Den nyinflyttade grannen...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anonym
Inlagd: 2 jul kl. 23:27
Läst: 18547 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 4,55
Jag var ensam hemma i lägenheten och jag hade bullat upp med popcorn och film, det skulle bli en hemmakväll, alldeles ensam, tyvärr. Jag suckade och reste mig upp från soffan och gick fram till dvd:n och stoppade i filmen. Innan jag hann sätta mig i soffan igen så ringde det oväntat på dörren. Jag gick ut till dörren och tittade mig hastigt i spegeln, jag såg bra ut, jag hade precis varit på stan. Jag öppnade dörren och till min förvåning stod Oscar där, min nyinflyttade granne, som jag tyckte bara var så otroligt het!.
-Hej! sa Oscar glatt och tog min hand.
-Hej, du måste vara Oscar, sa jag och log tillbaka.
-Ja, och du måste vara Elina, sa han. Jag tänkte bara kolla förbi och presentera mig själv, eftersom jag är ny här i huset. Han log sexigt mot mig och luggen ramlade ner i ögonen med en otrolig elegans. Han släppte fortfarande inte taget. Han synade mig nerifrån och upp, lite diskret.
-Jaha, hm, vill du komma kanske? Jag är ensam hemma och kan behöva lite sällskap, frågade jag.
-Gärna, svarade Oscar och såg glatt överraskad ut. Bor det några andra i våran ålder i huset?, frågade han efter mig när jag gick in i köket och fixade något att dricka. Jag kände att han följde mig med blicken och jag upptäckte att jag gillade det.
-Nej, de flesta har passerat 60 strecket, svarade jag. Tur att du har flyttat in!
Vi gick in i vardagsrummet och satte oss på soffan. Jag tryckte på play. Det var väldigt mysigt att sitta där med Oscar i soffan och plötsligt kände jag hans hand på mitt lår. Jag lade min hand ovanpå hans och lätt fingrarna kittla honom lite på handryggen. Jag flyttade min närmare honom, jag kände att han gjorde samma sak. Våra blickar möttes och vi kysstes passionerat. Hans hand gled innanför min tröja och han började smeka mina bröst ovanpå BHn, jag la mig ner på rygg i soffan och drog ner Oscar över mig, jag smekte honom över ryggen och vi kysstes allt vildare, vi ville båda samma sak. Vi satte oss upp och han drog först av min tröja och sedan drog jag av Oscar hans. Han knäppte sakta upp min BH och la mig ner och började sakta slicka mina bröst. Han sög på bröstvårtorna och samtidigt kände jag hans hand innaför mina byxor. Jag stönade lätt.
-Knäpp upp mina byxor så att du kommer åt lättare, viskade jag till honom. Han var inte sen följa min instruktion. Han drog av mig byxorna, ställde sig upp och drog av sig sina. Han hade en fantastisk kropp, upptäckte jag. Han la sig ovanpå mig igen och kysste mig djupt sedan började han röra sig neråt. Jag var våt nu, riktigt våt. Han trängde sakta in sin tunga mellan blygläpparna och nafsade mjukt på min kiltroltis, det var ljuvligt.
-Mer, mer bad jag och han slickade, nafsade sög, det var underbart, han stack in tvåfingrar och masserade min G-punkt ända till en lång skön orgasm ebbade ur i min kropp.
-Nu är det din tur, sa jag när jag hade hämtat mig lite och han la sig villigt på rygg. Hans penis var stor och riktigt hård vid det här laget. Jag slickade lite retsamt på toppen innan jag sakta förde in den i munnen. Jag grep tag om den och runkade den lite försiktigt samtidigt som jag sög på den framochtillbaka, så långt ner till roten jag kunde och sedan tillbaka igen. Jag hörde hur Oscar stönade, och det eggade mig ännu mer.
-Jag kommer snart, stönade han. Jag slutade suga och satte mig gränsle över honom. Jag förde hans penis in i min fitta och började jucka. Jag kände hans mot juck och det var så himla skönt Han hade varit halvt sittande i soffan ända tills nu, men nu la han sig raklång ner i soffan, jag juckade kraftigare och hur han placerade sina händer på mina höfter och tryckte mig hårdare emot sig.
-Ah Ah Ah Ah, jag stönade och jag kände att en orgasm var på väg, jag juckade kraftigare och kraftigare.
Inte än sa Oscar och la ner mig på rygg, och körde in sin penis i mig på nytt. Det var precis vad jag önskade. Han juckade mot mig i hårda stötar och jag gjorde motjuck, jag hörde att hans andhämtning blev tyngre, och märkte att det blev också min. Vi kom in i en snabbare rytm och vi stönade högre och högre. AHHHHHHHHHHH, skrek vi båda två och jag kände snart Oscars avslappnade kropp ovanpå mig.
Det var underbart fantastiskt.
-Detta måste vi göra om sa Oscar och log.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 4,55