Skogspromenaden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla och Claes (gobo62@spray.se)
Rek. länk: http://bdsmfinland.com
Inlagd: 23 jun kl. 11:19
Läst: 13365 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 5,17
Det var en solig och varm dag och jag var ute och gick med min hund. När jag gick så kände jag solens strålar värma min kropp genom trädverket ovanför mitt huvud. Jag kunde inte låta bli utan jag gick ifrån stigen en bit och började att smeka mig själv lite lätt. Jag smekte över brösten och ner över magen. Jag lät min hand glida innan för trosorna och började att smeka klitoris.

Jag väcktes ur mitt kåtrus av att hunden skällde. Det kom någon på stigen. Jag gick ut på stigen och fan en oroligt fin kille stå där. Han log lite spjuveraktigt emot mig och jag förstod att han måste ha sett vad jag gjorde. Min hund sprang fram till hans hund och de började att leka. Därför gick jag fram till killen och vi började att prata. Plötsligt tog han mig i handen och ledde mig längre in i skogen, där vi kom fram till en undangömd liten glänta. Han lade mig ner i det mjuka gräset och la sig själv bredvid. Vi började att kyssas passionerat och vi blev snart väldigt kåta. Han pussade mig på halsen och började att smeka mina bröst försiktigt. Jag smekte honom över bröstet och ner över magen. Han lät sina händer vandra ner längst min kropp ner till mitt venusberg. Han smekte mjukt min klitoris, och eggade mig till vansinne. Jag njöt så oerhört av hans beröring och kände att jag måste göra någonting för honom. Jag greppade hans kuk och drog ett par gånger fram och tillbaka innan jag böjde mig framåt och tog den i munnen. Jag lät min tunga cirkulera runt ollonet medan min hand smekte hans pung. Jag kände hur han blev alldeles stel i hela kroppen när min hand smekte pungen och ner mot hans anus. Det var uppenbarligen något som han aldrig hade varit med om. Samtidigt som jag sög hans kuk, som hade antagit jätte stora proportioner, så kände jag att han stack in två fingrar i mig och började att massera min g punkt. Jag bad honom då att tränga in i mig så jag fick känna hans härliga kuk i min våta fitta. Han lade sig över mig och jag kände hur han sakta trängde in i mig. Samtidigt smekte han min mage och mina bröst. Vi hörde hur hundarna lekte i bäcken en bit bort och viste att de inte skulle gå långt bort ifrån oss. jag njöt av att känna killen i mig och jag masserade hans rumpa i takt med hans stötar. Då vände han mig varsamt om så att jag kom att stå med rumpan i vädret. Han trängde sakta in i mig bakifrån och smekte min klitoris samtidigt som han stötte in i mig. Snart så drog han ur kuken och satte den försiktigt vid min bak. Jag frågade honom då om han ville tränga in i rumpan också. Han svarade att det var det han hoppades på att få göra. Samtidigt som jag kände hur hans sköna kuk sakta trängde in i mig en andra gång kunde jag inte låta bli att smeka mig själv. Jag kände att jag var nära att få orgasm. jag märkte på honom att han inte häller hade långt kvar innan han skulle komma, vilket gjorde mig ännu mera upphetsad. Jag fortsatte därför att smeka mig själv ännu ivrigare. Jag kände då hur han kom i min rumpa och jag blev så enormt kåt av det att jag själv kom i en jätte orgasm. Vi lade oss båda ner och kröp tätt intill varandra och njöt av varandras nakna kroppar så nära. Han berättade då att han hade sett mig vara ute med hunden här i skogen många gånger och att han blivit kåt bara av att se mig. Det här hade varit en hemlig dröm som han haft ett tag.
Vi klädde på oss våra kläder igen och vandrade sakta hemåt mig, hand i hand med hundarna tätt bakom. Väl hemma hos mig så satte vi oss i soffan och jag sprang ut i köket och fixade kall saft med is. När jag satte mig i soffan igen så började han att smeka mig. Våra kläder åkte av plagg efter plagg och när jag låg där naken så såg jag hur han tog upp en av isbitarna i saften och slickad av all saft. Han började sedan att smeka mig med isbiten. Han lät den cirkulera runt mina bröstvårtor och jag kände att de blev alldeles stenhårda av den härliga beröringen. Han tog en av mina bröstvårtor i munnen och jag rös av välbehag. Sedan tog han isbiten och drog den sakta ner över min mage och sakta runt min navel. Sedan drog han den ner över klitoris och ner över blygläpparna. Då böjde han sig ner och började slicka bort vattendropparna efter isen. Jag kände då hur han sög in mina blygläppar i sin mun. Jag bad honom att vända sig så att jag kom åt att smeka honom också. jag började sakta att runka honom och slickade lätt på ollonet. Jag bad honom sedan att komma in i mig då jag blev alldeles galen av lusta av att se hans hårda kuk. Jag kände hur han sakta gled in i min grotta och jag kände hur kuken sakta började att glida in och ut samtidigt som den gneds mot min klitoris. Snart kände jag att jag ville bestämma takten så jag bad honom att sätta sig i soffan och jag gränslade honom så jag satt i hans knä. Jag kunde inte låta bli utan lekte lite med ollonet i öppningen utan att låta hela kuken komma in. Tillslut så satte jag mig hårt ner på honom och jag kände hur hans kuk nästan slog i botten. Samtidigt som jag satt och red honom så smekte jag även mina bröst vilket han tycktes uppskatta väldigt mycket. Jag märkte hur kåt han blev av att ha mig i knät och jag kände hur hans hand började att smeka min klitoris. Snart kom vi båda två i en underbar orgasm som fick oss att se stjärnor. Jag satt kvar i hans knä en låg stund innan vi beslöt oss för att gå in i duschen och duscha av oss lite. När vi stod där inne och kramade varandra kunde jag inte låta bli att tänka på hur skön han kändes mot in kropp. Jag hoppades att detta bara var början på en lång bekantskap.

Han klädde på sig sina kläder och lämnade min lägenhet med löftet att vi skulle ses snart igen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 58 röster, snittbetyg 5,17