häst tjejen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla och Claes (gobo62@spray.se)
Inlagd: 13 jun kl. 19:03
Läst: 16599 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 66 röster, snittbetyg 5,02
Hej, jag är en tjej som har fått ett sommarjobb i ett travstall. En dag var jag ute och tränade en av hästarna. När jag red längst vägen så började jag tänka på en av killarna i stallet och jag kände hur mitt underliv gneds mot sadeln. Jag började fantisera om att det hade varit han som smekt mig i stället.

Under tiden jag red så funderade jag på hur det skulle kännas om det hade varit honom jag red på. Jag kände hur mina trosor blev fuktiga när jag kom fram till stallet så var jag ordentligt kåt. jag spolade av hästen och försökte att sansa mig något. När jag sedan gick upp på loftet kände jag hur kåtheten kom tillbacks. Därför satte jag mig i höet och började att smeka mig själv.

När jag satt där uppe och smekte mig hörde jag att HAN kom in i stallet med en annan häst som han hade varit ute med.

Det var så skönt att sitta där med handen mellan benen. Plötsligt hör jag hur han kommer upp för trappan. Han ser förvånad ut när han ser mig sitta där med handen innanför byxorna. Men snart ler han ett brett flin och kommer fram till mig. Han säger att här ska du ju inte sitta alldeles själv. Han sätter sig bredvid mig och lägger ena handen på mitt lår. Jag kan inte låta bli utan jag tar min hand och lägger den på hans lår och smeker upp över bulan som har bildats i hans byxor. Jag känner hur hård han är och berättar för honom att jag precis har varit ute och ridit och att jag har tänkt på honom. Han säger med ett leende på läpparna att han har tänkt på mig hela efter middagen. Han böjer sig sakta fram och nafsar sakta i tröjan utanpå mina bröst. Då kan jag inte låta bli utan jag smeker honom allt häftigare på utsidan av hans byxor. Vi börjar kyssa varandra och vi läger oss ner i höet och drar av varandra kläderna. Jag ser vilket praktstånd han har mellan benen och jag känner hur våt jag blir. Han frågar om jag inte vill suga lite, man jag tvekar lite innan jag bestämmer mig för att försöka.. jag har aldrig sugit förut så det är med största försiktighet som jag går ner och slickar på hans hårda kuk. Jag tar honom försiktigt mellan läpparna och känner hur gott han smakar. När jag har sugit en stund så sätter han sig på knä framför mig och drar av mig mina trosor. Han börjar att pussa mig på venusberget vilket jag aldrig har varit med om förut. Jag känner hur det går som en il av välbehag genom min kropp samtidigt som han leker med sin tunga på mina blygläppar. Jag känner att det börjar pirra i kroppen på ett sätt som jag aldrig har varit med om. Försiktigt ställer han sig på knä framför mig och för sin kuk sakta in i mig. Han fortsätter att sakta röra sig i mig samtidigt som jag smeker över hans axlar. Jag njuter av att ha honom nära mig och känna hans hårda kuk i mig. Plötsligt börjar det rycka i hans kuk och jag känner hur han sprutar i mig. Det tar bara en sekund sedan känner jag hur mitt underliv drar ihop sig. Jag känner hur en otrolig njutning går igenom hela min kropp och inser att jag fått min aldra första riktiga orgasm.

Efterår så ligger vi kvar i höet och han säger att det här har jag drömt om ända sedan du började jobba här. Jag berättar att jag själv har drömt om det här med och vi ler mot varandra. Han reser sig upp och tar på sig för att gå ner och ta hand om hästen han lämnat i stallet. När jag själv reser mig upp känner jag mig alldeles skakig i knäna och jag ler för mig själv
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 66 röster, snittbetyg 5,02