Jag, min tjejkompis och två killar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla (gobo62@spray.se)
Inlagd: 11 jun kl. 22:23
Läst: 17832 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 92 röster, snittbetyg 5,37
Det här började en eftermiddag när jag var inne i stan med min kompis. Det var jätte varmt och soligt så vi blev alldeles svettiga och längtade efter att få ta en dusch. Vi åkte hem till mig och bestämde oss för att ta en dusch tillsammans för vi hade rätt dåligt med varmvatten i huset. När vi stod där i duschen kunde jag inte låta bli utan jag tittade på min kompis och jag insåg att hon var väldigt söt. Hon hade så fina, små toppiga bröst som jag inte kunde låta bli. Jag böjde mig fram och pussade lätt på hennes ena bröst och hon tittade lite förvånat på mig innan hon log. Jag lät min tunga cirkulera runt hennes bröstvårta som snart styvnade samtidigt som jag smekte hennes fina rumpa. Hon vände sig mot mig och började sakta att smeka mig från axlarna och ner mot brösten. Hon smekte mig nere vid magen och över venusberget. Hennes finger började sakta att smeka min klitoris. Just som jag kände att det började bli jätte skönt så började varmvattnet i duschen att ta slut. Så vi gick ut ur dusch kabinen och började torka varandra med en mjuk handuk. Därefter gick vi in i sovrummet, och jag valde ut en av alla mina dildos som jag själv brukade använda och viste var väldigt effektiv. Hon tittade lite förvånat på mig men verkade snart med på noterna. Vi satte oss i min soffa där jag började att smeka henne mellan benen. Jag sjönk snart ner på golvet och började att slicka henne där nere samtidigt som jag smekte mig själv. Efter en stund så tog jag fram dildon och förde in den mellan hennes ben. Jag märkte genast att hon tyckte det var skönt då hon höjde sig efter dildon. Jag fortsatte att slicka henne mellan benen samtidigt som hon hade dildon inne. Jag förstod snart att hon var nära en orgasm då hon började att stöna allt högre. Jag blev oerhört eggad då jag såg när hon fick en jätte orgasm.
Jag började därför att återigen smeka mig själv och snart hjälper min kompis mig med sin tunga. Det dröjer inte lång stund innan jag kommer i en häftig orgasm som känns i hela kroppen.
Plötsligt hör jag hur ytterdörren öppnas och in kommer två av mina kilkompisar. De blir förvånade när det ser vad jag och min kompis gör men med en blick på varandra så drar de båda ner sina byxor. De kommer fram till soffan och frågar med stora flin om inte de också kan få vara med. Både jag och min kompis säger visst i kör. Den ena killen kommer fram till mig och vill att jag ska suga honom. Så jag slickar lite lätt på hans kuk innan jag för in den mellan mina läppar. Jag märker på honom att han tycker att det är fruktansvärt skönt. Samtidigt ser jag min kompis i andra änden av soffan där den andra killen tar henne bakifrån. Jag känner att jag vill ha kuk jag med så därför ber jag killen att sätta sig ner i soffan. Jag sätter mig över honom och jag känner att hans kuk sakta glider in i min varma fitta. Jag böjer mig bakåt mot bordet och tar tag i bordet med ena handen samtidigt som jag smeker mina bröst med den andra handen. Jag tittar på min kompis som står på knä och den andra killen tar henne hårt bakifrån. När jag rider killen känner jag de välkända ryckningarna och han tömmer sin sperma i mig. Jag ser hur den andra killen kommer i min kompis samtidigt som jag själv får en härlig andra orgasm vilket även min kompis får. Jag kliver av min kille men jag känner mig inte nöjd än utan jag går fram till min tjej kompis igen och börjar att smeka henne över brösten. Hon är genast med på noterna och hennes hand vandrar ner till min våta fitta där hon smeker klitoris och låter två fingrar glida in i springan. Killarna går över till sängen där de lägger sig och väntar på oss. Vi har ingen brådska utan vi fortsätter att leka med varandra. Killarna verkar njuta av att se oss när vi gör det skönt för varandra och jag ser att även de har börjat ta på varandra lite lätt men de verkar en aning spända. Jag ser att de börjar hårdna igen och jag känner att jag vill ha dem båda två. Jag går därför över till sängen och ber bägge två att ta mig. Den ena killen lägger sig på rygg så att jag kan rida honom samtidigt som den andra killen ställer sig bakom mig. Jag njuter i fulla drag av att vara totalt uppfylld av kuk i båda mina hål. Jag ser min kompis komma fram och stätta sig över killen jag rider och han slickar henne. Jag vill se henne ha skön också så jag beslutar att vi ska byta plats. Hon verkar lite osäker men tycker att det ser väldigt skön ut så efter en stund byter vi plats. Jag tycker att det är oerhört upphetsande att se min kompis då hon njuter av dessa två killar och jag sätter mig därför på säng kanten och smeker mig själv. Efter bara en lite stund kommer min kompis och hon vrålar ut sin orgasm tätt följd av de båda killarna och jag känner hur hela min kropp börjar vibrera av en jätte orgasm. Efteråt ligger vi alla fyra och kramas i sängen och njuter av varandras närhet.
Detta är någonting som vi aldrig kommer att glömma och kanske kommer det att upplevas igen…

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 92 röster, snittbetyg 5,37