Jag och två killar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes (gobo62@spray.se)
Inlagd: 9 jun kl. 10:55
Läst: 17736 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 111 röster, snittbetyg 5,42
Det var en kväll när jag kom hem från jobbet. Min sambo var inte hemma så jag insåg att jag skulle få duscha själv. När jag stod i duschen och kände vattenstrålarna mot min kropp började jag sakta att smeka mina bröst. Jag kände hur mina bröstvårtor styvnade och jag längtade efter min kille och hans sköna sätt att smeka mig när vi duschar. Jag började att fantisera om att han var bredvid mig. Jag fortsatte att smeka mig själv på brösten och lät snart en hand glida in mellan benen. Jag kände hur min klitoris svullnade och längtade så kopiöst efter honom. Jag förde mina händer över mitt sköte och jag kände att nu hade jag blivit ordentligt våt. Jag körde in ett finger i min våta springa och fortsatte att smeka klitoris. Jag kände att jag ville ha något större i mig. Därför skyndade jag mig att duscha färdigt, torkade snabbt av mig och nästan sprang in till sovrummet där jag tog fram min dildo. Den var alldeles ny så det var första gången jag använde den. Jag förde sakta in den i min våta fitta och satte på vibratorn lite lätt. Plötsligt när jag låg där så stod min killes kompis Peter i dörren som jag alltid haft ett gott öga till. Jag blev först lite generad men då det var så skönt kunde jag inte med att sluta.
- Åh, Peter kan du inte komma hit, bad jag.
- Men Anders då? ( min sambo)
- Men jag är så kåt, kan du inte hjälpa mig!
Peter kommer fram till sängen och böjer sig ner över mig och kysser mina bröst. Jag kan inte låta bli att smeka honom utan på byxorna och jag känner då att hans kuk är väldigt hård. Jag tar av Peter byxorna och börjar suga på hans hårda kuk samtidigt som jag tar ut dildon och sätter vibratorn mot min klitoris. Jag suger honom med långa drag och cirkulerar med tungan runt ollonet. Sedan nafsar jag längst hela snoppen och ner mot pungen. Jag slickar lite på pungkulorna och suger in den ena kulan mellan mina läppar. Jag fortsätter att slicka back mot anus samtidigt som jag runkar honom lite lätt. Jag cirkulerar med tungan runt anus och märker att han tycker väldigt mycket om det. Jag vandrar tillbacks med munnen och fortsätter att suga på hans kuk samtidigt som jag försiktigt för in ett finger i hans anus. Jag märker på honom att det är något helt nytt för honom, men att han verkligen tycker om det. Plötsligt så lyfter han upp mig och lägger mig på rygg i sängen. Han för med ett kraftigt stön in sin kuk i mig. Han fortsätter att knulla mig. Samtidigt så känner jag hur någon börjar smeka mina bröst, jag tittar förvånat upp och där står min kille och har uppenbarligen tittat på ett tag för han är kåt som ett djur. Han ställer sig över mitt ansikte och jag börjar att suga honom med snabba drag. Jag känner hur fruktansvärt kåt jag är, skulle så gärna vilja ha båda i mig samtidigt. Jag vänder på oss i sängen så att jag kommer att rida Peter. Jag ber min kille att ställa sig bakom mig och ta mig i rumpan. Kåt som han är gör han mig snabbt till viljes. Jag känner hans hårda kuk tränga in i min rumpa samtidigt som jag har Peters härliga kuk i min fitta. Jag njuter i fulla drag och känner snart orgasmen komma. Jag känner hur njutningen går som en våg genom min kropp, orgasmen får min kropp att vibrera. Jag känner hur det pulserar mellan mina ben och samtidigt som jag når den högsta njutningen i en jätte orgasm. Samtidigt känner jag hur båda killarna exploderar i mig.
Vi glider av varandra och jag känner mig fortfarande kåt. Jag tar tag i min dildo och ber killarna hjälpa mig. Peter tar tag i dildon och för in den mellan mina ben samtidigt som min kille sluter sina läppar kring min ena bröstvårta och masserar den andra med sin hand. Jag njuter i fulla drag då det är så otroligt skönt. Jag känner att det inte är långt kvar innan jag åter igen får en orgasm. Jag ber Peter att ta ut dildon och använda vibratorn mot min klitoris samtidigt som han pullar mig med två fingrar. Jag smeker min kille och märker att han börjar bli hård igen och ser ner på Peter, även han börjar få ett rejält stånd igen. Min kille sätter sig vid mitt ansikte och jag tar hans nu hårda kuk mellan mina läppar. Jag slickar lite försiktigt på kuken innan jag tar den långt in i min mun, cirkulerar med tungan runt ollonet och känner smaken av hans kåtsaft. Jag känner att jag vill ha honom i mig så jag ställer mig på alla fyra framför honom och känner hur han trycker in kuken sakta. Peter ställer sig framför mitt ansikte och jag börjar runka honom sakta samtidigt som jag leker lätt med tungan på ollonet. Jag känner smaken av våra blandade kåtsafter vilket gör mig väldigt eggad. Jag känner hur Anders pumpar sin kuk snabbare i min våta fitta samtidigt som han masserar min klitoris.
Jag fortsätter att suga på Peters hårda kuk och masserar runt hans anus. Peter njuter i fulla drag och jag känner att han snart får orgasm. Samtidigt så känner jag hur Anders tar ut sin kuk och kommer fram till oss då även han vill att jag suger lite på hans kuk. Jag fortsätter dock att suga på Peters kuk och runkar bara Anders lite lätt. Jag känner att jag själv är inte långt ifrån orgasm så jag går ner med handen mellan benen och börjar smeka runt klitoris. Efter bara några sekunder känner jag hur orgasmen börjar pirra i min kropp och samtidigt som det går för mig går det också för killarna. De sprutar sin sperma över mina stora, fasta bröst som är alldeles svullna av kåthet. Vi faller alla utmattade ihop och jag säger:
- Hoppas att ni har haft det lika gott som jag. Jag skulle gärna vilja göra om det någon gång.

Fler äventyr följer…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 111 röster, snittbetyg 5,42