Rast läsning

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: mjd
Rek. länk: http://sexkontaktannonce.com/
Inlagd: 9 jul kl. 19:37
Läst: 12353 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 3,81

Min tunga glider upp mellan dina läppar. Smaken och doften fyller mig, gör att jag vill känna ännu mer. Jag når din svullna knopp och låter tungan försiktigt rulla över den. Den känns som en kula mot tungan. Jag cirklar med spetsen runt den innan jag drar spetsen rakt över den. Jag trycker läpparna mot dina och suger in din klitoris i munnen samtidigt som jag låter tungan spela över den.
Jag drar ett finger mellan dina läppar och känner hur dina safter börjar rinna. Jag rör fingret runt, runt i små cirklar precis i slidöppningen. Min tunga är fortfarande upptagen med din klitoris. Den har blivit styvare nu, dina läppar fylligare. Jag rör fingret i en större cirkel. Jag smeker ut din fukt över dina läppar, ut i ljumsken. Det kommer mycket nu, flödar. Jag täcker handflatan med safter och för upp den till ditt bröst. Det skimrar i ljuset när jag har gnidit in det med dina fittsafter. Bröstvårtan står styv rakt upp. Jag nyper den mellan tummen och pekfingret, rullar den. Tar ner handen mellan dina ben igen. Du är våt nu, riktigt våt. Släpper din klitoris med munnen och fortsätter massera hela skötet med handen.
Läpparna sluter sig kring din bröstvårta. Jag känner smaken från ditt sköte. Sältan blandas med sötman från din hud. Jag öppnar munnen och tar in mer av ditt bröst, suger. Tungan sveper över bröst, vårtgård och bröstvårta.
Handen smörjer insidan på dina lår med dina safter. Dom glänser från ljumsken ner till knävecket. Det ser ut som daggdroppar som täcker ditt fitthår, glittrande. Mitt långfinger masserar mjukt mellan läpparna, upp mot klitoris. Jag byter fingrar och rullar försiktigt klitoris mellan tummen och pekfingret. Nafsar lätt i bröstvårtan.
Lägger till långfingret och placerar dom över klitoris och börjar föra dom upp och ned, på samma sätt som jag masserar mitt ollon. Tungan och läpparna leker med ditt bröst, har gjort det spänt. Det rör sig upp och ned i takt med din andning som börjar bli mer och mer intensiv. Du rör dig under mig, lyfter ryggen i en båge för att i nästa stund trycka upp ditt underliv mot min hand.
Sakta för jag in två fingrar i dig. Jag kröker fingrarna uppåt och trycker till på din g-punkt, samtidigt som tummen rör sig över din klitoris. Långsamt, långsamt, jag vill hitta rytmen. Munnen på bröstet, tummen på och runt klitoris och två fingrar som masserar slidan och g-punkten. Där! Din andning blir djupare, snabbare. Jag följer den, låter den styra. Snabbare, hårdare. Dina ben sluter sig runt min hand, spänner sig, försöker låsa den. Dina kåtsafter som rinner ut gör att handen kan röra sig utan problem ändå. Dina händer håller om mitt huvud, river min rygg.
När du kommer sköljer en våg av safter över min hand och ut mellan dina läppar.
Jag flyttar ner mitt huvud och slickar girigt i mig, dricker verkligen av din nektar.
Jag täcker din kropp med din kåthet och börjar bygga på nästa orgasm.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 3,81