Färjan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes (gobo62@spray.se)
Inlagd: 29 jun kl. 19:33
Läst: 13774 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 60 röster, snittbetyg 4,18
På vårat arbete hade vi bestämt oss för att vi skulle åka färga över till Helsingfors. Det var nu fredag kväll och vi hade precis stigit ombord på färjan och satt nu och smuttade på våra öl i baren. När jag satt där så kom det in en jätte vacker kvinna. Jag kunde inte slita blicken ifrån henne utan satt och studerade henne vilket hon märkte. Jag kallade till mig bartendern och sa att jag skulle betala det hon beställde härnäst. Jag såg att hon blev förvånad när bartendern sa till henne att jag bjöd. Våra blickar mötes över våra glas och vi skålade med varandra i luften.

Efter en stund så kom hon fram till mig. Hon såg lite halv deppig ut, och jag frågade vad det var. Hon berättade då att hon precis hade brutit med sin pojkvän och det kändes väldigt ensamt på en båt på väg till Finland. Jag frågade då om hon ville ha något mer att dricka och vi gick bort till ett bord precis framför baren. När vi satt där så kände jag att hon lade sin hand på mitt lår och jag lade då min egen hand på hennes lår och drog med handen upp längst hennes lår och upp under kjolen. Jag märkte då att hon inte hade några trosor på sig och jag kände att jag blev lite hård. Det var så mycket folk i baren så det var ingen som märkte vad vi höll på med. Jag smekte henne på låren och efter en stund så hittade jag hennes klitoris. Samtidigt kände jag hur hennes hand började att smeka min kuk på utsidan av byxorna. När vi satt där så blev vi jätte kåta bägge två. Hon tog diskret fram min kuk och satte sig grensle i mitt knä så att jag trängde in i henne och klänningen dolde alltihop för de övriga i baren. Hon rörde sig med små rörelser och gned sin klitoris emot min kuk.

Vi kände att vi ville ha mer är så här så vi reste på oss och rättade diskret till kläderna igen. Vi gick ut ur baren och tog hissen upp till min hytt. Hissen var försedd med fönster så alla kunde se rakt in i den så kunde vi inte göra vad vi ville i den. Väl inne i hytten så slet vi av varandras kläder. Jag lade försiktigt ner henne på sängen och började att smeka henne mellan benen. Samtidigt som jag gjorde det så kände jag att hon fattade tag i min kuk och runkade den sakta. Jag reser mig då upp och lät henne ta min kuk i sin mun. Jag kände hur hon lekte med tungan runt ollonet och hur hennes hand smekte min pung. Tillslut kände jag att jag bara måste få känna hennes fitta krama runt min kuk så jag bad henne ställa sig på alla fyra framför mig. Jag trängde sakta in i henne bakifrån och smekte hennes bröst samtidigt när jag fortsatte att pumpa i henne. Hon bad mig att ta henne i det andra hålet med så jag tog ut min kuk och förde den sakta och försiktigt ini hennes fina rumpa. Smekte hennes klitoris samtidigt som jag pumpade i henne där bak. Jag kände att de välbekanta ryckningarna längst med ryggraden började komma så jag drog ut min kuk ur hennes häck och jag sprutade min sperma över hennes rygg och rumpa. Samtidigt hörde jag hur hon kom i en kraftig orgasm. Vi lade oss lyckiga bredvid varandra och längtade redan till hemfärden…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 60 röster, snittbetyg 4,18