Husvagnen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Claes
Inlagd: 6 jun kl. 12:50
Läst: 13159 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 34 röster, snittbetyg 4,15
Hej vi är två vänner och vi ska berätta varsin historia.

Det var en kväll som jag var ute och gick då jag möte en tjej. Vi slog följe ner till våran husvagn, och undertiden som vi gick så insåg vi att vi blev lite små kåta.
När vi kom in i husvagnen så började vi kramas och smeka varandra. Allt eftersom så blev jag kåtare och kåtare vilket hon uppenbarligen också blev, så vi började att klä av varandra kläderna. Jag kunde inte låta hennes kropp vara, så jag började smeka henne sakta ifrån axlarna och ner mot brösten.
När jag kom ner på hennes mage och på venusberget kunde jag inte låta bli utan jag kysste hennes och lät tungan cirkla runt fittan. Sedan pussade jag och slickade henne upp på venusberget. Nu märkte jag att hon ville att jag skulle fortsätta, men så brottom skulle vi inte ha, utan jag tog och smekte henne på benen ifrån knäna och upp på låren ända tills jag kom upp till blygläpparna och då kunde jag inte låta bli utan jag var tvungen att kyssa henne där. Jag lät tungan gå sakta längst hela ljumskarna ända till jag kom upp till klitoris. Jag försökte hålla igen så mycket det gick vilket inte var lätt.
Jag kände ett stort behov att få tränga in i henne så jag gick därför upp och lade mig bredvid henne där jag började kyssa hennes mun. Hon verkade dock inte lika sugen på att få honom i sig utan hon gick lekfult ner över min kropp, slickade lite eggande på mina bröstvårtor innan hon fortsatte ner över magen ner mellan mina ben. Hon slickade försiktigt på honom innan hon tog den i sin varma mun och jag rös av välbehag. Hon fortsatte att suga där nere och slicka på ollonet ända tills jag var tvungen att be henne att sluta annars hade det gått direkt vilket jag inte ville eftersom jag ville dra ut på leken och njuta mer av denna underbara kvinna.
Men det var inte lätt att hålla igen, vi fick lägga oss och bara små mysa en stund under tiden talade hon om för mig hur hon ville att jag skulle smeka henne. När min hand nu gick ner och började smeka som hon sa började hon stöna väldigt högt och jag märkte väldigt snart att det inte var långt kvar innan det gick för henne, vilket ju är det mest upphetsande som man kan vara med om som kille. Jag fortsatte därför tills hennes kropp vred sig av välbehag och hon stönade fram mitt namn gång på gång.
Medan vi låg där så kom min kompis in i husvagnen. Med en kille som hon hade träffat och vi såg inte någonting vad de gjorde. Men vi hörde, vilket gjorde oss mer kåta. Hur hon upplevde det får hon berätta själv senare.
Medan vi låg där så slöt hon sina läpar runt min kuk igen och jag kände hur hon lekte med tungan runt mitt ollon speciellt ner på undersidan av ollonet där man är extra känslig. Även om jag hade bestämt mig för att dra ut på det hela så kunde jag inte hjälpa att jag kom i munnen på henne. Jag kände hur hon sög ut alla sperma jag hade och hon svalde det vilket jag inte var van vid. Nu tog vi det lugnt med tanke på andra änden av husvagnen.


Min kompis berättelse:
Jag hade varit ute och gått en sväng då jag plötsligt kände för att bada så jag gick därför ner till stranden där jag slängde mina kläder i en hög och sprang ner i vattnet i bara trosorna. Väl i vattnet upptäcker jag att jag inte är ensam utan ca 100 meter ifrån mig simmar en kille som uppenbarligen också fått en sådan lust att bada.
Jag simmar fram emot honom och upptäcker att han minsann är urläcker. Vi simmar emot varandra och det är som om vi dras till varandra plötsligt står vi där tätt omslingrade och kysser varandra. Vi tar oss upp på stranden där vi hastigt tar på oss kläderna och så går eller snarare små springer mot våran husvagn då kåtheten har tagit oss i sina klor.
Vi tumlar in i husvagnen och faller ner på min säng där vi sliter av varandra kläderna i ren iver. Väl nakna lugnar vi ner oss något och bara njuter av varandras närhet. Jag känner hur hård han är och kan inte hålla fingrarna i styr utan de vandrar ner och smeker honom och hans hand verkar ha fått samma idé. Jag stönar högt då han smeker mig det verkar nästan som om vi vet allt om varandra redan för han hittar genas mina sköna punkter. Jag känner en plötslig lust att ha honom i munnen och börjar därför vandra ner längst hans överkropp som jag strör med lätta små kyssar, jag fortsätter ner till strängen av hår ner mellan benen. Där jag börjar suga och slicka och han börjar genast att stöna.
Plötsligt blir jag medveten om ljuden som kommer från andra änden av husvagnen. Tydligen har min kompis lika kul som jag. Ljuden av deras lekar egger upp min ännu mer och jag sätter mig över killen där jag sakta tar honom mellan mina ben. Jag rider honom som jag aldrig ridit någon innan, jag är alldeles vild. Efter en stund tycks han vilja styra lite och vi vänder på oss så att han är överst. Han lutar sig bakåt å att jag kommer åt att smeka mig. Jag stönar högt av välbehag och han tycks ha det minst lika skönt. Jag närmar mig orgasmen mer och mer och tillslut känns det som om vi exploderar då vi båda kommer i en stor skön orgasm.
Vi faller trötta men nöjda ner på sängen tätt omslingrade och jag känner hur sömnen börjar komma smygande. Jag hör att även min kompis blivit tyst i sin ände av husvagnen och snart sover vi alla.


Vi hade en mycket trevlig kväll var och en för sig. Men morgonen efter var om möjligt ännu bättre då vi allihop kröp ner i ena änden av husvagnen och började smeka varandra lätt. Tjejerna började kyssa varandra och eggade mig och den andra killen. Samtidigt som vi såg att tjejerna började smeka varandra och suga på varandras bröstvårtor så började vi att hjälpa tjejerna. Jag lade mig mellan benen på min kompis och började slicka henne mellan benen och samtidigt som jag gjorde det så la vi oss i en 69 och hon sög på min kuk. När vi höll på så insåg jag att det här var igentigen vad jag verkligen ville. Det kändes helt rätt att vara med min kompis det var henne jag hela tiden velat ha även om jag själv inte hade insett det förrän nu. De andra två bredvid oss ägnade sig helt åt varandra och jag och min kompis reste oss och gick till andra änden av husvagnen där vi ägnade oss helt åt varandra. Jag talade om för henne vad jag kände och hon berättade för mig att hon kände precis samma sak.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 34 röster, snittbetyg 4,15