En våldsam helg

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Buzmlm
Inlagd: 26 maj kl. 10:57
Läst: 27955 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 168 röster, snittbetyg 5,45
Hur vi, min man Bertil och jag Pia upptäckte sexlivets många sidor skall jag nu berätta för er. Vi hade ett aktivt sexliv, men vi gjorde det alltid i sovrummet och oftast med ljuset släkt.
En dag förslog min sekreterare Maj att jag borde ta fritt ett helt veckoslut och att vi kunde låna hennes sommarstuga, om vi var intresserade. Jag pratade med Bertil och vi accepterade och tyckte att det var en god idé.
Vi bilade ner till Halmstad med mat och vin i bagaget. När vi kom fram till sommarstugan blev vi något överraskade. Det var ett gammalt hus i gammal stil och det hade några ovanliga möbler.
I vardagsrummet stod det ett kors och det var liksom ett stolsäte en halv meter över golvet och i soffbordet var det två stora hål. I varje hörn fanns det monterade ringar och överallt i rummet fanns det krokar.
När vi kom till sovrummet förstod vi att min sekreterares man måste vara läkare, för i det ena hörnet stod en gynekologstol, och mitt i rummet fanns en stock med hål för huvud och händer. Liksom i vardagsrummet fanns det krokar överallt. När vi öppnade garderoben fann vi till vår förvåning många olika sorters rep, lädermasker, läderkläder, en supersexig kjol med slitsar som gick ända upp till höftpartiet. Dessutom fann vi många olika sorters massageapparater och dildosar.
Vi skrattade lite generat och det som om vi inte ville prata om vad hade sett. Senare på kvällen när vi hade ätit och druckit ganska mycket vin satte vi oss i soffan och satte på TV:n. Vi fann inte något program som vi gillade. Bertil hittade några videofilmer i en låda på TV bänken. Det fanns ingen titel på videokassetterna bara några nedskrivna datum. Vi satte på en av filmerna.
När filmen startade kunde vi se att det var filmat från sommarstugan och i den märkliga stolen i vardagsrummet satt en flicka, naken och med en ögonbindel på sig. Jag tyckte att jag kände igen flickan. Jag reste mig för att stanna videon, men stannade upp då jag såg på Bertil som intresserat stirrade på filmen. Jag tittade på videon igen och märkte att det pirrade i min fitta. Så kände jag igen flickan på filmen. Det var vår lilla pojktokiga elev Mia från vårt företag som alltid pratade om sex. Hon hade fått mig och min arbetskamrat Catarina att rodna många gånger med alla hennes antydningar om sex.
Plötsligt dyker Maj upp på skärmen och går fram till Mia och börjar kela med henne. Leker med hennes bröstvårtor ömsom lätt beröring och ömsom hårdare tills Mias stora bröstvårtor reste sig. Själva brösten var inte stora men det var hennes bröstvårtor. Så hördes Majs röst: ”Har du glömt att du är min slavflicka? Kom ihåg att du kan säga ifrån nu men om du stannar tills jag har gett dig en orgasm, så är du min lilla slavflicka för alltid”
Det enda ljud som kom över Mias läppar var ett stilla stönande då Maj nu förde sin hand ner mellan hennes ben. Så tog Maj fram en märklig maskin. Den påminde om en mjölkmaskin. Hon spände maskinen fast i golvet framför stolen och tog bort bindeln från Mias ögon, som blev jättestora när hon såg maskinen. ”Denna knullmaskin blir din nästa älskare och du kommer att älska den”, sade Maj.
Det blev för mycket för mig och jag hade blivit våt i trosorna. Jag reste mig och stängde av videon och föreslog Bertil att vi skulle spela tärning tillsammans. Bertil gick ut i köket och kom flinande tillbaka med en liten plastkasse där bägare och tärningar låg och dessutom fanns där en nyckel med små kort och ett A4 ark där det stod skrivit: Dominans spel.
Spelet går i kort ut på att den som slår en sexa med tärningen skall ta av ett klädesplagg och när en av spelarna sitter naken, skall denna person dra ett kort och på detta kort står det vad personen skall göra.
Vi enades om att vi kunde välja bort det första kortet men i så fall skulle vi lyda nästa kort. Vi började spela och det tog en stund innan jag fick den första sexan och Bertil tog av sig en strumpa. Spelet gick vidare och jag blev lite övermodig och jag sade ”Jag är glad över att få bestämma över dig och kom ihåg att bara kan säga nej en gång”. Det skulle jag aldrig ha sagt för nu slog Bertil den ena sexan efter den andra och jag plockade av det ena klädesplagget efter det andra och satt strax i bara trosorna medan Bertil fortfarande hade byxor och kalsonger på. När Bertil igen slog en sexa var jag tvungen att ta ett kort. Jag öppnade kortet försiktigt och läste högt: ”Du skall ta på dig kjolen som finns i sängkammaren och gå ner till stan. Där finns en sexaffär och där skall du köpa en massageapparat, handbojor och en piska. Så skall du be om lov från expediten att få prova sakerna”
Jag sade omedelbart nej. Jag skulle aldrig i mitt liv gå ner till byn iförd den kjolen och aldrig besöka en sexaffär. Nu måste jag dra kort nummer två och jag läste: ”Du är nu en slav/slavflicka resten av veckoslutet och ordet nej existerar inte i ditt ordförråd. Du skall tjäna alla i huset och straffet för att inte göra det blir kraftigt.”
Bertil flinade belåtet och sade att han var glad att jag skulle vara hans slavflicka och att han skulle se till att jag skulle få ett oförglömligt veckoslut.
Han befallde att jag skulle resa mig och gå över till honom. Han öppnade mina ben och lät ett finger glida in mellan dem. Han gned mina fittläppar, hittade min klitoris och lät två fingrar glida upp i min fitta. Jag var fortfarande våt efter filmen och fingrarna gled lätt upp.
Han förde fingrarna till min mun och befallde mig att slicka dem rena – men det ville jag inte.
”Okey, skall det vara på det viset så gå in i sovrummet och sätt på fängsel på fotleder och handleder och när du är klar kommer du tillbaka hit igen”, sade Bertil.
Jag gick till sovrummet och öppnade skåpet och det sög till i magen när jag tittade på alla de leksaker som fanns därinne. Jag hittade en liten massageapparat som jag startade försiktigt jag kunde och lät den vibrerande glida ner till min fitta och skulle just föra in den när jag såg Bertil stå i dörren. Jag lade snabbt tillbaka massageapparaten och tog på manschetterna och gick tillbaka till vardagsrummet. Bertil befallde mig att sträcka armarna över huvudet och sen spände han fast mig i några krokar i taket. Benen band han till några ringar som var placerade på golvet. Sen började han kyssa mig samtidigt som han lekte med min fitta. Han slickad mig från ansiktet, halsen och ner till mina bröst och till mina mycket stora bröstvårtor. Bertil älskar att suga och bita i mina stora bröstvårtor och jag älskar när han gör det.
När jag började stöna slutade Bertil att suga och gick. Han kom tillbaka med en mask, en piska, några bröstklämmor och den dildo som jag hade lekt med. ”Du piskar mig inte”, sade jag och Bertil svarade: ”Det kommer an på dig själv. Du har avvisat mig en gång i kväll och nästa gång måste du ta straffet för det”
Han satte på mig masken och började igen att leka med mina bröst, satte på dildon och förde den över mina bröst upp till mun, men jag vägrade öppna munnen och då slutade han omedelbart. Så sved det till ordentligt i mina bröstvårtor och jag förstod att Bertil hade satt fast bröstklämmorna på mina vårtor. Han lät piskan susa i luften och förde in dildon i min våta fitta och jag bara stönade av upphetsning. Han stoppade igen, lät piskan mjukt glida över min mage och förde dildon till min mun. Denna gång öppnade jag munnen och han körde den lite fram och tillbaka. Han bad mig att omsluta dildon med mina läppar vilket jag gjorde samtidigt som Bertil tog fram en annan dildo och körde den in och ut i min fitta till jag nästan var framme vid en orgasm. Då stoppade han. Han lät dildon vibrera i fittan och sade: ”Nu skall jag ta ett långt bad och f-n ta dig om du inte har kvar dildosarna i munnen och i fittan när jag kommer tillbaka”. Så försvann han.
Jag var så nära orgasm och kunde komma när som helst nu. Men innan jag kom hörde jag dörrklockan. Jag hoppade till och dildon gled ut, landade på golvet. Jag hörde att dörren öppnades men jag kunde inte avgöra om det var dörren till badrummet eller ytterdörren. En person kom närmare mig – ett par fingrar lekte med min fitta, en tunga slickade upp min hals. Nu var jag säker på att det inte var Bertil. Det var en flicka och jag försökte att komma undan henne men hennes tunga dansade på mina läppar och hennes fingrar lekte med min klitoris. Jag stönade högt och till slut kysste jag henne tillbaka. Flickan drog sig undan och jag hörde sekreteraren Majs röst: ”Fick du med allt. Filmade du vår dumme chef”
Jag skrek förskräckt och Maj tog av mig masken och så såg jag att Mia stod och filmade mig med en videokamera.
”Nu skall du höra här, kära Pia, om du och Bertil inte gör som jag säger kommer hela företaget att få se denna videofilm på måndag. Du har 10 sekunder på dig att svara”.
Jag var förödmjukad och hade inget val så jag nickade ett ja och Maj sade: ”Strålande, nu skall vi bara se till att Bertil blir övertalad också” När Bertil naken kom in i vardagsrummet hoppade han till av förskräckelse och jag berättade om Majs utpressning och naturligtvis hade vi inget val än att lyda flickorna.
Maj befallde Bertil att fingerpulla mig men om jag fick orgasm skulle hon piska hans röv röd.
Maj och Mia gick in i sovrummet och när de kom tillbaka var jag så nära en orgasm men Bertil kände det och stoppade i tid. Maj och Mia var nu ikläda varsin läderklädsel som nästan bara bestod av remmar. Maj lösgjorde mig och satte på mig en typ av sele, hon låste mina manschetter till ett magbälte, tvang mig ner på knä och pressade sin fitta mot mitt ansikte. Jag försökte komma undan att slicka henne, men hon tog ett hårt tag i mitt hår och tvingade min mun mot sin fitta. Jag stack ut tungan och smakade på hennes fitta – det smakade faktiskt gott. Under tiden hade Mia bundit Bertil på golvet. Han satt fast i 4 ringar på golvet och kunde inte röra sig. Mia satte sig på huk över hans ansikte men ansiktet mot hans kuk och hon tvingade honom till att slicka hennes fitta medan hon runkade hans kuk med hårda drag.
Båda flickorna stönade högt när de nästan samtidigt kom i varsin orgasm. Maj reste mig upp och öppnade mina ben, lekte med min klitoris och jag var plaskvåt och hon flinad triumferande. Hennes fingerarbete drev mig än en gång närmare en orgasm och Mia kom bakom mig och hon viskade i mitt öra: ”Hur har vår lilla fittslickare det? Har hon blivit upphetsad? Jo, det kan jag ju både se och höra. Du skall få dina lustar tillfredsställda för helgen är lång”
Jag kunde inte svara – min orgasm var på väg men Maj upptäckte det och drog ur sina fingrar samtidigt som Mia gav mig ett slag på den ena skinkan. Jag försökte att dra ihop och vrida mig för att få min orgasm men det lyckades inte och båda flickorna stod och skrattade åt mig. De ledde mig till Bertil, tvang mig ner på knä och befallde mig att slicka hans kuk – men utan att han sprutade. Jag kunde märka på Bertil att han också var mycket upphetsad.
Så hämtade Mia mig och sade att nu skulle jag knullas. De lade mig på den speciella trästolen, spände fast mig och satte en bindel för mina ögon. Jag hörde att de grejade med något och så kom jag att tänka på knullmaskinen som jag sett på videon. Jag kände en hand på min fitta och jag hörde Majs röst: ”Jasså, ni har tittat på mina privata videos – snart skall vi ha en ny film inspelad och kanske visa runt på firman” Oavsett hur mycket jag blev förolämpad så blev jag bara mer upphetsad.
Mia avlägsnade bindeln från mina ögon och slutade att bearbeta min fitta. Hon förde dildon på maskinen in i min våta fitta och hittad det rätta avståndet. Hon hade några sugkoppar som var förbundna med något som liknade en mjölkmaskin. Sugkopparna passade nästan precis till mina bröst och inuti sugkopparna fanns det några mindre koppar som passade till mina bröstvårtor.
Så tog hon fram en mindre sugkopp som hon visade för mig. Hon satte igång den. Det var en liten mjuk och fuktig gummiduk som vibrerade fram och tillbaka och som hon placerade på min klitoris. Det kändes som en liten tunga som vispade över min klitoris och samtidigt vibrerade den så härligt. Catarina viskade till mig att om jag fick orgasm inom 15 minuter så fanns det bara ett sätt för att inte alla på firman skulle få tillgång till dagens filmvideo och det var att jag för alltid skulle vara Mias och Majs sexslav.
Så startade Mia maskinen och jag kunde se att hon vred på några reglage. Sakta började sugkopparna på mina bröst att pumpa. Inte för hårt men det kändes härligt. Jag märkte att de små pumpade mina bröstvårtor och jag kunde se hur de växte och blev långa. Jag kände hur det sved men det var en smärta som bara förstärkte min njutning. Så satte hon igång dildon och med den började hon knulla mig med långsamma tag. En helt fantastisk känsla. Och jag ville komma men försökte hejda orgasmen på grund av det hot som fanns.
Mia kröp över till Bertil och satte sig på hans kuk. ”Detta är bara för min njutning så du skall inte spruta i mig – förstår du!”
Maj satte sig på hans ansikte och befallde honom att slicka henne. När det gått tio minuter tittade hon på mig och sade att jag visst hade god kontroll över mina känslor och att hon skulle bli min slav om jag höll ut. Hon reste sig upp och vred på ett reglage och så kände jag att tungan vibrerade på min klitoris snabbare och jag var såld. Jag skulle inte kunna stå emot längre. När Maj såg vad som höll på att hända mig gick hon upp på en stol och ställde sig över mitt ansikte och pressade sin fitta mot mitt ansikte. ”Slicka nu min lilla slavflicka, du kan börja redan nu för senare blir det många och långa stunder som du skall betjäna mig”. Det var liksom om hennes ord blev startskottet på en orgasm som jag aldrig hade fått förut. Den kittlande känslan stannade kvar i mig och jag skrek ut min orgasm.
Bertil var också på väg. Mia sade: ”kom ihåg att du inte får komma”. Men samtidigt ökade hon farten och förde sin andra hand upp bakom och klämde hans pungkulor – då exploderade Bertil i en kaskad av sperma. Mia kröp av honom och gav honom en vänlig dask på låret och började att slicka upp hans sperma samtidigt som hon viskade till honom: ”Bara för att det gick för dig så befriar vi bara Pia och du skall göra vad hon befaller resten av helgen – förstått!”
Bertil nickade och Maj befriade mig. Jag kröp fram till Bertil och gav honom en stor kram. Vi var helt i vår egen värd och plötsligt stod Maj och Mia i dörren och sade:
”Adjö, vi se på måndag. Pia – inga trosor och i pausen kl 0900 ser jag fram emot att få röven och fittan slickad av dig och Mia” Jag kunde se att hon höll en video i ena handen.
När de hade gått lade jag mig ner mellan Bertils ben och började slicka hans kuk. Trots den våldsamma utlösning som han fått reste den sig av min behandling och när den stod hård och glansig av min saliv rakt upp satte jag kukhuvudet mot min fittöppning och sakta förde jag in hela kuken i min fuktiga fitta.
Jag red honom långsamt samtidigt som jag gned min klitoris med fingrarna. Det tog inte många minuter innan vi kom båda två och jag föll ihop över honom. Jag tittade mig omkring och såg knullmaskinen och ville använda den igen – då for djävulen i mig och jag fick en idé
Men om den får ni höra nästa gång.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 168 röster, snittbetyg 5,45