Personalfest

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Magdalena
Inlagd: 12 jun kl. 10:42
Läst: 17341 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 4,44
Jag hade spanat in en kille på jobbet en längre tid och nu var det äntligen dags för firma fest. Jag visste inte riktigt hur han skulle vara för han är alltid så nervös. Kvällen till ära hade jag slått på stort och hade klätt upp mig i en klänning som visade upp mina kvinnliga former med en hög slits i sidan och en fin urringning.

Jag kom något sent till festen och då var Dan redan där. Jag såg att han gav mig uppskattande blickar men jag märkte samtidigt att han blev lite osäker. Kvällen började ändå bra och det bjöds friskt på alkohol. Efter några timmar stötte jag och Dan ihop ute i köket. Han verkade något pratgladare nu efter några glas och vi stod och bara pratade en långstund innan jag lutade mig uppåt och gav honom en snabb kyss på munnen. Efter bara en liten stund så började han att smeka mig över rumpan och jag flyttade mig närmre honom. Då kände jag att han hade fått ett kraftigt stånd. Själv kände jag hur det började hetta till mellan benen och min hand strök sakta utanpå hans byxor. Han verkade uppskatta det hela och vi började snart att kyssas passionerat. Plötsligt hör vi hur de andra ropar på oss så vi blir tvungna att slita oss från varandra och gå ut till dem. Vi sätter oss bredvid varandra ute på altanen bland de andra. Han smeker diskret över mitt lår under bordet och jag gör det samma med honom.

Senare på kvällen går de andra hem men jag och Dan har beslutat oss för att sova över vilket några av de andra också gör. Vi hamnar i samma säng och vi ligger och smeker varandra under täcket. Jag känner hur kåt jag är och jag känner på honom att han är lika kåt. Vi får vara väldigt diskreta så vi inte väcker de andra. Dan börjar att kyssa mig ner över halsen och ner till brösten där han tar mina bröstvårtor mellan sina läppar och cirkulerar runt dem med tungan. Det går som en stöt genom mig av välbehag och ett litet stönande kommer över mina läppar. Han forsätter att kyssa mig ner över magen och går ner till min nu våta fitta där han börjar att slicka mig. Han koncentrerar sig på klitoris och för in två fingrar i springan där han efter min beskrivning snart hittar g punkten. Jag njuter i fulla drag men efter en stund vill jag ge honom njutning med så jag hasar ner lite gran och börjar att slicka lite försiktigt på hans stenhårda kuk. Jag för in den mellan mina läppar och nafsar lätt runt ollonet innan jag börjar cirkulerar med tungan runt. Han verkar tycka det är skönt så jag fortsätter ner och slickar lite på hans pung. Sedan hasar jag mig upp och lägger mig över honom. Jag känner hur han sakta tränger in i mig och jag njuter av att ha honom i mig. Jag rör mig sakta för att inte väcka de andra. Efter en stund blir det svårt att hålla sig lugn och jag känner att han kommer i mig samtidigt som jag får en häftig orgasm.. Jag rullar av honom och vi ligger och bara kramas en lång stund innan vi somnar i varandras armar.

Jag längtar redan till nästa personalfest.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 4,44