På jobbet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla (gobo62@spray.se)
Inlagd: 12 jun kl. 13:01
Läst: 12322 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,30
Det var en dag när jag kom till jobbet och min chef var helt knäpp som vanligt. Jag märkte på honom att han var väldigt attraherad av mig. Jag gick in i kopieringsrummet och han följde efter mig. Det var inte bara han som var attraherad utan jag kände hur det hettade mellan benen när jag såg på honom. Vi började att kramas och han skrattade lite. Han sa att nu ska vi göra något som jag tror du aldrig provat innan. Han drog sakta ner mina trosor, och lyfte upp mig på kopiatorn. Han satte på kopiatorn och kopierade min fitta. Vi skrattad bägge två åt det. Han släppte bilden så den föll ner på golvet och kom fram till mig och gav mig en hungrig kyss. Han lade mig ner och började slicka min redan våta fitta. Ända från anus och ända upp till klitoris. Han sög in mina blygläppar i munnen och lekte med tungan inte bara i fittan utan även i ljumskarna och utsidan av fittan. Han stoppade in sitt ena finger och visste på en gång vart min g punkt var. Precis när jag kände att orgasmen började komma så började han smeka mig på magen och upp på mina bröst. Han masserade mina bröstvårtor mellan fingrarna. Samtidigt som han kysste min nacke och hals. Så kände jag hur hans kuk trängde in i mig.

Vi hann inte hålla på länge innan det kom någon och knackade på dörren. Vi skyndade att sätta på oss kläderna igen och rusade ut därifrån och in på chefens kontor i stället då vi var alldeles berusade av kåthet och måste få fortsätta. Han låste dörren och la upp mig på sitt skrivbord. Han tog av sig sitt skärp och band fast mina händer i ett av skrivbords benen. När jag låg där såg jag hur han gick fram till sin lilla bar och tog fram ett glas med isbitar. Han kom fram till mig och började sakta att smeka med isbitarna över min kropp. Det var någonting som jag aldrig hade varit med om men jag upptäckte snart hur skönt och upphetsande det var. Jag blev väldigt kåt. Han cirkulerade med en isbit runt mitt ena bröst och jag kände hur bröstvårtan styvnade och blev stenhård. Samtidigt känner jag hur han återigen trycker in sin hårda, sköna kuk i mig igen. Jag slår mina ben runt honom och trycker honom hårdare mot mig. Han fortsätter att pumpa hårt i mig och jag känner att min orgasm närmare sig allt mer. Men precis innan jag kommer så drar han ut sin kuk och han ställer sig över mig så att hans kuk kommer framför mitt ansikte. Han säger till mig att suga och jag tar girigt hans kuk i min mun och suger som om jag aldrig har sugit förr. Samtidigt så tar han sin ena hand och smeker mig på klitoris. Den andra handen smeker han längst min våta springa och han tar in två fingrar och börjar att smeka min inre g punkt. Han fortsätter att smeka bak mot anus och cirkulerar med ett finger runt anus. Han för försiktigt in ett finger och jag stönar till av njutning. Han reser sig upp och tar upp en flaska med glidmedel som han oljar in sin kuk med och även runt mitt anus. Han för sakta in kuken och jag njuter av att känna honom där inne. Han pumpar i mig och smeker min klitoris samtidigt. Jag känner hur orgasmen börjar härja i min kropp och jag kommer med ett högt stönande samtidigt som han sprutar sin säd i min rumpa. Han tar loss mina händer i gen och säger med att flin att det var väll inte så dumt. Jag tar på mig mina kläder igen och går därifrån.

Vid kaffe automaten möter jag killen som knackade på medan vi höll på i kopieringsrummet. Han plockar flinande upp bilden på min fitta och ger mig den. Han frågar om jag är sugen på mer och jag känner återigen hur kåtheten kommer tillbacks. Vi lämnar byggnaden och åker iväg i hans bil. Under tiden som han kör så börjar jag att smeka mig själv. Jag sätter upp mina fötter på instrumentbrädan så att jag kommer åt bättre. Han ser på mig men en lysten blick. Han börjar få svårt att hålla ögonen på vägen. Han lägger sin hand på mitt venusberg och masserar min klitoris. Han stannar på en ödslig liten väg. Jag böjer mig fram och drar av hans byxor. Jag tar hans kuk mellan mina läppar och känner smaken av hans kåtsaft. Han kravlar över på min sida och fäller ner mitt säte så vi ligger ner. Jag känner hur han tränger in i mig och han stönar högt när min fitta omsluter hans stenhårda kuk. Vi har inte hållit på länge när jag känner att han kommer med ett högt stönande. Jag känner hur min fitta blir alldeles uppfylld av hans varma sperma samtidigt som min kropp fullkomligen exploderar i en jätte orgasm. Nu längtar jag hem till en lång härlig dusch och jag säger åt killen att köra mg hem.

Vad som händer när vi kommer hem blir en senare berättelse.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 54 röster, snittbetyg 5,30