Nytändningen, -när vi lärde oss ha sex med andra! del 4

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lasse
Inlagd: 18 maj kl. 09:56
Läst: 8748 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 27 röster, snittbetyg 3,93
Ulla berättar för oss att hon köpt ”kärlekspillren” som hon kallar dem för att få Erik lite mer uthållig, men det funkade bara ibland och till en viss gräns.

Hon sa att hon inte varit med om nåt som liknade mitt mer eller mindre permanenta stånd tidigare!

Vi skrattade igen över Ullas rackarspel.
När vi hoppat i poolen och svalkat oss lite satte vi oss vid bordet igen och smuttade på vinet Ulla tagit fram.

Vi började prata om allt möjligt men kom av förklarliga skäl in på sex rätt snabbt nu när vi släppt hämningarna och inte hade några hemligheter för varandra längre.

Ulla berättade att hon och Erik hade ett ganska öppet förhållande delvis beroende på åldersskillnaden (Ulla var bara ett år äldre än Anette och mig visade det sig).
Men även för att de båda alltid varit väldigt intresserade av att experimentera med sex.

Hon berättade vidare att Erik och hon hade provat partnerbyte för några år sedan.
Det var med en kollega till Erik och dennes fru, tyvärr sa hon så stämde personkemin inget vidare och de hade inte blivit mer än den enda gången.

Ulla hade väl kunnat tänka sig att prova med nåt annat par men samtidigt ville de inte hoppa i säng med vilka främmande människor som helst.
Sen hade ju Erik blivit oväntat sjuk, och då kan det ju vara känsligt för andra ev. partners.
Därför hade det inte blivit av förrän nu med oss.

Erik hade vaknat till igen och kom ut till oss där vi fortfarande satt nakna och pratade.
Ulla log och kysste honom samtidigt som hon tog tag i hans snopp där den hängde fram under den korta morgonrocken.

Tack älskling för att jag fick låna Lasse lite! Sa hon med ett strålande leende.
Anette och jag tittade förvånat på varandra.
Erik som uppfattade våra miner förklarade att han och Ulla inte hade några hemligheter för varandra och att han berättat om Anettes och hans lilla äventyr för Ulla.

Anette tittade på mig med en fåning blick och nu förstod vi båda att Ulla vetat om vad som hänt på stranden också, men att hon skickligt inte visat med en min att hon visste.

Som för att förklara sig fyllde Ulla i och sa att hon inte visste hur känsligt det var för oss samt att hon och Erik inte visste vad det kunde leda till om någon av oss skulle vara svartsjuka.

Jag insåg genast hur omtänksamt det egentligen varit av Erik och Ulla att spela denna teater för oss.
Det kunde ju precis som Ulla sa vara någon av oss som spårade ur av svartsjuka och då skulle ju kanske ett helt familjeliv bli förstört.

Nu kunde vi istället sitta och prata i lugn och ro om funderingar och önskemål när vi visste var vi hade varandra.
Erik och Ulla hade ju inte mycket mer erfarenhet än oss på området och det fanns därför massor att prata om.

Solen började bränna i horisonten innan vi började förbereda oss för middagen.
Vi hjälptes åt att laga mat och när vi kommit till efterrätten frågade Ulla och om jag ville ha nåt i kaffet.

Anette strök över bulan på mina shorts och sa att det nog är rätt bra som det är med svart kaffe och skrattade tillsammans med Ulla och mig.
Erik log förbryllat mot oss och försökte lista ut vad som var så roligt.
Då förklarade Ulla för honom att hon blivit så upphetsad på lunchen när hon kände Anettes dofter från hans hand att hon smugit ner ett ”kärlekspiller” i min kaffekopp ifall det skulle bli nåt äventyr för henne också.

Erik flinade mot mig och sa att
-nu förstår du hur jag har det som måste leva ihop med en sån ränksmidare!
Sedan smekte han Ulla lätt över ena bröstvårtan som syntes tydligt genom linnet hon tagit på sig.
Den styvnade och blev synbart större av beröringen och Ulla log mot mig när hon såg att jag åt henne med blicken.

När vi plockat undan och diskat, satt vi återigen med varsin drink i handen och vi hade flyttat inomhus och satt skönt i varsin fåtölj i vardagsrummet.

Erik hade pockat fram en några skivor och CD-växlaren bytte låt efter låt med avkopplande musik.
Det kändes behagligt med sällskapet av Ulla och Erik, när vi nu hunnit prata ut om sex och relationer.
Alla hade hunnit ge sin syn på saken och vi visste att mellan oss fyra fanns inga tabun längre och Anette hade till och med avslöjat att hon fantiserade lite om att ha mer tjejsex med Ulla.

Ulla hade medan Anette berättat om sina önskemål smekt henne över brösten och smugit ner en hand under troskanten. Och Anette hade fått tillbaka sin kåtrosiga färg på kinderna.

Erik och jag hade väl kommit fram till att varken han eller jag hade väl någon bögfobi, så om vi skulle komma åt varandra i stridens hetta med tjejerna så skulle väl ingen misstycka.
Däremot var varken han eller jag beredd att ta steget till att ha någon form av bisexuell kontakt med varandra.

Vi fick även en hel del information av det privata slaget kring Eriks sjukdom som kunde ha betydelse om man har sex med varandra. Han var ju inte så rörlig som oss andra.
Dessutom visste vi ju redan att han omotiverat fick stånd och sprutade väldigt snabbt och okontrollerat ibland.

Ju längre kvällen led så fick jag en overklighetskänsla att det vi upplevde nu bara var något som existerade här på Kanarieöarna och inte nåt som vi kunde hantera när det blev dags att åka hem till jobb, barn och vardag.

När jag förklarade min känsla för de andra så kom vi gemensamt fram till att även om det blev praktiskt svårare att leva ett så frigjort liv som här så skulle det uppstå nya situationer därhemma som påverkades av våra upplevelser och erfarenheter vi skaffat oss nu.
Med andra ord så hade allas våra sexliv förändrats och det vi lärde oss om varandra och även om oss själva skulle troligtvis leda till nya önskemål och drömmar efter den här semestern.

Det var ju inte särskilt långt bort till vårt hotell men Anette tyckte ändå det skulle vara kul att sova över hos våra nyfunna vänner.
Så när Ulla kom med förslaget tackade vi ja.
Och med ett leende på läpparna lade Ulla till att vi ju inte nödvändigtvis behövde sova i gästrummet utan att det gick bra att krypa ner i vilken säng som helst.

Erik var trött sedan han fått sin medicin och somnade till där han satt.
Det var ju rätt sent också, så när Anette frågade Ulla om vi skulle låta honom sova
så bestämde de sig för att väcka honom så han kunde lägga sig i sängen istället.

Vänta lite! sa Anette när Ulla sträckte ut en hand mot Eriks axel för att väcka honom.

Anette tittade mot mig som om hon tänkte fråga nåt men så ändrade hon sig med en underlig min.
Hon lyfte lite på den korta strandklänningen i sidorna och drog ner bikinitrosan till fötterna, samtidigt som hon sa till Ulla.
-JAG vill väcka honom!
Fast vi talat om det hela kvällen så kändes det ändå så förbjudet på nåt vis.
Och när Anette så tydligt visade att hon tänkte ha sex med Erik utan att fråga mig om lov, så blev jag störtkåt av det där lilla stinget av svartsjuka som kom över mig.

Ulla log mot mig när hon såg att jag blev högröd i ansiktet, hon vände sig mot Anette och vinkade mot Erik med en gest som betydde varsågod.
Sedan kom Ulla till mig och satte sig på armstödet till min fåtölj och la handen på min nu stenhårda kuk.
Vi stirrade nu båda två på Erik och Anette som om det var en spännande film på TV.

Anette drog nu sin klänning över huvudet som hon brukar med korsade armar och just den rörelsen har alltid gjort mig upphetsad, varför vet jag inte!

Hon hade inte satt på sig sin bikinitopp i eftermiddags när vi suttit vid poolen och pratat och var därför helt naken nu när klänningen föll till golvet.
Erik som var helt ovetande om skådespelet framför honom satt med lätt särade ben och morgonrocken räckte bara till halva låret.
Det gick tydligt att se hans slappa lem som vilade mot dynan.

Anette ställde sig med ett ben på var sida om Eriks ben och lutade sig försiktigt fram för att dra av honom morgonrocken sedan hon lossat knuten i skärpet.
Han skruvade lite på sig men vaknade inte av det lilla bökandet med ärmarna, sedan vek Anette morgonrocken bakåt över ryggstödet på fåtöljen.
Nu var Erik helt naken och Anette stod lutad över honom med särade ben och svankade lite extra när hon rättade till ett veck på morgonrocken bakom hans axel.
Jag kunde se att hennes blygdläppar var särade och blodfyllda och det var ingen tvekan att hon var ordentligt blöt när det glittrade oljigt i springan.

Jag fick lust att gå fram och känna på hennes fitta och stoppa in ett finger i henne, men jag hejdade mig när Ulla kysste mig försiktigt på örsnibben samtidigt som hon smekte mig på magen under tröjan ner mot skrevet. När hon nådde mitt svullna ollon viskade hon försiktigt i mitt öra.
-du gillar att se på va?
Jag var så kåt så att jag inte kunde svara utan svalde bara hårt.
Hon tolkade nog min reaktion som ett svar när hon viskade.
-jag med!

Anette hade nu lirkat in sina ben under armstöden på fåtöljen och när hon stod där med brett särade ben såg jag att hon förde ned handen till sitt underliv och så svankade hon när hon förde in ett finger i sig själv.
Det kom en lätt suck över hennes läppar och när hon drog ut fingret igen uppstod ett ljud som avslöjade att det var vått som en hjortronmyr i hennes fitta.
Hon vred på huvudet och tittade mig i ögonen när hon stoppade fingret i munnen.

Jag förstod att hela showen var för min skull eftersom Erik bevisligen sov under henne.

Nu satte hon sig försiktigt ner över Eriks lår och jag kunde se både Anettes svullna blygdläppar och Eriks slappa kuk strax under.

Ulla hade hela handen i mina shorts nu och tog ett stadigt grepp om min stenhårda kuk och runkade långsamt.

Anette lutade sig fram mot Erik med brösten mot hans bringa och jag tänkte att det där måste vara enormt sensuellt att känna två varma styva bröstvårtor som smeker skinnet.
Hon fortsätter att gnida försiktigt sin överkropp mot hans och jag kan se på hennes svankande att hon även spänner ut magen för att komma i kontakt med så mycket som möjligt av hans kropp.
Det ser nästan ut som en dans.
Nu börjar Erik skruva på sig och börjar lite förvirrat vakna upp.
När han fått upp ögonen tittar han lite överraskat på Anettes nakna kropp och strax lägger han sina händer på hennes höfter och smeker ner över hennes stjärtklot.

När hon känner hans beröring tittar hon ner och jag förstår att hon blundat innan och därför inte sett att han vaknat till.
Nu böjer hon lite på nacken och kysser honom djupt och det ser nästan kärleksfullt ut när hon fortsätter att gnida sin kropp mot hans.

Ulla har dragit ner mina shorts en bit och byter hand när hon runkar mig, strax hör jag ett slaskande ljud och jag vrider på huvudet och ser hennes hand under den tunna trosan vilt onanerande.

När jag tittar upp på Erik och Anette ser jag att de fortfarande kysser varandra hungrigt och Anette skruvar otåligt på sig i hans knä.
Nu kan ja se att Eriks kuk lättat från stoldynan och börjat svälla, strax har den blivit så hård att den fjädrat upp mot hennes underliv och varje gång hon skruvar på sig så gnider ollonet mellan hennes blygdläppar.
Ollonet blir alldeles glänsande och jag kan se en droppe av Anettes safter rinna ner mot pungen och lämna ett blött spår efter sig på det spända skinnet.

Anette reser sig lite och när inget hindrar den längre sprätter Eriks kuk upp mot magen.
Hon hämtar andan från den långa kyssen och säger.
-God morgon! Vill du ha hjälp att komma till sängen eller tänkte du sova här ikväll?
Hennes röst låter retsamt glad, men eftersom jag känner Anette så väl så avslöjar hennes tonläge för mig att hon är våldsamt upphetsad samtidigt.
Ungefär som när man försöker låta avslappnad när man svarar i telefonen fast man sprungit uppför trappan för att hinna svara.

Erik reser sig ur stolen när Anette flyttat på sig och får först nu syn på Ulla och mig, fast vi bara sitter två meter bort.
Ulla sitter med min kuk i ena handen och den andra nerstucken i trosorna.
Erik ler lite trött och generat mot oss och säger att han visst somnat till lite.
Han fyller i med att vi ju ser ut att kunna underhålla varandra en stund till men att han nog inte orkar vara med längre ikväll.

Anette står bredvid honom och det faktum att de båda är spritt språngande nakna och Erik dessutom har ett stånd som pekar upp mot magen ger en lite overklig känsla.

När hon ger honom sin arm och börjar gå mot sovrummet börjar Ulla runka sakta igen.
Och när jag slänger en blick bort mot Anette igen ser jag att Erik smeker henne på fittan bakifrån när de passerar dörröppningen.

Ulla glider smidigt ur trosorna och linnet helt och det pulserar i kuken när jag ser hennes snygga kropp.
Brösten är härligt spända och det helrakade venusberget rodnar lite av all upphetsning och det syns tydligt att hon är våt kring blygdläpparna.
De raka snygga benen som övergår i de kvinnliga höftlinjerna in mot kurvan mellan höftbenet och den platta magen.
Jag bara stirrar dumt på hennes fantastiska kropp och när jag vandrat med blicken förbi brösten möter jag hennes skrattande blick.
-Ser du nåt du gillar? Frågar hon elakt medveten om vad jag just tänkt.

-Ta av dig kläderna och kom hit din lilla fluktare! Uppmanar hon mig och sträcker ut en arm.
Jag kliver lydigt ur kläderna och känner mig lite löjlig när mitt stånd pekar rakt ut när jag går mot henne.
När jag omfamnar henne känner jag kuken tryckas mot hennes mage och jag njuter av vad varm och skön hennes kropp är.

Jag vrider på huvudet och blir plötsligt medveten om Anette igen när jag hör de välbekanta rytmiska ljuden hon ger ifrån sig när hon knullar.
Nu behöver hon inte hålla tillbaka ljudvolymen längre när vi inte behöver bekymra oss om att andra ska höra och det märks för både hon och Erik stönar högt av njutning nu.

Ulla lade märke till att jag blev distraherad och hon gled ur min famn och sa att hon strax skulle vara tillbaka.
Jag smög försiktigt bort mot dörröppningen som om jag inte fick bli upptäckt och tittade försiktigt in genom dörren som stod på glänt.
Jag fick nypa åt hårt kring roten för att det inte skulle gå för mig när jag såg Anette sitta och rida på Eriks stora kuk.
Hon red snabbt och hans skaft var alldeles glansigt av hennes safter, hon höll om Eriks handleder som för att fängsla honom vid sängen och några hårtestar klibbade fast i hennes ansikte av svettpärlorna som trängde fram.
Kinderna var inte bara kåtrosiga längre, hon var knallröd av upphetsning hela vägen från hakan längs kindbenet och upp mot öronen och tinningarna.
Hon såg ansträngd ut nästan som hon skulle föda barn tänkte jag.

Det är ju svårt att avgöra hur man själv ser ut när man har sex eller för den delen hur ens partner ser ut ibland.
Det blir lite som att spela hockey framför teven att se sin partner på det här viset, man ser så mycket fler detaljer när man inte är mitt uppe i händelsernas centrum.

Hursomhelst så har jag aldrig sett Anette så vild av koncentrerad kåthet tidigare och det var lite smärtsamt att se henne njuta så med någon annan än mig själv.
Hennes rygg glänste av svett och hon var fuktig längs den lilla skåran som börjar i svanken och går in mellan skinkorna.
Jag fick en enorm lust att gå fram till sängen bara för att slicka henne längs ryggraden ner mot svanken, att lägga händerna på hennes skinkor och låta dem smeka ner mot hennes våta fitta.
Känna på hennes bröst som knappt gungade trots den vilda ritten –dom måste var stenhårda tänkte jag.

Just som jag lyfte foten för att kliva in i sovrummet känner jag Ullas hand på min arm och hon hejdar mig än en gång från att blanda mig i.
Hon viskar för att inte störa Erik och Anette medan hon drar mig ut genom hallen.

-Vi ska nog låta dem vara själva den här gången, Anette såg ut att behöva det och mitt ”kärlekspiller” verkar ha funkat på Erik ikväll!
Jag förstod att Erik hade fått en viagratablett, tjejerna måste ha gett honom det tillsammans med de andra medicinerna.

Då visste ju Anette också om från början när de gick till sovrummet att det skulle bli nåt extra ikväll!, jag kände mig lite utanför när jag inte visste!
Sedan kom jag att tänka på att det kanske var av hänsyn till Eriks självkänsla som ingen av dem nämnt något öppet.

Jag vaknade till ur mina tankar när Ulla kysste mig och frågade hur det var fatt.
När jag förklarade för henne att det är så mycket nya intryck att smälta in, log hon ett strålande leende mot mig och sa att hon skulle försöka ge mig ännu ett intryck.
Hon drog försiktigt upp skjutdörren till terrassen och gick med smidiga smygande steg ut i mörkret med mig i släptåg.

När vi kom fram till poolen tryckte hon på en knapp som var infälld i plattorna vid poolkanten.
Det blinkade till när lamporna i sidorna på poolen tändes och spred ett svagt ljusblått ljus omkring terrassen.

Ulla stod med ena knät på plattorna och det andra benet böjt när hon satt på huk och jag kunde inte låta bli att smeka henne över skinkan och ner mot venusberget som var alldeles lent.
När jag lät ett finger glida mellan blygdläpparna och stanna upp vid klitoris gav hon ifrån sig ett svagt stön.

Nu bredde hon ut ett stort strandbadlakan och den tjocka frottén blev ljummen av de varma kakelplattorna som hettats upp av solen under dagen.
När jag lagt mig ned som Ulla visat mig tog hon fram en stor flaska olja av något slag och skruvade av korken.
Sedan ställde hon sig bredbent över mig och slog ut olja över sina axlar och bröst, det droppade lite ner på mig, men jag anade att det inte spelade någon roll just nu.

När hon såg ut att vara helt indränkt med olja och en försvarlig mängd runnit ner på mig också ställde hon ifrån sig flaskan.

Hon började smörja in sin kropp i alla skrymslen och vrår och snart glittrade hela hon av olja i det blå poolljuset.
Särskilt stjärten och blygdläpparna framhävdes av den oljiga glansen och jag började förstå varför jag tyckte det var så upphetsande när Anette kommit till mig med hela underlivet glänsande av sperma tidigare idag.

Jag kunde höra Anette inifrån huset när hon nu skrek istället för att stöna rytmiskt som förut.
Och jag försökte tänka mig hur hon knullade just nu för att låta sådär, förmodligen blev hon knullad bakifrån eller från sidan kom jag fram till.

-Det här har jag fantiserat om länge! Sa Ulla och avbröt mina tankar.
Hon stönade lätt och det kom ett klibbigt ljud från hennes fingrar när hon långsamt gned in olja kring stjärten och i fittan.

Sedan satte hon sig på min mage och fnittrade till lite när hon höll på att glida av mig.
Hon lutade sig fram och började gnida sina bröst mot min överkropp samtidigt som hon kysste mig djupt av åtrå.
Jag tänkte att så här gjorde ju Anette med Erik tidigare!, precis som om hon läst mina tankar sa Ulla att hon fått idén av Anettes lilla uppvisning, förutom oljan då som var en av hennes egna gamla fantasier.

Snart var jag lika insmord med olja som Ulla och hon vände sig om och satte sig över mig i en 69:a.
Det var en sensationell känsla att känna hennes varma andedräkt omsluta min kuk, det var en sån kontrast till den lite svala nattluften omkring oss.
Jag kunde känna en antydan till smak av sperma i hennes safter när jag började slicka henne, det sitter väl i sedan dagens aktiviteter tänkte jag. Oljan smakade ingenting utan doftade bara svagt av någon obestämbar parfym.
Sedan begravde jag min tunga i hennes ingång.

Det går nästan för mig när Ulla masserar min oljeindränkta pung, och när hon låter läpparna glida ner över kuken samtidigt som hon försiktigt låter en oljig fingertopp glida in en bit i mitt anus känner jag pungen dra ihop sig.
Ulla verkar vara expert på att hejda utlösningar för hon nyper snabbt åt kring roten och slutar att suga.
Fingret har hon fortfarande kvar i stjärten på mig, och jag bestämmer mig för att svara med samma mynt.
Jag cirklar min tunga runt hennes oljehala klitoris och när hon börjar stöna och rotera med höfterna lirkar jag försiktigt in toppen av mitt långfinger i hennes ringmuskel.

Ulla som tagit min kuk i munnen igen tappar koncentrationen på sugandet och stönar högt och utdraget med öppen mun. Aaaaaaaaahh! Och sedan blir jag nästan rädd när hon börjar jucka med underlivet mot mitt ansikte, hon är så våldsam i rörelserna så mitt långfinger glider ända in till knogarna i hennes stjärt.

Hon vänder sig om riktar in min kuk i fittan, sätter sig ner och börjar rida i långa tag.
Jag får tag i hennes bröst som är glänsande av olja och börjar massera vårtorna försiktigt.
Ulla ser alldeles vild ut nu och när jag låter handen glida över hennes smetiga stjärt möter jag hennes hand som arbetar in och ut med två fingrar i stjärthålet.

Anette och jag har väl provat att ha analsex någon gång men hon tycker att det gör lite ont när jag är så stor.
När jag nu känner Ullas två fingrar massera min kuk genom den tunna hinnan förstår jag att hon har en helt annan smärtgräns än Anette när det gäller det här.
Ulla måste verkligen gilla analsex.

Jag börjar känna utlösningen komma igen och stönar väl ganska ljudligt när Ulla med stål i blicken säger.
-Du får INTE spruta mig i fittan!
-VA!? säger jag förvirrad och känner satsen vända i pungen.
Hon reser sig upp lite så min kuk glider ur, sedan sätter hon sig långsamt ner igen och jag tycker först att hon kniper lite väl hårt med fittan, då jag plötsligt inser att hon är på väg att pressa ner sin stjärt över min kuk.
All olja och hennes förarbete med fingrarna gör att hon inte har nåt problem att svälja min kuk som snart är inne till roten.
Jag tittar ner mot hennes underliv och ser blygdläpparna glipa kraftigt åt sidorna därför att min kuk spänner undan skinnet ner mot analen.
Jag får en ingivelse att vilja slicka henne men det går ju inte så länge hon sitter så där.

Ulla böjer sig fram och kysser mig hungrigt igen, sedan säger hon.
-NU får du spruta i mig!
Samtidigt börjar hon långsamt med en upprätt sittande ställning häva sig upp och ner.
Det är så fantastiskt skönt med hennes trånga stjärt som ändå glider så lätt pga. oljan att jag stönar högt rakt ut.

Ulla masserar sin klitoris med ena handen och ett bröst med den andra medan hon rider med jämn takt upp och ner.

Så släpper hon bröstet och sträcker handen bakåt och jag känner hennes hand massera min pung, fingrarna gnider i oljan under min pung och hon pressar försiktigt in ett finger i min stjärt.
När hon drar ut fingret och trycker det lite längre in nästa gång i samma takt som hon rider, känner jag hur kuken sväller upp som för att ta sats och all min uppdämda kåthet sprutar rätt upp i stjärten på Ulla.

Hon skriker rakt ut när hon känner de varma strålarna skölja hennes stjärt från insidan.
Därefter faller hon ihop över mig och jag kan än en gång njuta av att känna hennes hårda bröstvårtor gnidas mot mitt bröst.

Det pulserar med jämna mellanrum i Ullas krampande slidmuskler och känslan som fortplantar sig till ringmuskeln som kramar min kuk får det att fortsätta spruta flera gånger.
Jag har själv aldrig varit med om nåt liknande och inte Ulla heller verkar det som stönar varje gång hon känner sprutet upp i sin stjärt.
När det till slut upphört att rycka i min kuk, ler Ulla med en utmattad suck.
-Och jag som alltid tyckt att Erik sprutat mycket, men nu känns det som om jag har hela stjärten full!
Hon kysser mig igen långsamt och lidelsefullt samtidigt som hon trycker sig mot min kropp och jag känner lite generad att jag älskar verkligen den här kvinnan på samma sätt som min egen fru. Hon har samma ungdomliga sätt att vara och ett lite flickaktigt sätt att skoja och busa.
Jag skäms lite och kommer att tänka på skolpojkar som blir kär i fröken, varför skulle hon vara kär i mig?!
Sedan skär det till i hjärtat när jag tänker att Anette kanske känner liknande för Erik.
Jag tittar upp på Ulla som vilar huvudet med slutna ögon mot mitt bröst och hon sitter fortfarande med min kuk i stjärten.
Den är fortfarande lite styv känns det som, och jag flinar när jag tänker på att Ulla och Anette kanske lurat i mig ett nytt ”kärlekspiller” under kvällen.

Jag blir väckt ur mina tankar när Ulla långsamt reser sig upp och jag känner hennes ringmuskel knipa hårt runt min kuk när den glider ur henne.
Jag förstår då att jag fortfarande varit hård pga. att hennes stjärt knipit så hårt att blodet inte kunde lämna svällkropparna, för nu slaknar den snabbt när inget håller åt kring roten.

-Herregud! Utbrister Ulla när hon känner med handen på den lilla ström av sperma som rinner ner mellan hennes skinkor,
-Det känns som om jag blivit betäckt av en häst! flinar hon och smetar ut sperman så att den blandar sig med all olja hon har på kroppen.

Hon går bort till den lilla duschen som står som en skärm i kanten av terrassen och skruvar på vattnet!
När hon sträcker armarna mot vattnet och lutar sig framåt mot duschväggen och svankar lätt, kan jag se hennes kurviga höftlinje följt av ett bröst som är perfekt format och min kuk börjar resa sig av tanken att jag nyss haft sex med denna underbara varelse.

När hon tvättat av sig lite med en tvål sköljer hon av sig och går mot poolen. Jag reser mig och går och duschar jag med och när jag är klar simmar redan Ulla runt i poolen.
Jag står och tvekar lite när Ulla säger att hon slog på värmen i poolen tidigare så det är rätt skönt nu.
Jag stoppar i en tå och känner till min förvåning att det är ljummet, jag dyker i och simmar efter Ulla som fnittrar flickaktigt när jag tar henne på brösten bakifrån och samtidigt som jag känner att min redan styva kuk glider in mellan hennes ben.

-Hallå där! Jag trodde inte du skulle vara redo på länge efter det där vulkanutbrottet! Skrattar hon och vänder sig om i vattnet.

Jag vitsar lite om att det väl var på det viset Kanarieöarna kom till.
Hon skrattar igen och glider in i min famn och jag känner hur hon lägger benen runt mina höfter och kysser mig med tungan djupt i min mun. Så tar hon stöd mot mina axlar och lyfter sig lite och sätter sig på min kuk.
Jag känner att det fortfarande är en hel del olja i hennes sköte, för det glider så lätt när hon med ett stön börjar rida mig.
Vattenytan böljar i poolen av vårt knullande och jag känner att det håller på att gå för mig igen av den sköna känslan av Ullas kropp mot min i vattnet.
För att inte göra Ulla besviken vänder jag mig om och lyfter av henne från kuken och sätter ner henne på poolkanten framför mig.
Hon gnyr utdraget när jag börjar slicka henne, sedan lutar hon sig bakåt och smeker sina bröst med ett högt stön när jag för in ett finger i henne och masserar upp mot livmodern.

Jag ser att det fortfarande kommer en liten rännil med sperma ur hennes stjärt och kan inte låta bli att med tungspetsen smaka lite på den och får ett utdraget Oooååååh! som belöning när min tunga berör hennes lilla öppning.
Det smakar ungefär som tidigare konstaterar jag och fortsätter upp mot klitoris igen.

Ulla börjar rotera med höfterna nu och det blir lite svårt att slicka på rätt ställe, jag kan se att det kommer mer sperma ur hennes stjärt när hon arbetar med slidmusklerna runt mitt finger som jag för in och ut ur henne.
Jag drar ut mitt finger och för in tummen i henne samtidigt som jag långsamt trycker upp långfingret i stjärten på henne.
Ulla börjar skaka och hon nyper så hårt med stjärten kring mitt långfinger att jag är rädd att det ska gå av sedan skriker hon rakt ut när det går för henne. Det är en skön len känsla att föra långfingret in och ut med sperman som glidmedel och jag känner att mitt stånd värker av kåthet.

Jag häver mig upp ur vattnet och vänder Ulla runt så att hon står på knä med stjärten mot mig sedan trycker jag långsamt in kuken i henne bakifrån och börjar knulla.
Det sipprar sperma från hennes stjärt och jag låter på nytt ett finger glida in i rumpan på henne.
Jag märker att Ulla gillar det för hon börjar stöna högre och gör kraftigare motjuck när jag fingerknullar henne i stjärten.

Jag frågar henne lite snuskigt om hon inte skulle vilja ha en kuk till nu så att det blev en riktig dubbelmacka, då vänder hon sig om och tittar på mig med en vild blick och beordrar mig att stoppa in ett finger till.
När jag fortsätter att prata snusk och föreslår att vi ska ragga upp ett par stora negrer på stranden som får dubbeldäcka henne så börjar hon skaka av orgasmen och jag känner hennes slidmuskler arbeta så skönt så att jag sprutar strax efter i hennes fitta.

När vi fallit ihop på varann och min kuk glidit ur henne, Suckar Ulla och säger lite skämtsamt att det var tur att hon hittat en så snuskig kille som både ville pilla henne i stjärten och vara ful i mun samtidigt.

Vi gick in när vi duschat av oss, och konstaterade att Erik och Anette låg nakna och sov tillsammans i Eriks och Ullas säng.
Då kröp Ulla och jag ner i gästsängen och slingrade ihop oss innan vi somnade.

Fortsättning följer…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 27 röster, snittbetyg 3,93