Trekant i bastun

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla (gobo62@spray.se)
Inlagd: 21 jun kl. 16:58
Läst: 26897 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 186 röster, snittbetyg 5,29
Jag och min kompis Linda var och tränade som vanligt en måndag. Efter träningen bestämde vi oss för att basta i den gemensamma bastun. Vi var alldeles ensamma i bastun. När vi satt där så tittade jag på Linda och förundrades av hur vacker hon var. Jag kunde inte stå emot frestelsen utan jag böjde mig fram och pussade på hennes små, runda, vackra bröst. Hon verkade inte alls bli förvånad utan verkade snarare njuta av det jag gjorde. Jag lät min tunga glida ner över hennes mage, ner till hennes varma, härliga fitta. Där jag sög in hennes klitoris mellan mina läppar. Hon stönade då högt och särade så mycket det gick på benen. Jag lät min tunga sakta virvla runt och smaka på hennes blygläppar. Samtidigt som jag slickade henne så lät jag två fingrar glida in i henne och hon stönade högt. Hennes g punkt var inte svår att hitta och hon stönade ljudligt när jag smekte henne. Efter en liten stund kände jag hur det började krama åt runt mina fingrar och Linda kom i en härlig orgasm. när jag sedan satte mig på bänken och hon började att smeka mig på låren så kom det in en kille i bastun, men Linda tog inte bort sin hand. Killen satte sig i andra hörnet av bastun och jag såg på hans hanns handuk att han började att styvna. Samtidigt kände jag hur Linda började att smeka mig under min handuk. Jag kunde inte hålla tillbaka mina stönanden och han tittade förvånat på oss. Linda forsatte att smeka mig och jag kände hur hennes fingrar trängde in i mig. Hon smekte mig och jag kände att även hon hittade min g punkt väldigt snabbt. Jag fick nästan bita mig i läppen för att inte stöna högt av vällust.

Killen reste sig nu upp och jag såg att hans kuk nu var stenhård. Han tar av sin handuk och kommer fram till oss. Han ställer sig bakom Linda och smeker henne lite lätt innan han tränger in i henne bakifrån. Jag ställer mig bakom killen och ser att han tränger djupt in i Linda. Jag börjar att smeka hans pung och masserar lite lätt runt anus. Jag märker att han tycker om det och för därför försiktigt in ett finger i hans anus. Jag ser hur han pumpar in i Linda och han stönar högt av välbehag när jag smeker hans anus. När jag hittar hans g punkt tar det inte lång stund innan han sprutar sin sperma djupt in i Linda.

Vi känner nu hur varmt det är i bastun och bestämmer oss för att gå ut till vilorummet i stället. Väl där ute så börjar jag och Linda att kyssas, våra tungor leker med varandra. Vi ser på honom att han tycker det ser skönt ut. Jag och Lindas blickar möts och vi tänker att han ska få se något som han aldrig har varit med om förut. Vi lägger oss på bordet framför honom i en 69:a, vi suger in varandras blygläppar i munnen och njuter av att känna varandras smak. Jag känner även smaken av hans sperma som runnit ur Linda och jag bli då ännu kåtare. Jag kan inte låta bli utan jag börjar att smeka Linda runt hennas anus och hon börjar att smeka mig runt mitt med. Vi ser då att killen är alldeles hård igen och han reser sig upp och tränger sakta in i mitt anus samtidigt som Linda smeker mig på klitoris. Jag stönar nästan gurglande av välbehag när jag känner bägge två i mig. Lindas fingrar smeker min g punkt samtidigt som jag känner hur han pumpar in och ut i mig där bak.. Jag kommer då i en jätte orgasm som får mig att se stjärnor. Jag känner hur killen kommer i mitt anus samtidigt som jag känner hur Linda fortsäter att smeka mig. När jag fortsätter att slicka Linda känner jag att även hon kommer i en ljudande orgasm.

Efteråt så sitter vi alla tre och pratar och myser lite. Han säger att det här var något bland det bästa han har varit med om och aldrig kommer att glömma. Vi kan inte annat än att hålla med honom.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 186 röster, snittbetyg 5,29