Förbjuden frukt

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla och Claes (gobo62@spray.se)
Rek. länk: http://sexkontaktannonce.com/
Inlagd: 8 jul kl. 12:13
Läst: 29999 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 153 röster, snittbetyg 5,26
Det var sommar och helt underbart väder. Solen gassade från en helt molnfri himmel och så hade det varit nu större delen av sommaren. Jag och min pojkvän kunde nu äntligen njuta av det fina vädret då vi båda två äntligen hade våran efterlängtade semester. Vi bestämde oss för att åka upp till pojkvännens föräldrars sommarstuga och göra hans familj sällskap i några dagar. Det var en jätte liten mysig stuga som låg ganska ensligt men det var gångavstånd till en liten sjö och nära till affärer och allt. Det var det perfekta sommarstället helt enkelt. Vi kom dit på torsdags kvällen och blev välkomnade med en god grillad middag och lite vin sedan satt vi uppe och pratade och umgicks långt in på natten. Flera gånger under kvällens gång så kände jag hur jag var iakttagen och när jag tittade upp var gång så satt Bengt, pojkvännens pappa, och såg på mig. Jag kunde se att det var uppskattande blickar han gav mig och jag kunde inte råför att det pirrade lite mellan mina ben. Vi gick och lade oss, jag och pojkvännen fick sova i gästrummet.

Nästa morgon väcktes vi av fåglarnas kvittrande och solens strålar in genom fönstret. Det var en jätte fin dag och jag gick upp och hjälpte Mathilda, mamman i familjen, att göra en rejäl frukort med ugnsbakade frallor, ägg, bacon och en massa annat gott. Vid frukostbordet mötes min och Bengts blickar och jag kände hur det pirrade i hela kroppen. Efter frukosten så packade vi ner en rejäl picknick korg med allt man kunde önska, bröd, pålägg, jordgubbar, andra frukter, läsk, kaffe och en massa mer saker. Vi tog på oss badkläderna och begav oss ner till sjön allihopa, det var bara Bengt som stannade vid stugan då han skulle klippa gräset innan han kom ner till sjön. Vi kom ner till den lilla stranden och bredde ut våra handukar i sanden innan vi gick ner och kände på vattnet. Det var riktigt varmt och gott och vi badade och simmade omkring en stund innan Mathilda gick upp till stranden igen för att sola. Vi andra var kvar i vattnet och kastade en boll emellan oss. Efter en stund gick vi alla upp och lade oss i solen. Jag öppnar picknick korgen för att ta en dricka och såg då att vi hade glömt ta med oss besticken, så jag erbjöd mig att gå hem och hämta det.

Jag gick mot stugan och kom på mig själv med att tänka på Bengt, jag undrade om han snart var klar och skulle göra oss sällskap vid sjön. När jag närmade mig stugan såg jag Bengt endast iförd ett par shorts där han gick och klippte gräset. Jag kände hur det pirrade mellan benen. Han var så sexig där han gick, svettig över solbrännan och man såg hur hans muskler lekte under huden, jag blev kåt av att se på honom. Han kände mina blickar och han tittade upp och såg mig stå där. Jag såg att han log brett emot mig och han kom fram till mig. Jag såg att han hade en växande bula innanför byxorna.
- Jag har tänkt på dig, sa han.
Innan han tog mig i sin famn. Våra läppar möttes i en het kyss, och jag kunde inte låta bli att ge efter för denna otroligt sexiga man. Bengt började att smeka mig över ryggen och ner över rumpan. Jag var vid det här laget jätte kåt och riktigt tiggde och bad honom att fortsätta. Jag lät mina händer smeka över Bengts kropp och de stannade mellan hans ben där jag tog ut hans nu stenhårda kuk. Vi hejdade oss något och gick bort till verkstads skjulet där vi fortsatte. Jag knäböjde framför honom och tog försiktigt hans stora styva lem mellan mina läppar. Jag lät min tunga leka över hela hans lem och han lutade sig bakåt och njöt av min sköna behandling, små stönanden kom över hans läppar och jag hejdade mig något. Jag reste mig upp och satte mig på verktygsbänken. Jag bad honom att slicka mig och han gick villigt ner med sin tunga och lekte mellan benen på mig. Han var otroligt bra på att slicka och jag kom snart i en skön orgasm. han reset sig upp och styrde in sin hårda kuk in i mig. Jag kände hur han fyllde upp mig mer än någon annan någonsin gjort. Han började att röra sig i mig, först rörde han sig långsamt men det blev bara häftigare och häftigare. Jag lutade mig bakåt och smekte min klitoris samtidigt som jag med andra handen smekte mina bröst. Jag såg att han blev väldigt upphetsad av att se mig smeka mig själv. Jag kände hur min orgasm närmade sig allt mer och jag kände då hur han sprutade min fitta full av sin sperma. Jag kom då samtidigt i en ljudlig orgasm och våra stönanden måste ha hörts lång väg. Vi rättade snabbt till våra kläder igen och jag kickade försiktigt ut men såg ingen där utanför så vi hade nog inte blivit upptäckta. Vi samlade oss igen och återgick till det vi skulle göra. Jag gick in på toa innan jag hämtade besticken och gick ner till sjön igen. Jag såg hur Bengt helt oberörd fortsatte att klippa gräset och jag log lite gran.

Efter detta har det aldrig hänt något mer mellan Bengt och mig och jag är fortfarande tillsammans med Pontus. Det var en engångsföreteelse där kåtheten tog överhand och jag vårdar det nu som ett ömt minne.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 153 röster, snittbetyg 5,26