Sara

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Malin (malin_and19@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.geocities.com/lsbheaven/ls_story.html
Inlagd: 1 nov kl. 10:43
Läst: 23968 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 183 röster, snittbetyg 5,35
Sara var min bästa kompis under en tonårstid full av förvirrande händelser och upplevelser.
Hon fanns alltid där för mig då, och även om vi har glidit ifrån varandra nu efter hennes giftermål så vet jag att hon fortfarande ställer upp i vått och torrt. Vi hade ju trots allt varit med om mycket tillsammans..
Det jag ska berätta för er nu inträffade när jag var 15 och hon 16. Det var en av dom kallaste vintrarna jag upplevt (det tänkte man naturligtvis inte speciellt mycket på då, men min mamma har fortfarande ett mycket bra minne).
När jag tänker tillbaka ser jag framför mig hur jag låg på mage och Sara satt på knä, kortleken låg i två prydliga högar mitt emellan...

-Hmm.. vad har du?
-Det får du veta.. nu!
Sara la fram sin hand med ett triumferande leende i ansiktet. Att hon njöt av att vinna syntes så väl, och hon hade aldrig heller försökt dölja det. Men det vara bara en liten del av det där onämnbara som gjorde henne så charmig.
-Du kan ju försöka slå det om du kan men det kan du inte! hihi!
Det kunde jag inte. Hon fick en kåk och allt jag lyckats skramla ihop var ett tvåpar i knektar. Va typiskt.
-Förlorar du en gång till...
Hon behövde inte säga mer. Jag sträckte mig framåt, låtsades sucka men log samtidigt, och tog av mig strumporna.
-Ja ja, jag vet. Då är jag ute.
-Antingen har du världens otur eller så KAN du inte spela, det börjar nästan bli tråkigt att vinna över dig i poker jämt.
Nu blängde jag lite surt, samtidigt som jag försökte pricka henne med en strumpa. Hon duckade snabbt undan och log.
-Nej, jag retas bara med dig. Du vann ju faktiskt en gång i går...
-En gång av fem ja.
Sara fnittrade. Jag fortsatte sura.
-Hihi..du är en så dålig förlorare, det är därför jag älskar att spela mot dig. Din tur att dela ut nu.
Jag blandade och delade ut korten. Den här gången gick det lite bättre. Mina fyra damer mot Saras tre sjuor.
-Ahja, skrattar bäst som skrattar sist! Där fick du, hehe... av med byxorna!

Varför klädpoker? Jag vet inte riktigt, men det var väl ett sätt att variera spelet och göra det lite mer spännande. Vanlig poker blir tråkigt i längden, vattenpoker blir man bara snurrig och kissnödig av. Insatsen var ett klädesplagg i varje giv, reglerna var att den som satt kvar i bara underkläderna förlorade.

Sara protesterade inte, från början var ju hela grejen med klädpokern hennes ide. Hon ställde sig upp, knäppte snabbt upp knapparna ner mot skrevet och drog av sig jeansen. Hennes trosor var helt vita och visade lite mer hud än vad mina gjorde.
-Sådärja.. då vart det inte så mycket kvar.. sluta stirra din flata!
Jag räckte ut tungan och viftade med tungspetsen. Sara gjorde likadant och låtsades smeka sig mellan benen. Då brast jag ut i skratt och fick med mig henne direkt. Det här var våran interna humor.
-Om du hade haft nåt hår på den lilla fittan du har under så hade jag allt velat smaka lite
vet du.
-Jaså du, lilla vännen.. du gillar hår du?
-Ja, Sara.. jag ÄLSKAR hår. Men du är säkert rakad, eller säger du det bara för att dölja att du FORTFARANDE inte har fått nåt könshår?
Vi skrattade igen. Skämten flippade ofta ur på det här sättet.

Efter ett mycket jämnt pokerparti beslöt vi oss för att slappa och kolla igenom lite tidningar uppe i sängen. Jag orkade inte ta på mig kläderna igen och Sara hade tagit av sig sina strumpor i sympati för min förlust, så vi låg där i trosor/bh och myste tillsammans med
en hög blandade musiktidningar. Det var en helt vanlig söndag... nästan.

-Vad tyckte du om senaste Soundtrack-skivan nu då? Har du lyssnat på den än?
-Ja, klart jag lyssnat på den.. den är.. bra.
-Äh, kom igen Sara. Jag vet att du inte gillar dom.
-Det är inte min smak bara. Varför lyssna på dom när det finns mycket bättre musik?
-Det finns annat än Ajron Mäjden, Megadead å allt vad dom heter...
-MegaDETH. MEGADETH.
Jag flinade men sa inget mer. Vi visste precis var vi hade varann, så det var ingen ide att fortsätta diskussionen. Det var tyst i några minuter, men när Sara hade tittat underligt på mig lite längre än vad hon brukade sa jag:
-...ja?
-Va?
-Va är det?
-Jo.. eller nä..
-Kom igen. Säg nu.
-... Kommer du ihåg när vi var små? Eller.. ja mindre. Jag älskade när du.. gjorde "magen". Kommer du ihåg det?
-Ja, du skrattade som en liten bebis. Hihi..
-Kan du inte.. eller vill du inte..
-Säg som det är Sara. Du vill att jag ska göra magen på dig!
Jag flinade och klämde lätt på hennes bara mage. Jag märkte att hon var spänd eftersom hon ryckte till lite.
-Men varför då?
-Jag vet inte, varför måste du fråga varför. Det här känns tillräckligt skämmigt ändå. Kan du inte bara... ja göra det?
-Du glömmer nåt...
-Snälla?
-Okej då, jag gör det. Håll i dig!
Jag lutade ner huvudet så att min mun var ungefär ovanför hennes navel. Genom att brumma med munnen ungefär som ungar gjorde när dom körde omkring med sina leksaksbilar, så nuddade jag hennes hud med mina läppar och gjorde "magen".
-Hahahahahaha! Sluta! Sluta.. nej, haha, fortsätt menar jag!
-Tycker du om det?
Jag gjorde det igen. Den här gången kände jag Saras hand smeka mitt hår för att strax efteråt försöka hålla fast huvudet. Jag slutade direkt och en pinsam tystnad uppstod. Vi tittade på varandra, men trots att ingen sa något så förstod jag ungefär vad som hade hänt mellan oss. Precis som tvillingar så hade vi umgåtts så mycket att vi ofta förstod vad den andre menade eller kände genom de minsta av antydningar.
Vad som överrumplade mig totalt var hennes kyss. Den var snabb och ganska klumpig, men den fick blodet att koka i mig. Det var nog just i det ögonblicket som verkligheten släppte taget om oss och tittade bort.

Jag lutade mig över Saras mage igen men den här gången kysste jag den försiktigt istället.
Det var som att kyssa mjukt sammetstyg. Jag kysste henne några gånger till och när jag kom till naveln doppade jag ner min tungspets och lekte med metallringen hon hade där.
Jag började smeka henne.. jag kunde inte hjälpa att handen darrade.
Sara tog tag ett mjukt tag om den och satte sig långsamt upp. Nu pirrade det nästan smärtsamt mycket i magen. Våran andra kyss startade ömsesidigt och varade mycket längre än den första. Jag var tvungen att påminna mig själv om att börja andas igen efter att hennes läppar lämnat mina. Hon log och smekte mig mjukt över kinden.
Nu flöt det mesta bara på, det var som om jag inte hade full kontroll över min egen kropp längre. Lusten tog över och att ge sig hän på det här sättet kändes både skrämmande och underbart.
Vi kröp ihop tätt intill varann och fortsatte att kyssas. Snart gick det över till hångel med tungor inblandade och allt. Dom tafatta smekningarna blev mer målmedvetna, även om ingen hade vågat röra vid några "förbjudna" delar ännu. Frestelsen var enorm, Saras bröst var som två erotiska magneter.
Så jag förde in ena handen under hennes bh och rörde för första gången vid det ena bröstet. Det var en
mjuk men fast känsla. Jag var så varm... det var som att ha feber.
Jag var kåtare än jag nånsin varit i hela mitt liv, och jag undrade om min kropp skulle brista om det här blev värre. Det här var alltså Sex. Trots att jag hade varit med ett par killar innan hade jag aldrig upplevt något.. som var ens i närheten. Tanken "jag är lesbisk"
dök upp men försvann lika snabbt igen. Jag hade gott om tid att tänka senare.

Sara trevade med sin lediga hand (den andra var upptagen vid nacken) bak på min rygg och fingrade längs bh-bandet. Hon knäppte smidigt upp det för att sedan hjälpa mig att fumla av hela bhn. Vid det här stadiet började jag känna allvaret i det vi gjorde, nu var det ingen barnslig lek längre. Fortsatte vi att klä av oss skulle vi snart vara helt nakna.. Herregud, vad skulle vi göra då?
Jag använde båda händerna för att knäppa upp Saras bh, jag gav henne några lätta kyssar på halsen. Hennes hud var så otroligt len och fin där...
Vi gjorde ett uppehåll för att kunna titta på varandra. Sara höll om min midja och jag smekte hennes armar.
-Dina bröst..
-Jag vet Sara. Dina är också f-fantastiska..<
-Det är som-som.. om det är första gången jag ser dom..
Vi gav varann en intensiv blick. Luften dallrade av hetta.
-Vad är det egentligen vi gör Sara?
-Jag vet inte, men vad det än är... så vill jag fortsätta.
-Jag också.

Sara började klämma och känna försiktigt på mina små tuttar. Jag lyckades komma åt hennes samtidigt och helt fascinerad undersökte jag dom med mina egna händer. Dom var större och därför också tyngre än mina. Det var verkligen så totalt annorlunda mot att känna på sig
själv..
Det var nog bara en tidsfråga innan nån av oss skulle luta sig ner, och jag hade en stark känsla av att det borde vara jag. Sara förstod, så hon flyttade händerna till mina axlar och nacke istället. När jag lyckats komma ner i lagom höjd höll jag hennes ena bröst lätt i handen och öppnade läpparna. Jag räckte ut tungan en aning, lite lite till.. så att jag precis nuddade hennes bröstvårta.
Det var som om jag var rädd att hon skulle
gå sönder om jag rörde vid henne för hårt. Den gulliga lilla vårtan var ganska mjuk först men hårdnade till när jag slöt läpparna om den. Känslan att kunna leka med den inne i munnen var fruktansvärt upphetsande. Hon smekte mitt hår och jag visade henne att jag tyckte om
när hon gjorde det.
Vi började kyssa varann igen och jag kände Saras händer och underarmar i långsamma smekningar mot min rygg. Jag höll om henne med armarna runt hennes hals och händerna i hennes hår. Två varma händer flöt över min korsrygg och hamnade till sist på rumpan. Hon smekte mina skinkor genom tyget på trosorna.. jag kved tyst när hon klämde till. Det berodde inte på att det var för hårt, utan det var precis vad jag velat att hon skulle
göra..

Beethoven spelade upp en klassisk melodislinga. Det var en mobilsignal, det absolut sista jag ville höra just nu. Och - ännu värre - det var min telefon som ringde.
-Nej svara inte...
-Jag ska bara kolla vem det är, jag tror att jag kan se det härifr..
Sängen flyttade på sig och golvet slog till mig hårt i huvet. Det började bli svart och jag hörde Sara säga mitt namn flera gånger innan jag svimmade av.

På måndag ringde Sara hem till mig. Jag hade varit hemma från skolan för att vila upp mig, jag hade ju trots allt fått en lätt hjärnskakning. Hon var bekymrad i början, men när jag hade försäkrat henne om att jag mådde fint så blev hon mer och mer uppspelt. Vi skrattade åt det som hänt precis efter jag svimmat. Sara hade fått panik och samtidigt som hon ville
ropa på sin mamma så ville hon absolut inte att någon skulle få reda på det som hade hänt mellan oss. Eller ens få en antydan om det. Hon hade slängt på sig sina egna kläder, och sedan klätt på mig. Vilket var allt annat än lätt. Hon sa att nu visste hon precis hur
sköterskor som sköter om förlamade eller invalider har det. Ett enda jävla krångel.
Innan vi avslutade samtalet viskade hon (vilket var onödigt, eftersom vi båda satt instängda på våra rum) att hon hade tyckt om det vi hade gjort, och att när jag mådde bättre så kanske vi kunde prova det igen... Jag sa att jag mer än gärna ville det, att jag knappt hade kunnat tänka på nåt annat än Det hela dagen.
När jag lagt på luren snurrade tankarna runt som om huvudet var en tvättmaskinstrumma. Jag
var så trött att jag gick och la mig, jag somnade efter bara några minuter...

..och när jag vaknade stod väckarklockan på halv fyra. Jag försökte somna om, men det var lönlöst. Jag var rastlös och suckade irriterat. Jag hade drömt.. vad var det nu? Om en tjej.. inte Sara, någon som jag aldrig träffat förut. Mer kunde jag inte komma ihåg. Trots huvudvärken kände jag mig upphetsad på något sätt. Jag vände mig om på rygg och skulle precis till att föra ner handen under trosorna när telefonen ringde. Jag svarade direkt.
-Va? Är du vaken? Jag trodde att jag skulle väcka dig...
-Hej Sara.. Nej, jag vaknade men kan inte somna om.
-Va konstigt.. samma här. Jag hade en dröm..
Vi pratade ett tag och samtalet gled ständigt in på sex. Jag blev kåtare hela tiden och fantiserade om Saras bröst. Vad hade hon på sig nu? Låg hon också och smekte sig själv?
När Sara lagt på luren fortsatte jag tills det gick för mig, efteråt tog det bara någon minut innan jag somnade som en stock.

Regnet öste ner och det var nog den längsta fredag i skolan jag varit med om. Två prov och historia dom två sista timmarna på eftermiddan. Sara var den enda ljuspunkten, det var verkligen tur att vi oftast kunde ta samma buss hem.
Jag satt vid telefonen och funderade på om jag skulle ringa till henne först, eller om jag skulle vänta lite till på att hon skulle ringa mig. Jag hade precis pratat med en kill-kompis som bönade och bad om att jag skulle följa med på en fest till nån lägenhet nånstans.
Jag ljög att jag fortfarande inte mådde bra sen jag fått hjärnskakningen, så det var nog bäst
att jag stannade hemma.
Just när jag skulle plocka upp luren så ringde telefonen. Jag visste att det var Sara och svarade.
-Vill du komma hit på en privat fest? Jag är ensam hemma och mamma har köpt ut en flaska
vin. Kom så fort du kan.
-Är du ensa..
Klick.

Ding dong.
Sara var SNYGG. Hon öppnade dörren klädd i tajta vita byxor, vita strumpor och en glittrig svart topp. Hon hade satt upp håret och var inte festsminkad, men hon hade fixat lite extra sen jag såg henne sist.
-Det gick snabbt. Kom in sötnos.
Jag följde efter henne in i köket och kommenterade hur bra hon såg ut. Jag hade bytt om till lite snyggare och mer utmanande kläder, eftersom jag inte var helt säker på om den här festen var anordnad för flera personer eller bara för oss.
-Du ser asläcker ut, vill du ha nåt att dricka snygging?
Vi fnittrade. Det lät som den värsta klyschiga raggningsfrasen. Jag spelade självklart med.
-Lite årgångsvin från tidigt 1930-tal tack.
-Det ska bli, om ni gör det bekvämt för er i vardagsrummet så kommer jag ut med glas och
förfriskningar.
När jag kom in dit flämtade jag till. Ljuset var dämpat och bara två små lampor var tända. På glasbordet stod det flera långa vita stearinljus och två tallrikar.
Sara hade dukat upp en liten buffe bestående av tacos och diverse snacks. Jag blev helt varm i kroppen, hon visste att det var min favorit!
Det var inte precis första gången jag satte ner rumpan i den här röda mjuka soffan, men den här gången kändes det.. främmande. Spännande och nervöst.
Vi skulle äta tacos, dricka vin.. levande ljus. Det här var speciellt, inte bara "en kompis som bjuder på käk".. det var en romantisk måltid och förförelse stod skrivet på menyn.

-Har du fler överraskningar Sara?
Jag flinade när hon kom ut med vinflaskan och två glas i händerna.
-Överraskningar? Neeej... det tror jag inte..
Jag kunde se på hennes luriga leende att det hade hon visst det. Det pirrade av förväntan.

Vinet rann ner lättare eftersom Sara hade använt en starkare kryddblandning. Hon hade t.o.m. varit så förutseende att det fanns kallt vatten framme att släcka törsten med. Det tog inte så lång tid för oss att tömma hela flaskan, men då kände jag verkligen att
alkoholen hade gjort sin verkan. Jag var lite snurrig men mycket mer avslappnad. Min panna var varm och jag började bli mer än bara småkåt. Sara såg verkligen SEXIG ut.
Vi pratade hela tiden. Skolan, musik, filmer, tv-serier... killar kom inte upp en enda gång, det kunde vi spendera timmar om att diskutera förr. Det var inte första gången jag funderade på om mitt nyfunna intresse för Saras anatomi betydde att jag var lesbisk.
När jag tänkte på en naken kille kände jag inget, ingen åtrå eller sexuell lust. Men blev man verkligen homosexuell bara sådär. Lika snabbt som man knäpper med fingrarna?
-Sara..
-Mmmm?
-Jag tänkte, det här är kanske en dum fråga.. Men har du känt att du inte längre.. liksom..
-Fan, jag måste kissa. Vi fortsätter prata strax.. strax tillbaka.
Hon gav mig en puss på kinden och gick emot soffkanten när hon skulle försöka se så opåverkad ut hon kunde. Att titta på när hennes välformade bak rörde på sig i dom tajta byxorna var en ren fröjd. Jag lutade mig tillbaka och rättade till min korta kjol.

När Sara kom tillbaka spelade hon återigen rollen som den artiga betjänaren. Betjänarinnan kanske vore rätt ord förresten.
-Skulle damen ha lust att följa med mig?
Jag fnittrade, hon var faktiskt duktig.
-Ja tack fröken. Det vill jag gärna.
-Då ska jag.. nej vänta! Blunda!
-Varför..?
-Bara blunda. Jag har fler överraskningar åt dig.
Jag hade ingen aning vad som skulle hända men jag blundade. Strax efteråt kände jag hur Sara band en ögonbindel runt huvudet. Hon tog tag om min hand när jag ställde mig upp och ledde mig rätt runt soffan.
-Ska vi leka blindbock?
Hon fnittrade men svarade inte. Värmen från hennes hand gjorde mig trygg. Efter en kort promenad släppte hon taget och bad mig att stå kvar. Jag hörde hur en dörr
tyst öppnades och sedan tog hon tag i min arm för att leda mig en liten bit till. Dörren stängdes. Hon tog av bindeln.
-Titta nu.

Jag flämtade till för andra gången. Det här var inte alls vad jag hade väntat mig.
När jag tittade på Sara återspeglades ljuset av en massa stearinljus i hennes ögon. Vi var i badrummet, och hon hade placerat ut ljus överallt. Hon hade gjort det så fint att jag blev helt rörd. När hon tittade sådär förväntansfullt på mig började jag nästan gråta.
Jag svalde och lyfte händerna för att smeka hennes kinder. Sen gav jag henne en riktig kyss.
I en Jackie Collins-bok hade den "varit fylld av lidelsefull hetta och passion"..
-Oj.. woow...j-jag..
-Tack. Tack för att du gör det här för mig.
-D-det.. ingen orsak.. jag...
Hon blev tyst och vi tittade båda på badkaret. Sara hade ställt två vinglas på golvet och - voila! - det fanns ytterligare en flaska.
-Ska vi..?
Utan att säga något mer började vi med förberedelserna. Jag hällde upp varmvatten och Sara plockade fram lite badskum och annat gott..

När vi var klara såg badkaret så inbjudande ut att det gick rysningar av njutning längs ryggraden. Det luktade gott, det var skummigt och jag skulle inte vara ensam i det.
Sara log nervöst och satte händerna mot midjan.
-Ja, då får vi väl...
-Ja..
Vi tog av oss kläderna och sneglade hela tiden på varandra under tiden. Jag hade absolut inte protesterat om Sara hade velat klä av mig istället, vinets berusning gjorde nästan så att jag faktiskt föreslog det.
Jag visste inte hur lesbiska par förberedde sig
inför ett gemensamt bad, men bilden jag fick var två Playboy-brudar som ålade sig mot varann och strippade av varann kläderna. Dom stod aldrig och kämpade för att få av sig strumpbyxorna utan att ramla, medan dom smygtittade på sin partner. Hela grejen med att klä av sig inför varandra kändes lite olustig, och jag såg fram emot att få mer vin i mig. Det var ett oerotiskt ögonblick, ända tills vi båda var helt nakna. När Sara tog tag om min hand och tittade mig i ögonen steg min kroppstemperatur återigen långt över det hälsosamma. Vi tassade barfota fram på det kalla kakelgolvet och jag höll i henne så att hon inte skulle ramla när hon gick i vattnet.
-Iiih! Förlåt, men det är lite varmt..
Jag kände efter med handen.
-Jag tror vi vänjer oss.
När hon hade satt sig tillrätta tvekade jag lite. Hur sjutton skulle jag få plats?
Saras ben var utsträckta och hennes fötter nuddade kanten på andra sidan. Men va fan, finns det hjärterum..

Tillslut satt vi då där, tätt tillsammans i det lilla badkaret med vattnet täckt av skum.
Jag drack en klunk vin och tittade på Sara. Hennes blonda fylliga hår ramade in det vackra ansiktet och hon log det där underbara leendet mot mig. Hon såg verkligen bra ut, inte smal och inte heller alls något i närheten av tjock eller "mullig". Hon var.. fyllig. Och trots att hon bara var ett år äldre än mig såg hon mycket mer ut som en kvinna än vad jag gjorde. Jag var smalare, jag hade mindre bröst och.. nej, jag var inte alls avundsjuk!

-Mmmm... det här var skönt..
-Det är helt underbart Sara...
-Mer vin?
-Nej tack, kan vi inte spara resten? Kvällen är ju ung.
-Jo, det har du rätt i.
Tystnad (om man bortser från några vällustiga suckar och mumlanden). Sara rörde försiktigt
vid mina ben.
-Jag har inte mått så här bra, känt mig så avslappnad, på länge. Jag har alltid känt mig så trygg tillsammans med dig, och det som hände mellan oss måste ha varit det bästa jag varit med om... jag tänker att om jag.. kanske aldrig hade vågat erkänna för mig själv att jag
hade känslor för dig.. om inte..
Sara tittade ner och blev tyst. Jag förstod precis hur hon kände, hon trodde att hon hade sagt för mycket.
-Sara.
Hon tittade upp på mig.
-Du har inte sagt för mycket. Kom ihåg att vi är bästa vänner och alltid kommer att kunna prata om precis allting. Jag har också börjat få känslor för dig som jag aldrig haft förut, men jag skulle helst vilja att vi inte pratar för mycket om det här ikväll. Då kanske det blir skumt och pinsamt om det går för långt... Jag vill verkligen snacka med dig om det här, men ikväll slappnar vi av och låter det som händer hända. Okej?
Sara lutade sig fram och gav mig en puss på munnen. Hennes leende sa allt som jag behövde
veta.
-Du har alltid varit den som tänker bäst utav oss två. Du har helt rätt, vi pratar inte mer om det här just nu. Dessutom känner jag att jag behöver lite tid att tänka först.
-Precis, det behöver jag med. Men nu ska vi ha det trevligt..! Lite musik skulle faktiskt inte sitta fel, men...
Sara skrattade lyckligt till och mumlade att "det hade jag ju glömt". Hon vände på sig och sträckte sig bakåt på sin sida av karet. Tydligen stod det en liten bandspelare som jag inte hade lagt märke till på golvet för plötsligt hörde jag en av mina absoluta favoriter med Soundtrack Of Our Lives. Den lugna "Nevermore"...
-Den här tyckte jag var rikigt bra, jag spelade in den och lite andra låtar som du gillar på ett band.
-Mmmmm...
Jag lutade mig bakåt, blundade och bara njöt. Jag älskade den här låten! Tyst nynnade jag med i texten och när jag kände hur Sara rörde vid mitt lår under vattnet med flit log jag ännu bredare.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 183 röster, snittbetyg 5,35