greken

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: danger
Inlagd: 23 jun kl. 19:27
Läst: 11478 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 59 röster, snittbetyg 2,17
Vi har slutat skolan o jag kan bara inte glöma honom. Jag har fantiserat honom naken. Men jag har aldrig vetat hur det skulle se ut om det verkligen hände.
Jag stanade kvar i skolan för att städa ur mitt skåp. Jag la aldrik märke när han kom vandrande längst koridoren. Han kom måt mig. Men jag hörde honom inte för att jag lysnade på min favorit låt out of touch. när jag stänger skåpet för att gå hem, då trycker han mig måt dören och läger enna handen på min mun och den andra trycker han måt skåpet bredvid. Han tystade mig med sin röst. så jag blev lung och vände mig om.
- Va fan var det bra för. Sa jag, och slåg honom.
- jag vet att du vill ha mig så spela inte sur. Sa han med det mest sexiga rösten jag vet. Det hade han rätt i men man kan inte bete sig hur som hälst.
- Vad pratar du om. Sa jag oskyldigt. Du är en svin, hur fan kan man vilja ha dig? Sa jag och skulle gå när han tåg tag om minna armar och presade mig måt skåpen men sin kropp. Han var väll bygd. På ett sjukt sätt så gillade jag det. Han böjde sig fram och kysste mig försiktigt. Så dum som jag var besvarade jag kyssen. Då retade han på sig och jog.
- Oj oj oj, va sur du är på mig. Skratade han.
- Din fulla fan, släp... Så kysste han mig igen. Fan tänkte jag. Jag kunde bara inte sluta kyssa honom. Han har de mest underbaraste läpparna i världen.
Han kysste mig på halsen och släpte min arm för att komma sedan läga den på min mage. jag stönade till.
- Det gillar du va. Sa han o kysste mig på nyckelbennet.
- Släp mig. stönade jag. Jag blev fycktig av hans beröringar. Jag förmåde mig inte för att putta bort honom.
Nu förde han sin han upp måt min bröst och den styvnade till. Jag kunnde känna hans stånd utanpå hans jeans. Jag lätt min hand vandra till hans egande penis för att smeka lätt. Han andades tungre men hejdade sig, kollade mig rakt in i minna ögon med road blick. Han kysste mig igen medans jag drog ner kjedjan till hans byxor han stönade högre. Jag puttade bost honom så att han stöte måt vägen bakom honom jag gick ner på knäna för att ge honom blow-jobb det var första gången jag hade gjort det på riktigt. Jag kunnde inte sluka honom helt han hade en för stot kuk. Men jag sög ock slikade av honom från råten. Jag lekte men hans pungkulor och sög in en. Jag runkade samtidigt som jag slikade på han ollon. Det blev för mycket för honom så att tåg tag om minna axlar o kyste mig passionerat. Han vände mig så att jag kom och hamna med magen måt vägen, drogg upp min kjol och drogg ner minna trosor. Han lekte med sin kuk på min anus.
- Kör in den. Sa jag viskande
- Vad sa du. Retades han.
- Kör in din grova kuk i mig!
Han förde in den lognsamt och jag ville bara dö. Han var så stor. Jag kom och kom, han drog ut sin kuk och vände på mig. Jag la minna ben runt honom, vi kom sammtidigt den här gången han sprutade mig fult. Vi stånd stilla en stund utmatade av det jag länge försökte föreställa mig hur det skulla vara.
Vi skönk ner på golvet kyssande. Han kysste minna bröst, jag ville inte att det skulle ta slut nu. Han gick ner och kysste min mage vandrade ner till min kön. Och kysste min klitoris, han hade ingen problem med att hitta min g-punkt.
Jag spände mig i en våg och skrek av upphätsning. Han kollade upp på mig o jag kunde se att det inte skulle ta slut där. Han la sig över mig och före in sin kuk som skrek efter mer. Han kom flera gånger innan han rullade ifrån mig. Jag lade mig på hans bröst.
- Jag hatar dig. Sa jag.
- Jag hatar dig också. Sa han och kysste mig.
Jag förde ner min hand och la märke till att det inte var slut än.
- Va kåt man kan vara. Sa jag.
- Du är inte så oskyldig själv. Sratade han.

Efter den lilla föreställningen hörde vi nån komma och visprang hem till honom och hade mer kul senare.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 59 röster, snittbetyg 2,17