En sen kväll...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Humlan
Inlagd: 24 maj kl. 11:58
Läst: 7791 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,33
Just som jag hade släckt ner och precis skulle gå till sängs så ringde det på dörren. Jag muttrade och begav mog modfällt till ytterdörren. Vem kunde det vara vid denna tidpunkt...
Där stod min granne och såg allt annat än glad ut. En snygg kille som jag brukade betrakta och beundra i smyg. Men som jag inte gjort ansatser av att närma mig. Tack vare att han var gift. Hans bändande leende var som bortblåst och jag såg rakt in i hans tårfyllda ögon.
- Men vad är det som har hänt, vännen?
- Anette vill skiljas! svarade han mellan snyftningarna.

Jag sa åt honom att komma in. Det fanns ju ingen anledning att berätta det för hela höghuset. Skvallret skulle nog sprida sig ändå. Jag försvann ut i köket och gjorde iordning en kopp thé åt oss. Då jag kom in i Vardagsrummet så satt han med huvudet i handflatorna. Jag la min arm om hans nacke och sa ingenting. Med smekande rörelser började jag massera hans nacke och rygg.
- Åh så skönt! stönade han.
- Bara slappna av nu! bad jag honom. Jag kände hur upphetsningen började göra sig påmind inom mig. Nog hade jag fantiserat om att vidröra hans muskulösa, brunbrända kropp. Att smeka hans bröstkorg och låta min tunga virvla runt hans bröstvårtor. Men detta var något annorlunda. Detta kändes inte rätt! Jag slog till reträtt!


- Det är inte rätt! sa jag
Inte mot Anette, inte mot dig. Inte mot mig heller!
Det vore att dra nytta av en situation. Att utnyttja.
Han, Martin som den läckra killen heter, delade inte min syn på det. Han berättade om upprinnelsen till deras oundvikliga separation. Martins flickvän, Anette, hade i smyg träffat en man på hennes jobb. De hade smugit med deras förhållande en längre tid och även på gemensamma fester hade de båda försvunnit ut i smyg och träffats. Haft sex! Efterhand hade det uppdagats och de beslöt nu att flytta ihop. Martin hade mer eller mindre kastats ut av dom båda. Ur sitt eget hem! Jag satt kvar med en avsky och en äckelkänsla.
- Vilka svin! var det enda jag fick fram. Martin sa inget utan snyftade bara tyst.

Jag kände att jag ville ge denna man en lindring. Mitt i kaoset. Jag knäppte upp hans skjorta och började slicka på hans bröstvårtor.De styvnade under min ömma behandling och jag såg hur hans bula innanför byxan växa. Den såg enorm ut och jag fick en sådan längtan efter att få smeka den...

Med varsamma händer knäppte jag upp hans jeans och lät handen glida in under hans kalsonger. Där kände jag hans styva lem. Jag drog ner hans byxor ännu mer och skred sedan till verket. Kuken växte i mina händer och jag runkade honom lätt. Den var väldigt vacker och jag såg droppen av försats sippra fram i öppningen på ollonet. Jag drog hans förhud så långt tillbaka som möjligt och slickade i mig av saften. Det var salt och såå manligt! Jag njöt av det!

Jag slickade även runt hans pungkulor och han stönade nu högljutt inför denna behandling. Min tunga fladdrade över hans bägge pungkulor och jag runkade honom lätt. Jag tog hans pungkulor i munnen, först den ena så den andra. Då kände jag hur han tog tag i mitt hår och förde mig mot hans ollon. Hårt och bestämt!
Återigen slickade jag runt ollonet. Slickade i mig av hans kåtsafter tills jag slutligen öppnade munnen och lät hans kuk komma in i min mun. Bryskt förde han mitt huvud i takt med hans juckande och jag såg honom i ögonen. De vackra isblå ögonen. Jag hörde hur han stönade och han såg rakt in i mina ögon. Det syntes att han njöt av att se mig suga honom. De var matta av kåthet. Jag lät hans kuk komma ut ut min mun. Stående på knä framför honom i soffan runkade jag honom alldeles nära mitt ansikte.
- Är det skönt så? frågade jag.
- Jaa.. Mmm... jaa ...jag är nära att komma nu..
Jag runkade honom hårdare nu. Fortare. Då jag kände hur kuken hårdnade än mer. Med min andra hand smekte jag hans pungkulor och hans anus. Mitt finger fladdrade runt hans anus och när jag slutligen lät det komma in en bit kände jag hur stjärthålet knep om det. I detta ögonblick kom han i en våldsam utlösning. Jag gapade och sträckte ut min tunga och slickade i mig av den heta sperman. Men detta var inte nog utan han ville än en gång att jag skulle ta den i min mun. Återigen lät jag läpparna omsluta denna sköna kuk. Jag njöt av både av doften och smaken. Jag slickade i mig allt. Jag svalde hans heta sperma!

Därefter kramade jag om honom.
- Du får gärna sova över. sa jag
Han fick själv välja om han ville sova invid mig eller i soffan. Gissa vilket han valde?
Men det är en annan historia ;-)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,33