På krogen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes (gobo62@spray.se)
Inlagd: 17 jun kl. 11:11
Läst: 10887 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 3,17
Hej, jag är en kille som ska berätta om en kväll när jag var på krogen med en kompis. Vi började kvällen hemma hos mig där vi tog ett par öl. När vi sedan gick ner till krogen så gick vi förbi rondellen i stan och då sa jag till kompisen att där skulle man haft med sig en tjej ut. Vi skojade om det och sedan gick vi vidare till krogen. Där träffade vi bland annat två tjejer. När vi satt och drack öl och lyssnade på musiken, så tog jag henne på låret. Hon tog tag i min hand och förde den upp under hennes kjol. Jag kände att hon inte hade några trosor på sig och jag kände direkt att jag blev alldeles hård. Hon smekte mig utanpå mina byxor och log då hon kände hur hård jag var.

Efter en stund gick vi till toaletten där vi båda gick in. Jag kunde inte låta bli utan böjde mig ner och började att slicka henne. Plötsligt började det att banka på dörren. Så vi slätade till kläderna igen och gick ut från krogen i stället, där vi gick in i en trappuppgång. Vi var kåta som djur och jag böjde henne ner och trängde in i henne bakifrån. Det tog inte mer än ett par minuter innan jag kom i henne och hon knep runt min kuk då hon kom i en jätte orgasm.

Efteråt gick vi in på krogen igen. När i hade suttit där ett tag så bestämde vi oss för att gå hem till mig. Vi gick tätomslingrade hemåt, när vi kom fram till rondellen som jag och min kompis skämtat om förut. Jag berättade för henne vad vi hade pratar om och då sa hon att vi kan väll pröva det då, med glimten i ögat. Vi gick ut till mitten av rondellen och där började vi kramas och smeka varandra. Vi lade ut våra jackor på marken och lade oss på dem. Jag började sakta att smeka hennes bröst och kunde inte låta bli hennes rakade sköte. Det var något som jag aldrig hade varit med om. Jag började sakta att smeka henne på blygläpparna och på klitoris. Jag kände hur kåt hon var då hennes fitta var inbjudande fuktig. Bara vetskapen av att ligga där och kunna bli upptäckta gjorde oss alldeles vilda av kåthet. Det var så spännande att någon kunde se oss när som hälst. Hon satte sig på mig och red mig. Det var så underbart att känna hennes fitta omsluta min kuk så jag kände snart att jag kom och fyllde hela hennes fitta med min sperma. Hon verkade inte nöjd utan ville ha mer så jag lade mig lite på henne och började slicka på hennes sköte trots att jag hade kommit i henne. Jag kände smaken av min egen sperma blandad med hennes fittsaft och det gjorde mig mer tänd. Jag förde in två fingrar i hennes våta fitta och hittade snart g punkten vilket jag märkte direkt då hon började trycka sitt underliv mot min hand. Jag kände hur det började krama om mina fingrar då det gick för henne och hon stönade högt av njutning. Vi klädde snabbt på oss igen och gick hem till mig där kvällen och natten forsatte på samma sätt. Exakt vad som hände berättar jag någon annan gång.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 3,17