Nakenbad på midsommar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes och Pernilla (gobo62@spray.se)
Inlagd: 20 jun kl. 13:03
Läst: 17103 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 75 röster, snittbetyg 4,73
Det som jag ska berätta nu hände förra midsommar. Jag var bjuden till en kompis som bor ute på landet och vi hade tillbringat dagen ute i den varma solen. Kvällen var därför varm och härlig. Det var mycket folk och alla var på toppen humör och skratten ekade. Jag hade spanat in en tjej större delen av dagen. När vi satt och åt möttes våra ögon då vi höjde våra glas för att skåla. Hon log åt mig och jag kände att jag gjorde det samma.

Efter middagen när folket började splitras upp lite kom hon och satte sig bredvid mig. Vi pratade om hur vacker den svenska sommaren är och bestämde oss för att gå en liten sväng. Vi hittade enliten stig som vi följde och efter en liten bit kom vi fram till en liten sjö. Hon tittade på mig och frågade med glimten i ögat om vi skulle bada. Jag var inte sen att hänga på det förslaget. Hon började att klä av sig och jag kunde inte slita blicken från hennes vackra kropp. Jag kände hur jag började bli hård, och jag märkte att hon såg det. hon klädde av sig varenda klädesplagg och när hon var helt naken kom hon fram till mig med ett stort leende på läpparna. Hon gav mig en kram och jag kände hennes mjuka kropp emot mig. De fasta små brösten kändes underbara mot min bara överkropp. Jag smekte hanne ner över ryggen och över den fina lilla rumpan. Jag kramade hennes fast skinkor och kunde inte låta bli att trycka henne lätt emot mig. Jag kände hur hon tog av mig mina byxor och vi stod där alldeles nakna. Hennes händer fan snabbt min hårda kuk och hon gick ner på knä och började att leka eggande med sin tunga runt ollonet. Hennes mjuka läppar slöt sig runt kuken och hon förde den långt in i sin mun, och sög långsamt fram och tillbaka. Hennes tunga fortsatte att leka runt kuken. När det var som aldra skönast slutade hon och ställde sig upp igen. Hon tog min hand i sin och förde mig med ner till vattnet. Vi vadade i tillsammans och simmade en stund tills vi inte kunde hålla fingrarna i styr längre. Vi kramades i vattnet och våra läppar mötes i en lång het kyss. Snart tumlade vi upp ur vattnet, vi var bara tvungna att få njuta fullt ut av varandra.

Vi la oss ner på sanden i den lilla skogsgläntan. Jag tittade på henne och insåg att det vackraste som finns är en kvinnokropp. Jag började att smeka henne över hela kroppen, lämnade inte en centimeter till övers. jag nafsade lätt på hennes bröstvårtor. Mina läppar forsatte ner över hennes mage och ner mellan hennes ben. Jag kysste insidan av hennes lår och närmade mig sakta hennes våta springa. Jag kände smaken av hennes safter blandat med sjövattnet. Jag märkte hur kåt hon började bli och snart drog hon upp mig. Jag la mig över henne och sänkte mig sakta ner i henne. Hon höjde sina höfter och möte mig, jag kände hur hon greppade min rumpa och jag lät henne bestämma takten. Det tog inte lång stund innan jag kände hur hon fick en jätte orgasm. Jag drog ut min nu sprutfärdiga kuk och kom över hennes mage. Jag lade mig ner bredvid henne igen och vi började att kyssas. Min hand vandrade snart ner mellan hennes ben och började att smeka hennes klitoris. Jag förde in två fingrar i hennes våta fitta och jag fan snart hennes g punkt då hon stönade högt. Jag smekte klitoris samtidigt och snart fick hon ytterligare en härlig orgasm. jag kände att jag nu återigen var hård så jag lade mig ner på rygg och satte henne över mig. Hon sänkte sig ner över min hårda kuk och jag stönade av välbehag när hennes härliga fitta kramade runt min kuk. Hon lutar sig bakåt och smeker sin klitoris samtidigt och jag greppar hennes härliga små bröst som guppar lätt i takt till hennes stötande. Snart stönar hon ut ytterligare en orgasm och jag kan inte hålla igen utan kommer i en härlig orgasm jag med då jag fyller upp hennes härliga fitta med min sperma. Vi lägger oss sida vid sida och njuter av varandras närhet en stund. Jag smeker henne över håret och hon ler lyckligt. Vi går ner till vattnet och tvättar av oss lite innan vi klär på oss igen och går tillback till festen.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 75 röster, snittbetyg 4,73