min blick och jag gick fram till henne. Jag frågade lite saker om grupparbetet och Lina satte sig bredvid mig på sitt bord. När jag stod där bredvid Lina och vi diskuterade kände jag plötsligt hur hon lade sin ena arm runt mig. Jag tittade förvånat på henne och hon skrattade sitt härliga klingande skratt.
- Jag har sett hur du ser på mig, sa hon. Jag kan inte neka till att jag har tittat mycket på dej med Pernilla, du är vacker.
Jag stod alldeles mållös och viste inte vad jag skulle göra. Lina lutade sig då framåt och tryckte lätt sina läppar emot mina. Jag blev först alldeles stel i kroppen innan jag sansade mig och mötte hennes kyss. Kyssen blev snart mycket hetare och jag lät min hand glida ner utanpå hennes kjol och masserade lätt hennes rumpa. Jag kände att Lina log och hennes händer vandrade nu över min kropp och stannade vid mina bröst. Hon masserade lätt brösten utanpå tröjan och jag kände hur mina bröstvårtor blev alldeles stenhårda av hennes beröring. Jag kunde inte låta bli att stöna lite lätt. Lina särar då på sina ben där hon sitter på bordet och jag upptäcker då att hon inte har några trosor på sig under kjolen. Hon skrattar då hon ser hur förvånad jag är och säger
- Jag har aldrig trosor på mig under eran lektion, har hoppats att det ska hända något nu ett tag.
Jag för försiktigt min ena hand in mellan hennes ben och smeker lite försiktigt i hennes springa. Jag masserar klitoris och märker att hon njuter av det då hon stönar högt. Jag tar min andra hand och för försiktigt in två fingrar i hennes nu våta springa. Jag masserar hennes g punkt där inne och hon stönar allt intensivare. Jag slutar då helt med mina smekningar för att reta henne lite. Jag låter mina händer vandra upp till hennes bröst som jag smeker lätt utanpå hennes tröja. Jag tar av henne tröjan och för min mun ner till brösten i stället. Jag tar försiktigt in hennes ena bröstvårta mellan mina läppar och hon stönar till högt. Jag fortsätter att egga henne och hålla på med hennes små fast bröst innan jag låter min tunga vandra neråt och kysser ner längst med hennes venusberg. Jag låter min tunga cirkulera lite kring klitoris och låter den följa hela hennes våta springa. Hon smakar alldeles underbart, och jag känner hur kåt jag blir av att slicka en annan tjej. Jag för in tungan i springan så långt det går och hon trycker sig emot min tunga, jag för därför in två fingrar i henne i stället och fortsätter att slicka kring klitoris. Jag låter sedan min tunga fortsätta bak mot hennes anus vilket jag ser att hon njuter av. Hon för ner sin egen hand och börjar smeka sin klitoris. jag fortsätter att slicka kring hennes anus och pullar henne samtidigt och det tar inte lång stund innan hon kommer i en häftig orgasm. hon sjunker ihop lite med ett brett leende på läpparna.
- Jisses, vad skönt du gör det för mig, utbrister Lina. Du kan verkligen det här, men nu är det min tur att göra det skönt för dej.
Jag rodnar lite lätt och svarar henne:
- Jag har aldrig tidigare varit med en tjej men du är så vacker att jag ville försöka ge dej all njutning jag kunde. Du gör mig så kåt.
Lina tar upp en liten dildo ur sin handväska och pekar bort emot soffan längst ner i klassrummet. Vi förflyttar oss dit bort och jag lägger mig ner i soffan. Lina tar av mig min topp och ser uppskattande på mina bröst innan hon för min mun mot ena bröstvårtan och masserar den andra med sin hand. Hon fortsätter att strö små lätta kyssar över hela min mage och ner utanpå mina byxor. Jag njuter i fulla drag och bara längtar till hon fått av mina byxor, men hon har ingen brådska av med den utan smeker retsamt utanpå. Till slut tar hon äntligen av mig byxorna och mina trosor som är dyblöta vid det här laget åker också av. När hennes tunga nuddar min våta springa stönar jag högt av njutning och jag är nu så kåt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Lina för försiktigt in dildon mellan mina ben och sätter på vibratorn och jag skälver i hela kroppen av njutningen den ger. Hon fortsätter att smeka mig med dildon och masserar min klitoris med tungan. Snart kommer jag i en otrolig orgasm där jag ser stjärnor och jag får rysningar i hela kroppen av den otroliga njutningen. Jag faller nöjd och tillfredsställd ner i soffan och Lina lägger sig nära mig och vi ligger där och bara njuter av varandras närhet. Jag stryker henne över håret och förundras över hur vacker hon är när hon ligger här alldeles naken bredvid mig. När vi inte vågar stanna kvar längre i klassrummet tar vi återigen på oss våra kläder och vi ger varandra en lång härig kyss innan var och en åker hem till sitt.

Detta var den första gången det hände något mellan Lina och mig, vi fortsatte sedan att träffas efter varje kvällskurs och det blev många sköna möten, även Linas pojkvän har varit med oss ett par gånger men det berättar jag om en annan gång.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 398 röster, snittbetyg 5,46