Midsommar

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lena
Inlagd: 7 jun kl. 09:14
Läst: 13854 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 127 röster, snittbetyg 5,31
Det är midsommarafton och jag har blivit bortbjuden på en privat fest. Det skulle komma mycket folk och det känns så spännande. Jag packar min ryggsäck med några flaskor vin och stoppar ner en varmare tröja och ett par jeans, för det brukar bli lite ruggigt på kvällen. Mat skulle vi få där och alla har betalat en del i potatissallad och glödstekt spädgris….Jag har tagit på min en vit framknäppt sommarklänning och är barbent i mina nya vita sandaler, vilket är snyggt ut mot min gyllene solbränna. Nöjd så cyklar jag de fyra kilometerna till kompisarnas midsommarfest….Solen skiner och klockan är halv sju på kvällen, när jag sjungande trampar vägen fram.

Väl där så ser jag massor av människor som jag inte känner igen. Anna och Krister har verkligen ansträngt sig att göra det fint. Långbordet står dukat i trädgården med en vit pappersduk som går långt ner över kanterna och det är plats för ca 25 -30st personer. På bordet finns det en lång blomstergirlang av prästkragar, midsommarblomster, blåklockor och som grund är det björklöv. Så himla fint…jag känner mig riktigt upplagd för fest. Jag ser mig omkring och hälsar på värdparet, får ett glas bål med jordgubbar i och går sakta en bit bort. Träffar en massa kompisar och stannar och pratar en stund. Börjar mingla vidare och kommer fram till några killar som står och skrattar och deras glada ljud, för mig att gå dit. Det är Anders, Johan och tre andra män jag aldrig har sett. De hälsar när jag kommer nära och säger ”skål” ….lyfter sina glas och jag stannar till och höjer mitt glas och dricker några klunkar. Ser på de nya killarna och Anders presenterar oss: Det här är två av mina arbetskompisar från stan…Lars och Anders, och här är Conny som är min kusin. De sträcker artigt fram händerna för att hälsa och jag tar dom i handen en efter en…..”Jag heter Lena” säger jag och min blick möter Anders ögon och han ler….jag känner mig generad av någon underlig anledning. Ser omedvetet ner på hans vänstra hand för att se att han inte har en ring…..och fingret är tomt. ”Hej”, säger han. ”Hur har du det så här på årets mest romantiska dag?” ”Jo tack, bra” svarar jag….känner att jag blir röd om kinderna…vilket han märker…Jäklar, tänker jag och låtsas titta åt ett annat håll, för att försöka få den röda färgen att försvinna…..

Anna och Krister ropar att det finns mer bål och jag ser på Anders och han nickar bort mot värdparets bord, där bålen står. Jag går dit och glaset blir påfyllt, ställer mig lite på sidan om och tar några klunkar och försöker få med den flytande jordgubben med tungan…….men ger upp och tar den med fingrarna. Just som jag står och slickar av mig kommer Anders fram och ser på mig, när jag har ett finger i munnen….jag stannar upp och blir stående utan att ta bort fingret…..känner att det pirrar till i kroppen…när han frågar ”Vad gör du? Jag känner mig lite fånig, men ändå inte…..när jag ser in i hans vackra ögon, går det som en ilning direkt ner till mitt underliv och jag känner mig lite pilsk….”Försöker fånga en jordgubbe” svarar jag…. Vi småpratar om väder, semester och annat och jag känner att jag trivs i hans sällskap…
Det kommer en vindpust som gör att klänningen blåser upp och visar mina lår….Anders ser ner på mina bruna ben och skrattar till ….”Fin utsikt” sa han och jag försöker med ena handen att få klänningen att falla igen….

Tiden går och snart ropar Krister att det är dags att gå till bords. Jag vill gärna sitta i närheten av den nya bekantskapen och funderar om jag ska vänta att sätta mig, så jag ser var han ska sitta. Men just då så kommer han upp vid min vänstra sida och viskar: Ska vi sitta bredvid varandra eller mitt emot? Jag ville så gärna se hans ögon så jag svarade ”Mitt emot blir bra” . Alla slår sig ner vid bordet och Anders och jag hamnar längst ut på högra kanten, vilket innebär att vi har ladudörren till bordsgranne, för bordet är placerat precis mot ladan. Vi blir serverade mat av två tjejer och det ser underbart gott ut och doftar lika. Maten låter oss smaka och snart höjs skålar och sjungs snapsvisor….alla börjar bli lite påverkade och jag börjar känna mig varm inombords. Anders är lätt att prata med och han flirtar då och då och skrattar. Vi har ljuvliga servetter med jordgubbsmotiv och rätt var det var, så tappade Anders ner sin servett. Han kröp ner från stolen och in under bordet för att hämta den. Jag känner att min klänning lyfts upp och två händer känner på insidan av mina lår….några fingrar rör mitt kön och jag blir blixtsnabbt våt mellan benen…..Jösses….tänk om någon märker att han sitter under bordet och att det syns på mig att han rör min kön…..Jag känner dubbel upphetsning och jag försöker dölja min andhämtning, som blir påverkad av det som händer under bordet….Jag känner att troskanten dras åt sidan och jag särar med benen….Vilken tur att bordsduken är så lång…..känner att han stoppar in ett finger och medan det sjungs flera snapsvisor, så börjar Anders jucka med fingret ut och in….ut och in…..Ohhhh jag ville bara sjunka ner under bordet, få kyssa honom och känna på hans kuk genom jeansen….hård och enorm…..

Han släpper min troskant och kommer strax upp på stolen igen….Det blev så tomt under bordet och jag känner mig så himla kåt…..Anders ser in i mina ögon och ler….höjer glaset och säger skål!
Inte någon har märkt att han försvann, för det är värdparet som håller i snapsvisorna och de sitter i andra änden av bordet, dit alla blickarna är riktade….Vilken början på en midsommarafton….Jag känner att jag vill att han ska känna på min fitta igen och känner en saknad, även om han bara var vid min troskant någon minut…..Vi äter och dricker och tiden rinner iväg. Det ska bli dans på logen och alla hjälps åt med att duka av bordet. Allt utom glasen, för nu är tiden inne för att dricka det medhavda i alla ryggsäckarna….. Jag hämtar min och ställer upp en flaska vin på bordet…upptäcker att jag glömt en korkskruv, men Anders ser vad som fattas och sträcker sig till några andra längre bort och ber att få låna deras. Han tar flaskan och häller upp i mitt glas först och sedan hans eget. ”Jag har mer till senare” sa han. Vi höjer våra glas och nu är det bara vi som skålar med varandra. Vi ser in i varandras ögon och njuter av det vi ser….han ler lite och tar en klunk vin och ställer sedan ner glaset….
Jag ser på hans händer och de är bruna och välskötta…..jag gillar dom och jag börjar fantisera vad de kan göra med min kropp……Jösses vilken snygg man, tänker jag…..mina tankar går till det som hände under bordet och jag blir kåt igen…..känner hur fittan blir blöt av mina eggande fantasier och känner att jag bara vill…knulla med mannen mitt emot……som jag inte ens känner….

Dansen har börjat och folk börjar dra sin in i logen….medan vi sitter kvar vid bordet, tysta och förväntansfulla, kåta och upphetsande. Jag känner att jag inte kan stå emot längre….så jag kryper in under bordet och börjar smeka Anders på hans styva kuk…det känns som ett spett och jag torrsmeker honom under bordet…..Drar så ner gylfen och lockar ut hans enorma kuk…..jag fuktar mina läppar och sluter dem runt och börjar suga hans enorma ståndaktige kuk….först med lätta, mjuka tag, sedan när jag känner att han särar benen och försöker skjuta sitt underliv mot mig, så börjar jag bearbeta mer och mer, och med den ena handen som håller i hans kuk medan jag suger, så smeker jag mig själv med den andra handen, innanför mina trosor. Fittan är genomblöt och jag smeker min klitoris fram och tillbaka, byter till cirklande rörelser och stoppar då och då in ett finger i fittan, för att få en känning av vad som ska komma….Jag känner att Anders börjar röra sig upp på stolen och känner hans hand som försiktigt tar bort mitt huvud från hans goda kuk…..Han föser mig från honom och jag undrar vad som ska ske. Han böjer sig ner under bordet i det halvskumma kvällsskenet och säger åt mig att sätta mig på stolen…… Jag kryper upp och gör som han sagt. Väl sittande på stolen igen så byts vi av och han kryper ner under bordet ingen……jag känner hans ivriga händer dra i mina trosor……..Jag lättar på ändan och han lirkar ner dem…..väl med naket kön, så börjar han sära på blygdläpparna och jag känner hans varma enormt snabba tunga runt min klitoris….Gud så spännande….det är fullt med folk runt omkring oss…..men ändå ser ingen att jag har fittan framme….med en man som försöker tillfredsställa mig……Han vispar tungan snabbt……och stoppar samtidigt in ett finger i min plaskvåta fitta och kör det ut….och in….ut och in…. Han nafsar mig på lårens insidor och jag ryser av vällust….Jag struntar helt i om någon ser för jag är så kåt att jag inte vet var jag är…..Jag vill bara ha Anders kuk i mig, så han får stöta hårt och fast i mig…..Han sätter sig upp på stolen igen och jag drar upp mina trosor… Han tar sitt glas med vin och höjer det och säger ”Skål Lena” och vi dricker ivrigt och törstigt av vinet….Jag ser på honom och föreslår att vi ska gå iväg, så vi kan ägna oss helt åt varandra….


Musiken dunkar taktfast och de dansar för fullt inne på logen. Anders föreslår att vi ska dansa lite och jag känner riktigt besvikelsen….Inte vill jag dansa….bara känna hans lem i mig…….men jag följer honom och han tar min hand och precis då så blir det en riktig tryckare…Hans kropp kommer närmare min och jag känner mina bröst mot hans bringa……De gungar i takt och hans kön trycks hårdare och hårdare mot mitt underliv……Jag känner att han nafsar lite på min hals och suger på min hud……jag blir mer och mer upphetsad och vi rör oss saktare och saktare…..hans kuk känns som en batong mellan benen och jag börjar mina fantasier om hur det ska kännas att få den i mig…..Anders trycker mig hårt mot honom och vi är snart ett med varandra mitt på dansgolvet….Jag är genomblöt och känner nästan att det rinner nerför mina lår…….och äntligen är musiken slut….nästa låt börjar och vi smyger oss iväg över dansgolvet och upp till vänster till den gamla trappen till höskullen…..

Nu ska det äntligen bli av…..tänker jag…..Han stannar mig på det översta trappsteget och han själv står nedanför….drar ner mina trosor och ställer sig på knä ett trappsteg nedanför…lyfter på kjolen och kryper in……Jag känner att han särar på mina blygdläppar och börjar slicka mig…..jag kan inte stå still, utan stöter försiktigt mot hans mun och känner två fingrar som han trycker in i mig….Jag är så otroligt kåt och vet att jag inte kan stå emot snart….så jag föser hans huvud från mitt underliv och tar hans blöta hand, vilken av dess två fingrar han nyss haft i mig……Vi går in en bra bit in på skullen i det hö som finns där sedan i fjol och lägger oss ner på det mjuka underlaget……
Anders lyfter upp min kjol, knäpper upp knapparna i klänningen från bysten och ner till midjan, så att brösten hoppar ut…….han drar ner sin byxor……och kuken hoppar gladeligen ut i det fria och han trycker så in den efterlängtande kuken i mig och jag bara känner att jag nästan skriker…..precis så skön som jag trodde…..

Ohhhh Vännen….stöt i mig…..stöt hårt och ännu hårdare!!!! Vi älskar till musiken och takten är såååå bra…..precis så hårt som man bara kan älska….Anders är så himla härlig och vi stöter mot varandra hårt och ännu hårdare….”Ohhh Lena”, stönar han…..”Du är så himla sköööööön…..jag bara vill knulla dig hårt, hett och länge”……Svetten börjar sippra fram i hans panna och våra kroppar är genomblöta…..Det hörs ett smackande ljud och en smäll av våra underliv som möts i de hårda stötarna och det eggar mig enormt….Han böjer sig ner och kysser mig…..suger på min tunga…..leker tafatt med den i min mun….Han kysser så jag tror jag blir galen av kåthet….Jösses Man…vad gör du med mig….jag vill nästan låta min fitta äta upp kuken eller aldrig släppa den och jag känner att jag skulle kunna hålla på att älska hur länge som helst, just för att det är såååå enormt…..vansinnigt sköööööönt!!!!
Han stannar upp och knäpper upp resten av min klänning och den ligger nu uppknäppt på var sida om min kropp….böjer sig ner och slickar runt mina bröstvårtor…..suger och nafsar i dem…vilket ger snabba ilningar ner mot underlivet……..Han börjar stöta igen och jag tror att det är ännu hårdare den här gången….våra underliv blir ett och vi är så nära varandra som man bara kan komma som människor. Han drar ut kuken och placerar den mellan mina bröst och jag håller ihop dem, för att han ska kunna känna motstånd….Kuken når mina läppar vid varje stöt mot ansiktet och jag skickar girigt på toppen. Blicken han har är simmig och glansig…..i det svaga skenet från orkesterns lampor….när kuken går fram och tillbaka mellan mina bröst…..ollonet lyser av sav och det är så blodfyllt och vackert……Älskade Vän….du är såååå skön……

Jag hör honom säga högt att ”Snart kommer jag……” och det gör att jag blir så in i himla upphetsad att jag bara gör allt för att han ska komma……Anders drar ut kuken och runkar de sista dragen och jag ser att det är nära….han stönar och kör underlivet så långt fram som han kan och rätt vad det är så sprutar han över min mun, hals och mina bröst……Satsen kommer sprutande stötvis och det ser så himla upphetsande ut….Jag slickar mig runt munnen och känner det varma han gett mig….det sötaktiga som jag fått….Det vita härliga…..
Denna midsommarafton kommer jag aldrig att glömma…. Du lägger dig ned ovanpå mig och pustar ut innan du glider ner bredvid….vi ligger där i musikens dunkande…svettiga, törstiga, trötta, fulla med hö och med nakna kön……lyssnande till musiken…..tillfredställda och lyckliga för denna gång! Jag vet att jag inte behöver plocka några blommor, att lägga under huvudkudden….. för att drömma i natt…..Det kan inte bli bättre än så här!!!!

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 127 röster, snittbetyg 5,31