Solariesex

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lena
Inlagd: 9 jun kl. 16:24
Läst: 12809 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,21
Det är vår ute och solen tittar fram. Fåglarna har börjat kvittra efter vinterns tysthet och träden har svällande knoppar som är på väg att slå ut sina små musöron till blad. Jag känner en otrolig närhet med naturen och vårkänslorna har börjat kännas i kroppen. Men tyvärr känner jag mig så blek, så jag har beställt tid på solariet för att grunda lite inför den stundande sommaren. Glatt traskar jag dit och ser massor med människor i lätta kläder, denna tredje riktigt varma dag på senvåren. Man kan ana både det ena och det andra under tighta linnen och trånga jeans. Killar som jag möter ler och visar sina håriga bringor i öppna skjortor. Jag blir lite upphetsad av dem och känner att jag blir lite tänd, beroende på att jag fantiserar vad jag och en snygging skulle kunna göra med varandra. Men jag ska sola och har en tid att passa, så jag fortsätter.

Väl framme betalar jag och får en polett till automaten och går in i rummet. Det finns sex solarier och det är folk i fem av dem. Jag går in, men känner mig lite fundersam. Det är bara draperier och inga dörrar till varje bås, vilket gör att jag känner mig lite obekväm. Men för all del, känslan måste vara lika för alla.
Jag tar av mig kläderna, lägger i poletten, tar på mig glasögonen och lägger mig på den kalla britsen. Håren på kroppen och bröstvårtorna står ut och jag huttrar till lite när jag lägger ner min bara rygg mot plasten. Det strömmar härlig reaggi musik från högtalarna och jag känner mig avslappnad och lugn. Känner mig trött och slumrar lite. Vaknar av att en hand smeker mina ben och jag förstår ingenting, eftersom jag just somnat. Handen letar sig uppåt och jag ligger helt blickstilla och undrar vad som är på gång. Jag förstår att någon har kommit in i mitt bås och jag ligger kvar helt stilla…..särar lite på benen och bara njuter av smekningarna. Undrar stilla om det är en tjej eller kille, men bryr mig inte om vilket, för smekningarna börjar bli mer vågade och utforskande.

Den ena handen närmar sig mitt kön och den andra smeker mina bröstvårtor, sakta och upptäckande. Känner att det blir lite blött runt vårtgårdarna och jag antar att personen smeker mig med sin saliv….Ohhhh… för att öka njutningen. Det blir blött med en underbar effekt, för fläkten i solariet torkar och gör att det känns lite kallt, fast jag inte fryser alls….Jag känner att bröstvårtorna står rätt upp, vilket gör att det går ilningar direkt ner till mitt kön….Mmmmm sååå himla skööönt….Jag njuter och vill bara ligga och ta emot….hur länge som helst….det känns så spännande och jag vill egentligen se vem som smeker mig….men ändå inte…..vill bara inte veta…men känna….Ohhhh….
Handen smeker mina bröst och den andra magen och gör cirklande rörelser mjukt och försiktigt runt min navel…det hetsar mig så och jag vill att handen ska röra sig nedåt mitt våta kön….som ligger naket och öppet!
Som om den hemliga personen förstått mina tankar så rör sig handen nedåt och kommer till min nyfriserade fitta….där det är lämnat en sträng med hår …lodrätt …som en väg att hitta till min känsliga pärla…..den som jag så gärna vill att handen ska smeka….Jag känner att min andhämtning ökar och min puls är hög av förväntningar…..handen rör sig som om den visste vad jag tänkt och jag särar ännu mer på benen, så mycket som solariet tillåter…….En fitta med främmande händer….som smeker mig till vansinne…..Ohhhh så underbart skönt….jag känner fingrar som letar sig ner och äntligen upptäcker min klitoris….blodfylld och upphetsad….som bara vill bli smekt……Fingrar som fladdrar lätt och ändrar takt….mjukt och fortare och fortare…Jag rör mig uppåt och nedåt…vill möta de som smeker mig så underbart……fingrarna försvinner och jag undrar vad som hänt….strax är de tillbaka och jag känner något blött som rinner ner för mina blygdläppar och gör mig sååååå otrooligt blöt och fortsätter sedan smeka mig…..både i och utanpå……fittan…. och med fjärilslätta rörelser över min stenhårda klitoris….Jag höjer mina knän inför den hemliga gästen….Försöker fundera ut om det är kvinno- eller manshänder som smeker mig…men just nu spelar det ingen roll…..Fingrarna letar sig in i mig och jag hör mig själv stöna till och jag möter dem med mitt underliv i stötar…..fingrarna glider in så härligt och jag kommer på mig att det måste låta ett smackande ljud, när de går ut….och in….ut ….och in…..i min våta fitta…men jag kan inte låta bli att bara njuta och strunta i vad de andra hör och inte…..Jag känner att ett finger ändrar riktning och rör mellangården, trycker…samtidigt som den frenetiskt arbetar i fittan samtidigt…..Känner att det bli lite kallare…..nu åker solariets tak upp och jag känner en varm, våt, villig tunga leta sig in i min fitta….Ohhh…jag blir vild och tokig….av kåååthet…..fingrar som går ut…..och in…..medan tungan girigt slickar min klitoris…jag känner att jag inte kan stå emot….. av alla uppfyllda hål……orgasmen kommer som en vild vårflod över min kropp…..ända från tårna och huvudet och allt är koncentrerat till mitt våta kön…..Några stötar till och jag biter mig i läppen för att inte låta så högt…….darrande och med en fontänliknande orgasm så kommer jag nära himlen……Den sköljer över mig som en vansinnigt underbar….tokigt härlig……kåthet…..Jag känner att fingrarna slutar smeka min plaskvåta fitta och just då stängs solariet av ….Jag tar av glasögonen och der mig omkring…..det finns ingen i mitt bås och jag känner mig lite besviken för att jag inte fick se vem det var…..Orkar nästan inte klä mig….men måste bara ut och få luft…..Väl ute på gatan så tror jag fortfarande inte det som just hänt…..Var det mina upphetsande drömmar eller var det verkligen någon som smekt mig vild och galen….Jag känner mig oerhört omtumlad…..av orgasmen jag nyss fått…..att jag inte vet hur det gick till…….men det var oootroligt skönt …!!!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,21