Hon är bäst

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: malin
Rek. länk: http://sexkontaktannonce.com/
Inlagd: 9 jul kl. 18:58
Läst: 14118 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 140 röster, snittbetyg 5,34
Jag ligger på mage i sängen och känner hennes sköna händer på min rygg. Hon vet precis hur mjukt/hårt hon ska massera mig.
Hon masserar ner över ryggen, midjan, höfterna och upp på skinkorna. Hon gör om det igen och igen, innan hon börjar koncentrera sig mer på mina skinkor. Hon masserar, knådar och smeker skinkorna. Rörelserna går ner mellan benen och jag känner hur det fuktar till sig innanför läpparna.
Jag lyfter lite på baken för att få henne att flytta ner händerna till mitt väntande, pirrande sköte. Hon fattar vinken och drar händerna sakta ner utmed låren, ner till knävecken innan hon vänder och följer insidan upp mot min nu våta fitta.
Hon pressar in handen under mig och pressar handflatan mot läpparna som öppnar sig lätt tack vare fukten.
Hon drar fingrarna mellan läpparna och börjar smörja in mig med mina kåt- safter.
Pek- och långfingret masserar försiktigt min växande klitoris medans hennes tumme har börjat cirkla runt i fitt öppningen. Jag lyfter lite på mig och hon möter mig med tummen, som sakta glider in i min våta, heta fitta.
Hon hittar snabbt min punkt och börjar massera. Med två fingrar på klittan och tummen på insidan, känner jag min första orgasm skölja igenom mig. Hon lyfter bort fingrarna från klitoris men har kvar tummen inne i mig. Försiktigt börjar hon utforska min grotta. Hon pressar den längre in och smeker runt, följer slidväggen. Jag drar upp ena benet, särar på dom så att hon ska komma åt bättre, djupare.
Orgasmen har fyllt slidan med safter som nu pumpas ut i takt med tummens rörelser. Hon drar sig ur och börjar gnida ut safterna över hela skötet och upp mellan skinkorna. Ner mellan läpparna och än en gång över min känsliga knopp. Hon låter den glida mellan fingrarna, klämmer ihop dom, och trycker till över den. Igen känner jag hur tummen glider in i mig. Hon pressar in den, förbi g-punkten, hittar en ny punkt, masserar den ömsom hårt och ömsom mjukt. Hon flyttar tummen åt sidan och hittar ännu en ny punkt. Jag har aldrig känt dom här punkterna förut, och jag trodde inte att tummen skulle kunna komma så djupt in i mig, men den gör det och det är så skönt.
Plötsligt känner jag hennes tunga mellan mina skinkor, ner mot mitt lilla hål. När jag känner tungspetsen mot hålet kommer nästa orgasm.
Mer safter rinner ut och hon smörjer ut det mellan skinkorna, över det lilla hålet.
Hon för tummen mellan läpparna och upp mellan skinkorna, hon masserar runt safterna kring hålet innan hon sakta för in tummen i baken. Jag känner hur pekfingret åker in i fittan. Hon för ihop tummen och pekfingret och låter dom mötas, med bara den tunna väggen i mellan. Känslan är intensiv.
Nu börjar hon föra fingrarna in och ut i en jämn takt. Ett finger till fyller min plaskvåta fitta och jag börja få svårt att ligga still. Jag lyfter baken så att jag står på knä. Jag trycker upp baken mot hennes hand, vill känna mer. Hennes andra hand kommer fram och kramar mitt ena bröst, hårt. Hon nyper bröstvårtan och masserar bröstet, smeker det, innan hon flyttar över till det andra.
Dom två första orgasmerna hänger fortfarande kvar, jag har inte riktigt hunnit landa och nu känner jag hur nästa är på gång.
Hennes andra hand har landat på min klitoris och börjat bearbeta den snabbt och målmedvetet.
Jag kramar mina bröst och trycker ner ansiktet i kudden när orgasmen exploderar i kroppen. Den sprider sig som elektriska stötar från underlivet och ut i resten av mig.
Hon drar ut tummen men låter fingrarna vara kvar i fittan. Försiktigt för hon runt dom ibland dom flödande safterna. Det rinner ur mig, riktigt ordentligt. Hon tar ut fingrarna och lägger sig under mig så att hon kommer åt att slicka i sig av mina kåt safter. Jag sänker skötet lite så att hon kommer åt lättare med munnen och tungan, samtidigt som hon för in tre fingrar i fittan.
Hennes tunga smeker min klitta på det mest underbara sätt. Hon ändrar hårdhet och hastighet vid dom rätta tillfällena och suger till då och då. Fingrarna har kommit riktigt djupt in i mig och jag känner hur dom hittar nya, sköna punkter att trycka och smeka på.
Jag är i ett rus av upphetsning, njutning, tillfredställelse och ren härlig kåthet. Det rinner ur mig och jag känner hur hon slickar i sig. Jag får henne att dra ur fingrarna och flyttar mig neråt så jag kommer åt att kyssa henne. Smaken av min egen kåthet får det att hetta till mellan benen ännu mer, men nu vill jag smaka på henne…..
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 140 röster, snittbetyg 5,34