Dominans

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Kicki
Rek. länk: En jätte laddning sperma i munnen
Inlagd: 13 sep kl. 21:05
Läst: 16689 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 57 röster, snittbetyg 2,49
Klockan var snart halvnio och shopen han jobbade i hade stängt för en halvtimme sen. Vi var själva nu, och jag visste vad det betydde. Snart skulle han ta mig i handen och dra med mig ner till soffan.
Men plötsligt drog han av mig tröjan, plockade fran ett par handbojor och tryckte upp mig mot en stolpe och låste fast mina händer bakom den.
Han tog av sin egen tröja, satte sig på knä och smekte sakta mitt ben.
Jag märkte att han tog fram något ur en låda bakom mig, men jag såg inte vad det var. Det fick jag snart reda på, dagen innan hade jag sagt att jag hade hört någon säga "Det sexigaste som finns är att se en kille stå och diska med bar överkropp".
Det var sexigt, och jag kunde inte slita ögonen från min fantastiska pojkvän. Snart släppte han loss mig och ledde mig ned för trappan och in i duschen. Där drog han av mig resten av mina kläder, förutom mina svarta string trosor. Han låste fast mig och band för mina ögon, och började långsamt kyssa och smeka min kropp.
Jag var stenkåt nu och ganska blöt. Han fortsatte ändå att reta mig och det tog ett tag innan han äntligen drog av mig mitt sista plagg.

Han fortsatte smeka mig och skickade mig såsmåningom till orgasm. Han släppte loss mig och ledde mig till soffan.
Jag började kyssa hans kropp och märkte att han hade blivit väldigt kåt av att dominera mig ett tag, så jag slickade och sög lite retsamt för att strax lägga mig underhonom och låta honom komma långt in i mig.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 57 röster, snittbetyg 2,49