Onsdagskväll i tvättstugan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: a6massage (pellewin@hotmail.com)
Rek. länk: http://voksendating.net/
Inlagd: 9 apr kl. 01:32
Läst: 21781 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 164 röster, snittbetyg 5,32
För några år sedan var jag tillsammans med en tjej som hette Linda. Jag kom lite oplanerat hem till henne efter jobbet en dag. Det var en onsdagskväll i april och jag var sugen på en mysig hemmakväll med allt vad det innebär. Tyvärr hade hon bokat tvättstugan 19-22 så där rök de planerna. Vi hann precis kasta i oss någonting att äta innan det var dags att gå ned och tvätta. Och jag som avskyr att tvätta, men Linda var glad att ha mig med då hon var lite mörkrädd och inte gillar att tvätta själv på kvällarna.

Det var en gammal tråkig hyresrättstvättstuga som låg i källaren på huset bredvid. Jag förstod att hon inte tyckte om att vara där själv på kvällstid. Vi hade startat de första två maskinerna. Därutöver fanns bara ett bord, en tumlare och en gammal centrifug i den kala ogästvänliga tvättstugan. Linda stod och sorterade den återstående tvätten. Hon var smal och lite längre än mina flickvänner brukar vara. Hennes hår var halvlångt och mellanblont. Nu hade hon på sig en vit t-shirt och ett par tightajeans som tydligt framhävde hennes fina bak när hon stod framåtböjd och plockade med tvätten.

Jag går fram och ställer mig tätt bakom henne. Kramar henne bakifrån och kysser henne på halsen. Hon tittar på mig med sina blåa ögon. Vi kysser varandra och jag trycker min kropp mot henne så hon märker att jag är upphetsad. Linda tvekar lite. Jag för min hand innanför linningen på hennes tröja och smeker hennes fina mage.
-Är inte tröjan smutsig? Jag tror bestämt vi måste kasta den i tvätten, säger jag och drar snabbt av hennes t-shirt.
-Ge mig den, tänk om det kommer någon! Säger Linda. Jag håller givetvis undan tröjan och hon jagar efter mig. Hon har ingen bh under så hennes bröst guppar inbjudande.

Linda kommer ifatt mig och lägger armarna runt min hals och kysser mig. Jag håller fortfarande undan hennes tröja så hon börjar dra av min. Jag gör inget motstånd. Hon fortsätter med att knäppa upp mina byxor innan jag knappt hunnit få tröjan över huvudet. Jag blir så kåt av att känna hennes händer på min gylf. Hon drar ned mina byxor och möts av ett par kalsonger med en rejäl bula på. Jag njuter när hon smeker mig utanpå kalsongerna. Hennes hand känner på ollonet och följer skaftet ned till pungen som hon tar i sin hand.

Plötsligt hör vi hur porten slår igen utanför tvättstugan. Det hörs steg på stengolvet utanför. Vi står som paralyserade. Stegen passerar förbi och vi hör hur hissdörren öppnas. Jag pustar ut, men Linda tar snabbt tillbaka sin t-shirt och tar på sig den. Utan ett ord går hon bort och fortsätter plocka med tvätten. Jag står kvar med bar överkropp, byxorna hängande vid fotknölarna och ett rejält stånd innanför kalsongerna. Frustrationen väller upp inom mig. Jag kan inte sluta nu! Och där står hon framåtböjd och plockar med tvätten som om ingenting har hänt…

Jag sparkar snabbt av mig byxor och skor och går fram mot henne igen. Lindas putande jeansbak fyller mig med djurisk lust. Jag tar ett stadigt tag om hennes midja och gnider mitt stånd emot henne samtidigt som jag börjar knäppa upp hennes byxor. Hon försöker vrida sig loss men jag håller fast henne. Hon säger ingenting så jag fortsätter med att kyssa hennes nacke och låter mina händer vandra innanför t-shirten för att smeka hennes fina bröst. Jag hör henne stöna och nu gör hon inget motstånd när jag drar ned hennes byxor.

Mitt stånd gnider mot hennes härliga trosbeklädda bak. Jag smeker hennes bröst med min ena hand medan den andra vandrar ned för hennes mage. Jag smeker henne utanpå trosorna och ned mellan benen. Jag är så hård nu att jag måste ta av mig kalsongerna. Linda hjälper mig och tar tag i min kuk bakom sin rygg. Jag smeker henne innanför trosorna och känner hur hon börjar bli riktigt blöt. Hon stönar till när jag sticker in ett par fingrar i hennes våta hål. Hon försöker vända sig om men jag håller fast henne. Nu kan jag inte vänta längre…

Jag drar ned Lindas trosor och trycker mig emot henne. Jag vill ta henne bakifrån precis som vi står. Min grova kuk hittar fram till hennes våta hål och slinker in. Ah, det är underbart. Jag tränger in i henne sakta fast jag egentligen vill knulla henne riktigt hårt. Linda stönar och jag njuter. Jag juckar sakta fram och tillbaka på halva kuklängden sedan trycker jag in kuken hela vägen med en stöt. Linda ger ifrån sig ett snyftliknande läte. Hon tittar mot mig över axeln. Hennes blåa kärleksfulla ögon är fyllda med kåthet…

Det är så upphetsande att känna Lindas bak emot mig och se hennes fina kropp när jag tar henne bakifrån. Jag för in en hand mellan hennes ben och masserar hennes klitoris. Jag tar henne rytmiskt bakifrån. Allt snabbare och hårdare. Linda juckar emot. Ah, det är nära nu. Men jag vill dra ut på det. Samlar all min självdisciplin och drar mig ur henne. Linda tittar först frågande på mig men ställer sig sedan upp och kysser mig. Jag tar av henne t-shirten igen och blottar hennes bröst och suger på dem. Kåtheten lyser ur hennes ögon. Jag kysser men trycker sedan ned henne på knä…

Linda står naken på knä framför mig. Hon tar tag om min höft med sin vänstra hand samtidigt som den högra tar tag i min kuk. Hennes tunga cirklar om mitt ollon innan hon sluter läpparna om det och suger in kuken längre in i munnen. Åhh, jag stönar. Det är så skönt och jag blir så kåt av att se henne med min grova kuk i munnen. Hon smeker min pung och suger mig intensivt. Det är inte många som har fått mig att komma på det här sättet men hon gör det bra. Jag är nära och skulle snart kunna spruta henne i ansiktet, men hon gillar inte det så jag drar mig ur igen.

Jag lyfter upp Linda på bordet i tvättstugan och säger åt henne att luta sig bakåt och sära på benen. Jag kysser henne mellan benen. Hon är fortfarande väldigt våt. Jag älskar att slicka och se henne njuta. Min tunga utforskar henne. Jag kysser och slickar henne lite retsamt innan min tunga börjar spela kring hennes klitoris. Jag märker snart var det är som skönast för henne. Hon stönar och trycker mitt huvud emot sig. Jag slickar henne allt intensivare och Linda drar mig i håret när hon gnyendes kommer i en häftig orgasm…

Linda stönar fortfarande lätt där hon ligger svettig på rygg på bordet. Hon brukar alltid vilja ha mig i sig direkt efter att jag slickat henne till orgasm. Jag är fortfarande hård så jag har inga problem att göra henne till viljes. Jag lyfter fram henne så att hennes bak är i jämnhöjd med bordskanten. Jag gnider ollonet mot hennes blöta mus innan jag tränger in i henne ackompanjerad av ett välkomnande stön. Linda slingrar sina långa ben om mig och trycker mig emot sig när jag tränger in i henne hela vägen.

Åh jag njuter av att vara inne i henne igen. Det är så varmt och blött och trångt och skönt. Vi kysser varandra. Jag håller händerna om hennes bak. Trycker henne emot mig och gnider mitt blygdben mot hennes klitoris. Hon har armarna kring min hals, stönar och biter mig i nacken. Vi älskar hetsigt och skönt. Jag svettas. Juckar allt snabbare. Hon kramar hårt om min kuk. Nu kan jag inte hålla tillbaka längre.
-Aaaaaahh Lindaaahhaaaaaa! Skriker jag samtidigt som jag pumpar henne full med varm sperma.

Jag ligger utpumpad över henne. Tappade nästan grepp om tid och rum för ett ögonblick. Jag är avslappnad och njuter av att fortfarande vara inne i dig. Det var så skönt. Jag kysser dig. Plötsligt hör vi ljud utanför tvättstugan igen. Fotsteg. Men det låter som de är på väg härifrån. Det måste varit någon som bara passerade förbi, eller? Vi tittar på varandra.

Vi tog hand om tvätten och startade nya maskiner. Sedan tog vi en promenad hand i hand i den närliggande parken innan vi tog hand om resten av tvätten och fortsatte kvällen i Lindas säng…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 164 röster, snittbetyg 5,32