Min kåta fru - och jag...del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasseman (lasseman69@hotmail.com)
Inlagd: 1 jul kl. 16:06
Läst: 14110 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 65 röster, snittbetyg 4,37
Min kåta fru – och jag

Del 2
När vi väl fått barnen i säng och att somna, hade klockan blivit ganska mycket och både jag och Jenny var ganska trötta. Vi sa god natt till våra vänner och kröp till sängs båda två. Jag hade dock extremt svårt att somna och det snurrade bilder i mitt huvud hela tiden. Jenny med andra män, Jenny görandes saker jag bara drömt om att få göra med henne. Jenny njutandes. Alla dessa tankar fick mig att börja tända till. Min kuk började långsamt resa sig i mina kalsonger och jag kunde inte låta bli att börja smeka den lite grand. Jag måste dock ha rört mig mer än vad jag trodde, för plötsligt kände jag en hand om mina kulor. Lite förvånad tittade jag upp och såg att Jenny hade vaknat. Det var hon som nu börjat smeka min kuk så skönt. Hon sa ingenting, bara runkade mig långsamt. Kuken växte och blev allt hårdare och hårdare. Hennes lätta fingrar gned toppen av ollonet och snart började det tränga fram lite kuksaft ur ögat. Hon tog en droppe på fingret och slickade av det. Sedan drog hon undan täcket och ned mina pyjamasbyxor helt. Hon lade sig över mig med munnen rakt över min stenhårda kuk. Sina ben placerade hon på varsin sida av mitt huvud och snart var det en riktig 69:a. Hennes varma läppar om slöt mitt kukhuvud och hon lät sin tunga dansa på toppen. Sedan sög hon in den i sin våta mun och började suga med smackande läppar. När hon tryckte sin nakna fitta mot mitt ansikte, förstod jag vad som förväntades av mig. Lite trevande stack jag ut min tunga och drog den långsamt längsmed hennes fuktiga fittskåra. Hon flämtade till ett ögonblick och hennes sugande avtog litet, men när jag med hjälp av mina fingrar öppnade upp henne så att jag skulle komma åt hennes klitoris, stönade hon till och började suga mig hårdare. Det var inte igår som Jenny och jag hade haft sex tillsammans, och jag hade nästan hunnit glömma bort hur otroligt gott hon smakade. Det var svett och kön i en spännande blandning och jag drog in doften i mina näsborrar och började slicka henne hårt, men ändå varierat.
- Åhh, Lasse! Stönade hon, Jag hade glömt att du var en så duktig fittslickare. Ge mig mer! Sluta inte vad du än gör!

Jag hittade hennes lilla klitoris och sög in den mellan mina läppar. Jenny stönade och flämtade och hade svårt med koncentrationen. Hon hade nu släppt min kuk helt, för att hänge sig åt att bli slickad. Jag snärtade till klitorisen med min tunga, omväxlande med att jag slickade längsmed fittskåran och upp till hennes stjärthål. Så lät jag den vispa runt öppningen några gånger, innan jag försökte pressa in den i hennes stjärt. Hon stönade dämpat – vi fick inte föra för mycket oväsen om vi inte ville väcka barnen. Hon smakade lite fränt, men det var inte oangenämnt alls. Jag fortsatte att slicka nedåt mot hennes fittskåra igen och lät min tunga bearbeta hennes klitoris. Samtidigt ville jag inte helt överge hennes stjärt, nu när jag fått lov till att röra den. Så jag började att lite prövande föra in ett långfinger i hennes anus. Hon flämtade till när hon kände vad jag gjorde, men hon protesterade inte. Längre och längre in pressade jag mitt finger, tills jag till slut var inne ända till knogen. Då började jag röra fingret ut och in. Jag rövknullade henne med mitt långfinger och hon njöt av det. Så sög jag in klitorisen mellan mina läppar igen och lät tungan dansa på toppen. Hennes andning blev allt snabbare och hon pressade sin fitta hårt mot mitt ansikte. Så stelnade hon plötsligt till och började skaka i hela kroppen. Darrningarna pågick säkert i en halv minut och det kom små stänk av någon vätska från hennes fitta. Först trodde jag att hon faktiskt kissade på mig, men det var inte urin, det var något annat. Kunde det vara så att min fru fick vad som brukar kallas en fontänorgasm. Jag hade aldrig varit med om något liknande och troligen inte Jenny heller Hon verkade lika förvånad som jag över vad som skedde.
När hennes orgasm klingat av och hon återfått andan, kunde hon koncentrera sig på min kuk igen. Nu ville hon att jag skulle komma snabbt, det var uppenbart. Hon sög som om hon inte gjort annat och jag kände hur det väldigt snabbt börjad kittla i kukroten. Det var på väg; ingen tvekan om den saken. Hon runkade mig längsmed hela skaftet samtidigt som hon sög på kukhuvudet och nu fanns det ingen återvände. Med ett dämpat stön lät jag min sats komma. Tjocka vita strålar av seg kuksås sprutade fram ur min kuk och in i min frus mun. Hon som tidigare avskytt allt vad sperma hette, svalde nu så fort hon bara kunde. Hon slickade och sög om vartannat, tills jag var helt tömd på kuksås. Det fanns inte ens lite efterdyningar kvar. Allt hade gått ned i Jennys mage via hennes vackra mun.

Vi sjönk nu ihop båda två, alldeles utmattade. Jag tror att vi kanske glömt lite hur det var att ha sex med varandra, för omväxlings skull. Vi föll snart i djup sömn och vaknade inte förrän tidigt nästa morgon, när barnen väckte oss med stoj och stim.

Fortsättning följer....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 65 röster, snittbetyg 4,37