Efter teet med tant Cederhielm

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lenn
Inlagd: 15 maj kl. 23:58
Läst: 18699 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 98 röster, snittbetyg 5,20
Tant Cederhielm var en sådan där gammaldags förnäm kvinna, som hade en tjock pälsmössa, en knähund i släptåg och en muff istället för handskar sara vanliga människor. Hon var dessutom så snipig att vissa sa att hon trodde att ett leende skulle spräcka hennes sminkade ansikte.

Jag hade verkligen inte aning om varför hon ringde till mig, men hon sa att det var angeläget, och eftersom hon var både rik och en avlägsen släkting till mig tyckte jag att det var bäst att infinna sig.

När jag kom dit insåg jag att hon inte var fullt så gammal som folk sa, men hennes sätt var kallt som en fisk. Hon inledde med en tebjudning som innehöll allt från småkakor till kallprat, och under tiden undrade jag vad det var hon var ute efter. När teet var slut fick jag veta vad det var hon ville. Hon hade tänkt att testamentera en redig summa till mig, men först ville hon testa mina förmågor. Jag tyckte att hennes ögon var lite fuktiga, och när jag hade ställt ifrån mig koppen förstod jag vidden av hennes förslag. Hon hade nämligen tagit av sig och stod naken bredvid mig. När jag inte reagerade fort nog kom hon fram, tog tag i min hand och förde upp den mellan sina lår. Hon hade redan blivit våt i sin snipiga lilla fitta. Min kuk blev hård direkt. Då kommenderade hon in mig i sitt sovrum och sa åt mig i klara ordalag att jag skulle ta av mig och knulla henne.

Vad skulle jag göra? Situationen var ju så bisarr. Hon var trettio centimeter kortare än mig och rösten var inte van vid att prata så där. Jag tog av mig, medan hon stod och tittade på mig med mungipor som hade fastnat på tjugo över åtta. Jag studerade henne lite närmare, men hann bara se att hennes bröst hängde litegrann eftersom hon var så smärt, och hon hade en välansad tofs ovanför sitt lilla kön. Jag undrade om det ingick hos folk i överklassen att man friserade sig där nere också. Men så fort jag hade klätt av mig och lagt mig i sägnen äntrade hon mig med ett ben på varsin sida om mig och gnuggade sin kärring-fitta mot mitt stånd. Efter några sekunder gled jag in i henne. Hon red mig i maklig takt några sekunder, men det var ingen riktig styrka i henne, så jag lyfte av henne och kastade ner henne i sängen. Hon höll på att studsa ur, men jag fångade henne och spetsade henne mot sängen med min kuk. Hon låg under mig och försökte att behålla sin förnäma och överlägsna min, men snart såg jag på hennes ögon att hon njöt för mycket för att dölja att hon kanske för första gången på flera år inte var blasé. Till slut kunde hon inte hjälpa att ett stön kom över hennes läppar. Det gjorde mig både stolt och kåtare än tidigare, så jag ökade takten in i henne. Snart lyfte hon sina ben för att jag skulle komma längre och hårdare in i henne och började med att darra ± hela kroppen. Hennes konservativt hållna naglar raspade mig på ryggen, och hennes ögon var mer hondjur än människa.

Det var därför jag beslutade mig för att ta kommandot ännu mer. Hon var en hona, och skulle tas bakifrån. Jag drog mig ur henne och hon såg väldigt besviken ut, som om jag hade kommit för tidigt. Men jag hade inte kommit, och när jag vände på henne såg jag att hon putade sitt kantiga lilla arsel bakåt så mycket hon kunde för att hennes titta skulle öppna sig för mig. Jag tog tag i kuken och kände lite på hennes svullna läppar. Men så ändrade jag mig. Jag höll fast hennes höfter så att hon inte kom någonstans och sedan körde jag in kuken ± hennes trånga stjärt, långsamt men bestämt.

Hon öppnade munnen på vid gavel och stirrade framför sig, men det kom inte ett enda ljud ur henne. Hon bara tog emot mig och höll emot mot sänggaveln. Jag började att dra ut kuken, försiktigt så att den inte skulle halka ur henne, och så tryckte jag in den igen. Hon släppte ifrån sig en flämtning. Jag ökade takten. Så småningom fick jag gensvar. Hon andades snabbare och snabbare. Jag kände hur min pung drog ihop sig, hur en rysning spred sig längs hela min rygg och sen sprutade jag den första säden i hennes kropp. Jag tror att hon fick orgasm samtidigt, för hon skakade och tryckte sig närmare och klämde med sina ben mot mina. Jag drog ur kuken och lät resten av sperman komma på hennes rygg och skinkor. Än en gång stönade hon och gungade med sina smala höfter.

Efteråt vände hon på sig och tittade på mig. Jag undrade vad hon tänkte, och hon svarade med att säga att det var första gången hon blev tagen “så där”, men att hon gillade det. Sedan drog sig hennes mungipor uppåt tills hon nästan log.

Den reaktionen fick mig att besluta mig, där och då, för att hon skulle få så mycket kuk i sig så att hon skulle lära sig att le ordentligt.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 98 röster, snittbetyg 5,20