Vilt och galet sex....

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: carina-fina-pina
Inlagd: 16 jun kl. 00:32
Läst: 17918 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 5,25
Det är i början av juni och solen lyser från en klarblå himmel. Trots att klockan är efter fem så är det fortfarande väldigt varmt ute.
Vi var några jobbarkompisar som skulle ut och käka en bit och ta ett par svalkande öl.
Du var med!
Du är den där som jag trivs med lite extra. I grunden samma värderingar. Respekt för varandra. Skrattar ihop, både högt och länge om samma saker. En sån där relation som är lite mer än vänner trots att man aldrig sagt något som skulle ses som opassande eftersom vi båda är gifta.
Men visst har jag sneglat i smyg.
Drömt lite sådar lagom snuskiga saker det sista året. Fantiserat om en fortsättning på julfesten eller hur det skulle vara att bli tagen på chefens skrivbord. Dock bara fantasier.
Nu satt vi där på uteserveringen. Du, jag och ett par till. Stämningen var hög och diskussionerna livliga.
Efter ett par timmar blev det bara du och jag. Vi bestämde oss för en pubrunda. Några pubar senare satt vi där på varsin barstol. Du tittade in i mina ögon och bad mig berätta de saker som du ville att en man skulle göra med mig om jag fick välja.....
Okej! Det första jag vill är att bli kysst på ögonlocken. Mjuka varma läppar. Sen vill jag bli smekt ytterst försiktigt på min underarm.
Såg din besvikna blick men jag sa att det tänder mig oerhört och du nickar. Jag fortsätter att berätta hur jag vill att mannen håller mig stadigt runt nacken medan han slickar och kysser min mun utan att jag själv får göra något. Händerna för han sedan till mina bröst. Blöter brösvårtorna lite lätt först för att sedan ganska omilt klämma och rulla dem mellan sina fingrar.
Medan jag berättar får jag svårt att andas och jag känner att jag är på väg att bli otroligt kåt. Hela tiden tittar jag dig i ögonen. Mina kåta ögon möter dina kåta ögon och vi vet att nu är det kört. Du tar min hand och lägger den utanpå dina jeans. Jag känner att du har ett rejält stånd och det är otroligt upphetsande att sitta där på puben och smygkänna på dig. Jag flyttar mig lite närmare så att du kan komma åt att smeka mina lår. Berättar vidare att jag älskar att stå med ryggen framför en man medan han kysser och slickar mig i nacken. Blöta kyssar. Blöta är nu mina trosor och jag tror inte jag varit så kåt på länge. Bara av att sitta och berätta för dig. Det finns ingen återvändo Vi betalar och går ut. Utanför gatan kysser du mig medan du håller händerna hårt om nacken. Nu är jag så kåt så hade dina stadiga händer inte hållt om mig hade jag ramlat omkull. Vi går ett par kvarter till hotellet som man passerar varje dag på väg till lunchen. Kvinnan bakom disken tar våra uppgifter medan din hand är innanför min tröja och knäpper upp min BH.
Min hand håller samtidigt på att knäppa upp ditt skärp.
Så kommer vi in i rummet. Du ställer dig bakom mig. Drar av mig tröjan och befriar mina bröst. Slickar mig i nacken och låter händerna smeka mig fritt. Trycker in mig mot väggen och medan jag knappt kan röra mig får du av dina byxor och låter din stenhårda kuk komma fram. Släpper så mitt grepp och jag vänder mig om. Så viskar jag i ditt öra att jag nu ska suga av dig och sedan ska du få slicka mig till fantastiska orgasmer. Jag knäpper upp din skjorta på vägen ner mot din härliga kuk. Tar ett tag om pungen och väger den lite i handen. Med den andra handen i ett fast grepp tar jag så och slickar dit ollon. Ömt och försiktigt. Runt, runt. Låter tungan glida ner mot roten och så upp igen. Du försöker jucka mot mig men jag håller dig ifrån mig. Så kysser jag ditt ollon lätt och låter det glida in mellan mina läppar. Upprepar ett par gånger för att sedan låta dig jucka in i min mun. Du skriker att det snart går för dig så jag slutar och slickar dig mot naveln, bröstet och munnen. Tar dig i handen och går till sängen som jag ställer mig på. Du tar varsamt av mina byxor samtidigt som du kysser mig på magen och insidan av låren. Vänder mig om och drar ner mig på knä. Kan inte längre behärska mig utan skriker att du måste ta mig nu. Lutande över sängen låter du så ollonet känna lite på min fitta som dryper av kåtsaft. Lite till och lite till. Så trycker du till och jag tappar nästan andan. Du kan inte hålla dig utan trycker dig stenhårt in och låter satsen komma. Ligger tungt på mig ett par minuter och hämtar andan. Du vänder mig om och lägger upp mina fötter på axlarna. Tittar på min blodsprängda fitta och säger att den är både skön och vacker. Mina ben skakar när du börjar slicka mig. Suger på klittan lite lätt. Tungan virvlar runt och så kommer den första orgasmen. Inte så stark och inte så lång och jag tigger och ber om mer. Med tungan som arbetar och ett finger som snabbt dras in och ut ur min blöta fitta kommer jag i en krampande orgasm som håller på flera minuter.
Så blir allt stilla och tyst.
Ditt huvud vilar på mitt venusberg. Vi andas bara lugnt. Tittar så på varandra och du blinkar med ena ögat och säger att jag ska tänka mig tillbaka till sista puben och det vi pratade om. Jo, det kommer jag ju ihåg. Du ler och frågar vad du vill att en man ska göra med dig efter det att jag blivit kysst och slickad i nacken :-)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 5,25