Alexanda

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Marcus Källman (Marcuskallman@hotmail.com)
Inlagd: 25 jun kl. 15:30
Läst: 12380 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,54
Jag var på väg hem från en vän när jag fick se en uppenbarelse, hon stod där framför mig med en kropp som hette duga och ett vackert ansikte.
Hon log emot mig och presenterade sig, hon sade att hon hette Alexandra och att hon var ny i staden.
Jag sade mitt namn och föreslog en kopp kaffe på ett café.
Hon tackade ja, men sade att hon inte hade så mycket pengar på sig, så hon ville avböja erbjudandet när jag sade att jag bjuder.
Hon log mot mig när vi gick till caféet.
Vi satte oss ner och pratade om lite av varje, vilket vackert väder det var, hur mycket kaffe man kunde dricka på en kvart, kort sagt lite av varje.
Hon sade att hon behövde gå på toaletten, och jag pekade åt hållet där toan låg.
Satt kvar och drack mitt kaffe när hon kom ut från toan.
Hon frågade mig om vi inte kunde se någon film tillsammans, vilket jag tyckte var konstigt för vi kände ju inte varandra ännu.
Men i alla fall så visade jag henne till videoaffären och hon valde en romantisk komedi.
Vi gick hem till mig och satte på filmen, jag tog fram tilltugg och frågade om hon ville ha ett glas vin, hon svarade att hon var sugen på lite rödvin, jag öppnade flaskan och hällde upp i två glas.
Satte mig ner bredvid henne och satte på filmen.
Till min stora fasa så hade vi fått fel film från video affären.
Det var en porrfilm...

Hon visade mig filmen och sade att vi kunde ju lika gärna se på den tillsammans om jag inte hade något emot det.
Jag svarade lite chockat att jag hellre ville se på någon romantisk film, men hon var bestämd mot mig, sade att antingen den vi hade fått eller ingen alls.
Jag satte igång videon och vi såg på filmen en stund, när jag kände hennes hand på min byxa.
Jag låtsades att jag inte märkte något, vilket var ganska lönlöst för min penis hade börjat vakna, hon sade att hon ville smaka på den och jag visste inte vad jag skulle svara när hon helt obekymrat slet den ur byxorna på mig och började suga.
Det var en himmelsk mun hon hade, jag stönade så högt att jag trodde att sedlighetsroteln skulle knacka på när som helst.
Hon slickade min numer stenhårda penis på ollonet och sade att hon ville ha den inne i sig, jag svarade att hon faktiskt hade den inne i sig när hon sög men hon skrattade bara åt den kommentaren.

Hon slutade suga och särade på benen, när jag kände ett behov av en sak, bad om ursäkt att jag avbröt när vi bägge njöt men det var viktigt.
Jag gick till köket, och tänkte på denna underbara tjej som jag nyligen hade träffat men jag var kåt som ett djur och satte på en kanna kaffe, frågade om Alexandra ville ha lite men hon svarade bara att hon ville ha något helt annat än kaffe.
Jag antog att hon menade min penis men jag tog i alla fall fram en kaka och en kopp kaffe, det var en sån där vaniljmunk som kostar 5 kr styck på närmsta konditori.
Jag gick till tv rummet och satte ner kakan och kaffet framför henne, hon fick då en lömsk blick, och sade att hon ville smaka på vaniljmunken tillsammans med min penis, som reste sig som om den hade fått en order, hon kramade ur vaniljkrämen ur munken och började smörja in min penis i smeten, och hon öppnade sin mun och började suga på min penis (Tänk er själva, en pilsk tjej med konstiga matvanor) mmm det var himmelskt att känna hennes mun runt min penis, hon tog mer vaniljkräm och smorde in den igen, och sög så att jag trodde att jag skulle komma på en gång.

Hon sög och slickade min penis till bristningsgränsen, när hon helt plötsligt särade på sina ben och klev upp på min mage, hon satte sig sakta ner och försiktigt förde hon in min penis i sin vagina, underbart tänkte jag, underbart sade hon, hon red min styva penis sakta men säkert, hon stönade, bad mig att rucka på mig så att jag skulle komma ännu längre in.
Kände att jag var nära att komma, när hon slutade, sade att det inte var dags än för mig att spruta ner henne.
Hon tog min penis i sin hand och fick den att lugna ner sig mot min vilja, jag var ju kåt som en tjur.

Hon sade att hon var törstig, jag tog fram vinet och hällde upp ett glas till henne och hon njöt av vinet, sade att det smakade underbart, vilket jag redan visste.
Hon slutade dricka av vinet och började smeka sin fuktiga vagina, bad mig att slicka den, vilket jag inte hade nått emot.
Jag slickade och njöt, den smakade underbart, hon vred sig av njutning, sade att min tunga var underbar, och jag fortsatte att slicka, retades med hennes vagina genom att göra korta uppehåll.
Hon kom i min mun och sade att hon ville rida min penis för hon hade ju inte känt den i sin vagina på några minuter.

Hon började jucka på rumpan och hela de nedre regionerna, och hon stönade så underbart att jag tyckte att det lät som musik.
Helt plötsligt så började hon skrika att hon kommer, hon kommer, och då kände jag att även jag var på väg, hon kom med ett tjut av njutning, och då drog jag min stenhårda penis ur henne och sprutade rakt ut i luften, hon svalde några droppar som kom farandes mot henne, resten landade på hennes välformade bröst.
Vi kramades och talade med varandra, när hon frågade om jag hade någon tjej, smart av henne att tänka på det nu, men jag svarade ärligt att jag var singel, hon sade då att jag inte var singel, inte nu längre, jag kunde inte annat än att hålla med henne.
Vi kramades mer och jag kände att krafterna i min penis kom tillbaka och hon förde sin hand ner mellan mina ben och började runka upp min penis igen.

Ofattbart tänkte jag, hur kunde det vara möjligt, jag hade ju nyss kommit och ändå så stod min penis igen.
Jag kände att jag inte kunde hålla mig längre utan bad henne att lägga sig på rygg över bordet, och hon gjorde det villigt.
Jag förde in min stenhårda penis i henne ännu en gång, och vi älskade med varandra ännu en gång.
Njutningen var total, hon stönade mer och mer upphetsat och bad mig att komma inne i henne.
Hade inga problem med det, jag kom med ett vrål av njutning, och även Alexandra kom när vi älskade med varandra.
Jag tog ur min slappa penis som jag skamset dolde för henne, hade ju knappt börjat ha samlag denna gång innan jag kom.
Hon log mot mig och sade att hon ville göra den ren, med sin mun.
Jag njöt ännu mer än någonsin förut när hon förde in min penis i sin mun och mot alla Odds så sprutade jag ut min säd inne i hennes mun.
Jag hade ju redan kommit 2 gånger men likt ett mirakel så kom jag en tredje gång, denna gång i hennes mun dock.
Hon spottade ut lite av min säd och sade att det smakade salt, men att hon inte hade något emot den smaken, hon slickade upp resterna av min säd.
Och jag var chockad över svaret.
Jag frågade vad vi skulle göra nu och hon svarade att vi kunde gå tillbaka med filmen och be om den rätta.
Jag höll med och satte på mig mina kläder.

Vi gick tillsammans till videoaffären och bad generat om den rätta filmen, och killen i kassan bad om ursäkt för att vi hade fått en p-rulle med oss sist.
Funderade på vad man kunde göra nu när man hade fått sig en tjej.
Vi gick förbi en konstaffär, och gick in i den och kollade på olika tavlor av okända som kända konstnärer och vi fastnade bägge två för en tavla av Anders Zorn, frågade efter priset, och beslöt att inte köpa den.
Vi gick ut lika tomhänta som vi hade gått in.

Jag frågade om hon var hungrig, hon svarade att hon faktiskt var en aning hungrig, så jag föreslog en restaurang, hon tyckte att det lät som en bra idé och vi gick dit.
Satte oss ner vid ett bord och beställde mat och ett glas vin till oss var.
Vi satt och pratade om vad som hade hänt tidigare under våra liv och hon hade en fascinerande historia att berätta, hon var tydligen uppväxt under extrema förhållanden till sin far, han hade slagit henne med sin livrem i stort sett varje kväll när han hade druckit.
Hon hade senare i livet flyttat hemifrån för att bli fri från svinet till pappa, hon hade provat på lite olika yrken innan hon beslöt sig för att satsa på heminredning.
Hon visade sig vara en hejare på att skissa upp ett rum, där det från början var stökigt till vackert städat och snyggt.
Problemen kom när jag skulle välja möbler till vårt gemensamma rum, hon tyckte att min stil var för manschauvinistisk och det tyckte hon inte om.
Begriper inte vad det är för fel på planscher med nakna kvinnor på, nåväl hon fick sin vilja igenom och jag slängde planscherna i soptunnan.
Blev helt plötsligt sugen på en kopp kaffe och gick till köket och satte på en kanna, tog fram en vaniljmunk till mig själv, och en till Alexandra.
Jag tog en tugga av min munk, Alexandra klämde ut vaniljkrämen över sina välformade bröst, igen.
Jag påpekade att det inte var så smart att göra så just nu, inte när jag väntade på en kompis, hon brydde sig inte om det utan bad mig att suga och slicka upp krämen från hennes bröst, gjorde det och bad henne att rätta till sin skjorta.

Fortsättning föjer när jag skrivit mer på den...
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,54