honungsdoftande bad

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Emy
Inlagd: 9 apr kl. 20:53
Läst: 12769 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,30
Jag ska tappa upp ett bad åt oss, ett bad som doftar honung och vanilj och som skummar som havet här intill. Jag vill bada tillsammans med dig, sitta bakom dig och känna hur du lutar dig mot mig. Bara tanken på att tvåla in dig gör mig våt och du skulle märka min upphetsning redan nu bara av att titta på mina hårda bröstvårtor. Men det handlar inte om mig – det handlar om dig.
Jag skulle börja med att tvätta ditt vackra hår, massera in det doftande schampot för att få dig att slappna av. Jag älskar de små ljuden som undslipper dig medan jag tvättar dina lockar.
Mina händer rör sig sakta ned för din hals, smekandes mjukt från halsgropen och tillbaka till örsnibben, sedan ner över axeln. Jag vet hur våt min beröring gör dig. Jag kan inte låta bli att kyssa dig i nacken medan jag önskar att du ska stöna för mig igen.
Du känner mina bröst mot din rygg och du gnider dig mot mig, försöker föra bak dina händer för att röra vid mig men jag för tillbaka dem och viskar i ditt öra ”nu är det din tur, luta dig tillbaka och njut”.
Jag fortsätter att kyssa din nacke medan jag plockar upp honungstvålen och arbetar upp ett lödder. Jag låter mina händer glida över dina bröst och tvålar in dem mjukt, låter fingrarna röra vid dina bröstvårtor då och då. Du svankar för att möta mina händer, men jag spelar dum och rör bara vid dig ordentligt när du ber mig om det.
Jag retar dina hårda bröstvårtor mellan mina fingrar, älskar känslan av hur du känns under mina händer. Len och varm, våt och slipprig.
Min tunga spelar över din nacke och axlar medan jag smeker dina bröst. När du tar min ena hand och börjar föra den nedåt följer jag dig villigt. Jag låter ett finger glida över din känsliga punkt och känner hur den hårdnar under beröringen. Jag stryker försiktigt över den så att du knappt känner det, men när du kräver mer ger jag dig det utan förbehåll. Du särar på dina läppar och jag låter ett finger glida in i dig, bara tillräckligt för att få dig att trycka dig hårdare mot mig. Försiktigt trycker jag in den och får ett djupt stön till svar.
Med mina läppar lekandes på din nacke, en hand på dina bröst och den andra mellan dina ben, är du redan nära att komma. Jag låter ett till finger slinka in i dig, sedan ett till och börjar röra mig ut och in. Du trycker dig mot min hand gång på gång, hårdare och hårdare. Jag känner hur dina muskler börjar spännas runt mina fingrar och i vetskap om att du snart får din orgasm trycker jag in mina fingrar djupt i dig medan min handlov gnider mot din klitoris.
När du kommer, kysser jag dig fortfarande i nacken, smeker dina bröst och älskar känslan av att ha dig skakandes och utmattad i mina armar.
Medan din andhämtning lugnar ner sig, håller jag dig tätt intill mig och vänder dig sedan så att jag kan kyssa dig. Ett bad med min älskade är så mycket mer än bara honungsdoft och tvållödder.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 122 röster, snittbetyg 5,30