Romantisk middag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes och Pernilla (gobo62@spray.se)
Inlagd: 21 jun kl. 20:53
Läst: 7202 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 4,44
Det jag ska berätta nu det hände för ett tag sedan. Jag hade varit på jobbet hela dagen och kom hem på kvällen. Min flickvän möte mig i dörren och ledde in mig i sovrummet. Hon tyckte att jag skulle ta en dusch så hon klädde av mig alla mina kläder. Hon började att smeka mig över axlarna och ner över magen. Jag reagerade direkt och min kuk fylldes med blod, då flinade hon bara och sa att det får vi vänta med till sedan. Så vände hon på klacken och gick ut från rummet, så jag gick in till duschen.
När jag stod där under vattnet så funderade jag på vad det var hon skulle göra sedan. Detta gjorde mig upphetsad och min kuk ville inte lägga sig. Jag ville inte göra henne besviken så jag lät bli att göra det gott för mig själv. När jag hade duschat färdigt så gick jag ut och klädde på mig och gick ut i köket till flickvännen. Där hade min tjej dukat upp en fin middag med tända ljus och allt. Hon hade satt på lite soft musik och satt på sig en kort läcker klänning. Jag kunde inte låta bli att tänka på om hon hade något under klänningen, om jag kände henne rätt så hade hon inte det.
Vi satte oss till bords mitt emot varandra och hon hällde upp varsitt glas med vin till oss. Vi läppjade lätt på glasen och våra blickar mötes. Jag kunde inte låta bli utan lät min ena fot vandra upp längst med hennes ben och under hennes klänning. Hon log mot mig då jag kände att hon inte hade några trosor på sig. När jag satt där vi bordet så kände jag att jag blev upphetsad som bara den och min kuk blev åter igen hård. Hon tog då sin fot och vandrade även hon upp längst med mina ben och då hon kände att jag hade fått ett rejält stånd kunde jag se i hennes blick att även hon var kåt. jag reste mig upp och tog hennes hand och lede bort henne till soffan där jag varsamt la henne ner. Jag tog min hand längst med hennes lår men inte så långt upp som till hennes varma grotta. Jag njöt av att få egga henne till vansinne och jag smekte sakta längst med låren och även runt på magen och upp under brösten. Sakta reste jag upp henne och tog av henne klänningen. Jag lät mina läppar vandra ner längst med hennes hals och försiktigt tog jag hennes bröstvårtor i munnen. Mina läppar vandrade sedan vidare ner och jag gav henne fjäder lätta kyssar hela vägen ner och längst med låren innan jag försiktigt började slicka på hennes nu bultande grotta. Jag sög in blygläpparna lätt i munnen och drog med tungan längst med blygläpparna och upp mot klitoris. Samtidigt förde jag försiktigt in två fingrar i hennes varma, blöta grotta. Jag började att massera hennes klitoris med tungan. Jag reste mig sedan och gick upp och hämtade hennes dildo som hon hade i sitt sängbord i sovrummet. När jag kom tillbacks så förde jag sakta in dildon i henne och satte på lite lätt vibration. Hon stönade högt av njutning och jag började att massera med dildon mot hennes klitoris. Jag märkte direkt att hon tyckte det var skönt, hon började andas med flämtande andetag och kom snart i en kraftig orgasm där hon stönade ut mitt namn gång på gång.
Sedan bad hon mig att jag skulle sätta mig i soffan så att hon fick göra det skönt för mig. Hon började att smeka mig längst med låren och upp på höfterna utan att hon kom åt min stenhårda kuk. Sedan tog hon ett kraftigt tag i min kuk, och förde den mot sin mun. Hon började försiktigt att slicka på kuken i smekande tag längst med hela kuken. Hon lät tungan cirkulera runt ollonet och då kunde jag inte låta bli utan tog tag i hennes händer och förde upp henne i mitt knä. Hon satte sig försiktigt och jag kände kuken omslutas av hennes varma, härliga grotta. Jag smekte hennes bröst och ner över hennes höfter. Jag greppade hennes skinkor och hjälpte henne att hålla ett relativt högt tempo. Samtidigt som jag märkte att det höll på att gå för mig så märkte jag på henne att hon också höll å att få en orgasm. vi fortsatte och exploderade i en enorm orgasm tillsammans. Jag kände hur hennes grotta kramade runt min kuk då orgasmen härjade i hennes kropp och jag njöt i fulla drag.
Efteråt satt vi kvar som vi gjorde och bara höll om varandra. Utmattade och nöjda. Vi reste oss upp och gick tillbaks till köket och den nu kallnade maten och forsatte att äta.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 4,44