Möte i tvättstugan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes och Pernilla (gobo62@spray.se)
Inlagd: 26 jun kl. 19:59
Läst: 17487 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 94 röster, snittbetyg 4,78
Det var torsdag och jag hade som vanligt tvättid. Jag tyckte som vanligt att det var väldigt tråkigt att gå ner till tvättstugan därför drog jag på det så länge som möjligt. Jag satt och fantiserade lite för mig själv, tänkte på den snygga grannen intill och jag kände hur jag blev lite fuktig mellan benen. Jag lät försiktigt ena handen glida ner innan för trosorna och smeka lite lätt innan jag sansar min och går ner till tvättstugan.

Väl nere i tvättstugan ser jag till min stora lycka att min granne är där, vi hade bara träffats som hastigast i trappan innan men passionen oss emellan hade varit så påtaglig att man nästan kunnat ta på den. Nu tyckte jag han var väldigt läcker där han står i sina urtvättade jeans och åtsittande t-shirt man riktigt ser hur musklerna spelade under tyget. Jag lade på all min charm och gick fram till honom och gav honom en kram. Mina händer började genast att undersöka hans kropp och jag masserade lätt hans rumpa. Han verkade väldigt förvånad men fann sig snabbt. Våra läppar fann snart varandra och vi började att kyssas allt hetare. Jag kände hur kåtheten byggdes upp allt mer och jag kände även hur bulan på hans byxor blev allt hårdare. Jag ställer mig ner på knä framför honom och tar ut hans kuk ur byxorna. Jag ser att han är väldigt välutrustad och jag nafsar lätt i ollonet. Jag fortsatte att suga honom med långa tag samtidigt som jag runkade honom lätt. Plötsligt drar han upp mig på fötter och lyfter upp mig på tvättmaskinen. Han tar av min mina byxor och börjar att slicka mig och samtidigt så masserar han mina bröst. Hans tunga känns underbar mot min våta fitta och det tar inte lång stund innan jag får en liten orgasm. jag ber honom att tränga in i mig hårt medan jag halv ligger på tvättmaskinen. Han retar mig lite med kuken i fittöppningen innan han tränger in sin kuk med hela dess längd. Jag stönar högt då jag känner att han slår i botten. Samtidigt som han stöter in i mig så smeker jag min klitoris. Jag ber honom att ta mig bakifrån och jag vänder mig om så jag lutar mig över tvättmaskinen i stället. Jag känner hur han pumpar in och ut i mig samtidigt som han lutar sig fram och smeker mina bröst. Plötsligt hör vi att någon kommer ner för trappan till tvättstugan. Vi skyndar oss att få på oss våra kläder och rusar upp för trapporna till min lägenhet.

När vi kommer in i min lägenhet tumlar vi in i köket för att ta något att dricka. jag tar fram varsin dricka och sätter mig på köksbordet. Jag särar på benen lite lätt och jag ser att han följer mina rörelser. Då blossar kåtheten upp igen i full kraft och han tar av sig sina byxor och kommer fram till mig. Jag tar tag i hans kuk och runkar den lite lätt samtidigt som jag lirkar av mig mina byxor. Han börjar att smeka min våta fitta och jag känner hur han för in två fingrar och börjar att smeka min g punkt. Han tar ut fingrarna ur min fitta och för handen mot min mun. Jag tar fingrarna i munnen och suger på dem. Jag känner smaken av min egen fittsaft och det egger mig ännu mer. Jag känner samtidigt hur han tränger in i mig och börjar att pumpa i mig med taktfasta rörelser. Jag lutar mig bakåt och lägger mig på rygg på köksbordet. Jag för ner min hand och smeker min klitoris. Det dröjer inte länge innan jag kommer i en häftig orgasm. Jag sätter mig upp igen och börjar att smeka hans pung samtidigt som han fortsätter att pumpa i mig. Jag för sakta ett finger bak mot hans anus och masserar runt det innan jag försiktigt låter fingret glida in. Han stönar högt då jag kommer åt hans g punkt och han drar ut sin kuk och sprutar sin sperma över mina bröst och ner över magen. Jag blir väldigt kåt av att se honom komma och jag känner att jag vill ha mer. Jag föreslår att vi ska gå och ta en dusch och vi går sakta in mot duschen.

När vi kommit in i duschen så har han återigen fått stånd och jag njuter av att se hur hård han är. När det varma vattnet smeker våra kroppar möts våra läppar i en lång het kyss och snart lyfter han upp mig och för in sin kuk i mig. När jag börjar bli för tung att hålla i famnen så släpper han ner mig och går ner på knä framför mig. Han kysser mig på venusberget och på klitoris. Jag känner att jag blir alldeles svag i knäna av att stå där i duschen och ha det så skönt. Jag stänger av vattnet och vi går ut ur duschen och torkar av varandra med en mjuk handuk. Sedan går vi in i sovrummet. Jag lägger mig på rygg i sängen, och ber honom att trycka in kuken hårt. Efter en liten stund så känner jag hur en kraftig orgasm byggs upp i min kropp och samtidigt som jag får min jätte orgasm känner jag hur han sprutar långt in i mig. Vi ligger en stund och bara pustar ut, känner varandras kroppar nära sig och njuter.

Efter detta har vi bokat många fler tvättider tillsammans och vi delar numera både säng och lägenhet.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 94 röster, snittbetyg 4,78