Amsterdam

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Resenären
Inlagd: 13 jun kl. 20:13
Läst: 9604 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,13
Strax innan julhelgen för ett par år sedan var jag på hemväg från mitt långpendlingsjobb i Frankrike. Resan innebar byte av plan i Amsterdam. Irriterad upptäckte jag att flighten var inställd pga dåligt väder.
Kön till informationsdisken var lång och slingrade sig långsamt fram. Framför mig stod en rödhårig lång kvinna i 35-40 årsåldern. Vacker utsikt i alla fall, tänkte jag innan tankarna började oroa sig för julgransinköp och lutfiskkok.
Vi erbjöds resa till Stockholm först dagen därpå. Det blev en taxiresa under tystnad till hotellet som flygbolaget stod för. Den rödhåriga kvinnan, jag själv och en äldre kvinna hade blivit hänvisade till samma hotell. Taxiresan gick fort. Vi klagade över den inställda flygturen och undrade om vi skulle komma hem i god tid före julhelgen. Mina nyblivna reskamrater var Ainsley och Mary, amerikaner på väg till avlägsna släktingar i kalla nord. De frågade mig om norrsken och klimat och julfirande.
När jag fått rumsnyckeln i min hand frågade Ainsley mig om vi skulle äta middag tillsammans.
Efter en snabb dusch och klädbyte sågs vi i reastauranten. Man såg tydligt att de båda damerna var släkt med varandra. Mary var Ainsleys moster visade det sig. Maten smakade utmärkt och ett gott vitt vin ackompanjerade laxen fint. Vi pratade om allt möjligt medan stormen ven utanför fönstren. Ainsley var skild sedan ett år och hade beslutat sig för att ta med sin moster till Sverige för att besöka släktingar man aldrig sett.
Hon var bedårande, lysande rött hår, pigga gråblå ögon och hon var lätt att konversera med. Hon var en ståtlig kvinna, säkert en decimeter längre än jag. Flera gånger kom jag på mig själv med att klä av henne med blicken. Våra blickar möttes och hon frågade om jag mådde bra.
-Hrm, visst lite trött och huvudvärk bara svarade jag. Efter kaffet följde jag damerna till deras rum och gick in till mitt eget rum.
När jag i förd kalsonger borstade tänderna knackade det på dörren. Det var Ainsley i hotellets morgonrock. -Huvudvärkstabletter så du är utvilad i morgon, förklarade hon. Jag stirrade fånigt på henne och till min förtvivlan kände jag att min mandom putade ut innanför kalsongerna. Hon slog ner blicken och märkte mitt tillstånd.
-Ooops, jag vet en bättre kur för huvudvärk, skrattade hon och tog ett steg in i rummet och kysste mig på munnen samtidigt som hennes hand fann min växande stake.
Våra tungor möttes och vi omfamnade varandra först lite tafatt och sedan allt häftigare.
-Dörren, hann jag säga. Hon drog igen den och sedan bar det av mot sängen.
Morgonrocken föll till golvet och där stod hon denna långa, vackra kvinna i endast ett cremefärgat sidenlinne. Utan ett ord förde hon ner mitt huvud till sitt kön. Hon var redan våt när jag lät tungan gå på upptäcksfärd. Hon smakade lite salt och doftade hotelltvål. Vi dunsade ner på sängen och jag blev modigare och förde in långfingret i hennes grotta.
Det var blött, hett och trångt. Hon stönade högt. Tryck uppåt, flämtade hon. Villigt lydde jag denne bestämda amazon som visste vad hon ville ha. Min andra hand letade sig in under hennes rumpa och jag höll emot för allt jag förmådde. Hennes händer drog och slet i mitt hår, pressade huvudet mot hennes buske. Min tunga lapade på som en katt vid ett mjölkfat.
Då kom hon med ett ylande tjut. Kroppen spändes upp i en darrande båge. Jag slickade på och pressade långfingret upp mot venusberget. Med en suck föll hon ihop till en skakande kvidande hög och tårarna strömmade nerför ansiktet.
-Har gjort dig illa, fick jag fram?
-Nej, nej, det är glädjetårar, jag mår så underbart bra. Men jag vill ha mer, och så grenslade hon mig. Hon tryckte ner mig i sängen och ställde sig på huk och förde in mig i hennes inre.
Det var vått, hett och trångt och hon kramade om mitt skaft med kraft. Allt snabbare gungade hon över mig tills hon med ett flämtande spände sig som en fjäder för att sedan falla ihop över mig. Jag hade fortfarande satsen kvar och var inte sen att byta ställning för komma i överläge.
Bakifrån pumpade jag för allt vad tygen höll medan hon gnydde som kattunge.
Alltför snart kände jag klimax komma och greppade henne stadigt om höfterna för att sedan spruta hårt och länge. Vi somnade i svettiga i varandras armar.
På morgonen vaknade jag ensam. Klösmärken på mina armar och bröstkorg visade att det gått vilt till. Efter en dusch ringde telefonen och meddelade att taxin väntade. Och visst – jag delade den med mitt sällskap från dagen innan.
Någon mer kärleksstund blev det tyvärr inte men jag mina fina minnen kvar.

Resenären
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 39 röster, snittbetyg 3,13