Fastbunden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pupu
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 22 apr kl. 14:05
Läst: 34880 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 284 röster, snittbetyg 5,46
Det har gått länge sen vi sågs sist, och jag saknar dig mer och mer för varje dag. Så när du äntligen ringer på min dörr och står där, så otroligt sexig och underbart snygg, flämtar jag till av glädje och formligen slänger mig i dina armar. Kramar dig och kysser dig, låter min tunga hungrigt leka med din, smeker dig över bröstet och dina breda axlar. Du bara ler lite åt mig, vänder mig så att jag står med ryggen mot dig, och viskar sakta i mitt öra:

-Älskling, ikväll är det jag som bestämmer...

Våldsamt tar du tag i mina armar och bänder upp dem bakom ryggen på mig. Jag flämtar till av ofrivillig kåthet när du trycker upp mig mot väggen och håller fast mig med en hand. Du är så stark så jag märker snabbt att det inte lönar sig att kämpa emot. Du låter din fria hand hårdhänt glida över min kropp, över min mage och bröst, tar tag i ena bröstvårtan och klämmer hårt och snabbt så jag kvider till av smärta och kåthet. Jag känner ditt stånd mot mitt lår och kan knappt vänta på att få känna dig djupt inne i mig. Jag trycker mig mot din kropp men du håller fast mig med lätthet och skrattar lite.

-Kom här min underbara slav.

Du håller med ena handen fast mina armar bakom ryggen, och med andra handen tar du hårdhänt tag i mitt långa hår och tvingar mitt huvud bakåt. Du kysser mig i nacken och leder mig bryskt mot sovrummet. Väl i sovrummet släpper du taget och kommenderar mig att ta av mig alla kläder. Darrande av både rädsla och upphetsning lyder jag dig och så fort jag fått av mig kläderna låser du fast mina händer bakom ryggen igen, den här gången med dina handklovar. Skälvade står jag på golvet medan du tittar på mig, smeker mig retsamt över brösten och ner mellan mina ben, utan att röra mig där jag behöver det mest. När jag för mina höfter mot dig för att få dina fingrar in i mig ler du och säger åt mig att stå helt stilla. Du tar fram en lång scarf och binder den över mina ögon. Jag ser inget, men känner hur du sakta trycker ner mig på knä framför dig. Vet vad som kommer att hända och öppnar munnen för din stora lem. Du tar tag i mitt hår på nytt och tvingar mig att ta hela dig i munnen. Du är stor och jag kämpar för att göra det skönt för dig medan du för den in och ut i ett snabbt tempo. Jag känner hur du är nära och försöker dra mig undan, men istället tar du hårdare tag i mig och tvingar mig att ta dig ännu djupare i min mun. När du kommer kan jag inte göra annat än att svälja. Jag blir arg och frustrerad, men kan inte hjälpa att tillika känna en otrolig kåthet byggas upp inom mig.

När du har samlat dig tar du loss mina händer och hjälper mig upp. Du kysser mig ömt och vi lägger oss i sängen. Du smeker mig lätt över min skälvande kropp, och jag längtar mer än någonsin efter att känna dig inne i mig. Du lämnar kvar ögonbindeln och binder sakta fast både mina armar och ben i sängen, så jag ligger med både benen och armarna brett isär. Du kysser mig och smeker mig och lovar viskandes att jag kommer att komma som aldrig förr. Så tar du fram min cd-spelare och sätter den för mina öron så att jag nu är helt isolerad. Jag ligger kvar för vad som verkar vara en evighet och rycker försiktigt i mina band, men dom sitter för hårt för att lossna. Plötsligt känner jag något iskallt mot mitt bröst. Du för långsamt isbiten över mina bröstvårtor och gör dom hårdare än någonsin. Precis när du lyft bort isbiten känner jag en skarp smärta i ena bröstvårtan och inser att du har satt på klämman, och inte sent efter är det andra bröstvårtans tur. Jag skriker ut av smärta och upphetsning och rycker sedan kraftigt till när jag känner isbiten mot mitt kön nu. Du cirklar den sakta runt min klitoris och gör mig tokig av åtrå för dig. Jag lyfter upp höfterna mot dig och med en snabb rörelse för du in isbiten djupt i mig och lämnar den där. Jag skriker till av förvåning och du sätter hårt handen över min mun. Du rycker bort hörlurarna och väser:

-Om du inte är tyst måste jag själv få tyst på dig.
Jag nickar bara och försöker vara så tyst som möjligt när du sakta för in mina geisha-kulor i mitt redan våta sköte. Du lyfter försiktigt på min bak och lägger en stor dyna under mig så att jag ligger helt öppen för dig. Du tar fram min vibrator och låter den försiktigt vibrera mot min klitoris, jag stönar och vill ha mera men istället känner jag hur du börjar smörja in mitt anus med glidmedel. Jag förstår vad som kommer att hända och drar i mina bojor och protesterar högljutt. Du rycker av mig skarfen som ligger för mina ögon och knyter den hårt över min mun istället.

-Sådärja, säger du och går tillbaka till din behandling av mitt anus.

Till min förskräckelse blir jag bara mer och mer kåt för varje ögonblick och när du för den insmorda vibratorn mot mitt välojlade anus gör jag allt för att slappna av och låta den komma in. Du är obeveklig och för den sakta men säkert rätt in i mig, utan att pausa och låta mig vänja mig. Jag flämtar i min minklavel men tillika är det så otroligt skönt. Du lämnar vibratorn djupt inne i mig och sätter den på att vibrera sakta, jag rycker till och känner hur orgasmen börjar byggas upp inom mig. Du river hårdhänt geisha-kulorna ur mig och ersätter dem med din nu stenhårda kuk. Jag flämtar till och känner att jag kommer när som helst. Du börjar sakta röra dig fram och tillbaka inne i mig och varje gång du trycker in dig djupt i mig trycker du tillika in vibratorn djupare. Det blir för mycket för mig och jag börjar komma i en kraftig orgasm som gör att jag helt tappar kontrollen, jag sliter i mina band och skriker ut min orgasm genom munkavlen. Under tiden bara fortsätter du med jämn takt och låter mig inte sluta komma före du själv kommer, helt utmattad. Du glider ur mig och tar tillika ut vibratorn och lossar klämmorna. Till sist befriar du mig från mina band och munkalven och jag somnar nästan omedelbart av utmattning. När jag vaknar igen är min mun torr och mina muskler värker av att ha suttit fast så länge, men jag är nöjdare än någonsin tidigare..
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 284 röster, snittbetyg 5,46