Jag är en slampa, 11 (den sista delen)

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mia & Chriter (sandersson600@hotmail.com)
Inlagd: 17 mar kl. 15:02
Läst: 23362 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 838 röster, snittbetyg 5,38
Detta är fortsättning på serien som börjar med:
En verklig historia.
Min fru är en slampa, 1.
Min fru är en slampa, 2.
Min fru är en slampa, 3
Min fru är en slampa, 4
Min fru är en slampa, 5
Min fru är en slampa, 6
Min fru är en slampa, 7
Min fru är en slampa, 8
Jag är en slampa, 9
Jag är en slampa, 10

I december 2004 skulle jag gå på julfest på företaget, det var också en form av avtackning då jag hade slutat dagen innan julfesten. Företaget hade hyrt in sig på en restaurang här i Göteborg. Christer erbjöd sig vara chaufför, så han skulle köra mig och hämta mig när jag ville hem. Vi bor en bit från Göteborg och det känns skönt att slippa ta nattbussarna.

Dagen till ära hade jag varit ute och köpt mig en vinröd aktigt, och enligt mitt tycke, otrolig läcker, klänning. Den var något längre än de klänningar som jag normalt brukar använda, men hade en läcker slits på ena sidan. Jag kunde själv bestämma hur lång slitsen skulle vara med hjälp av de knappar som satt på insidan av kjolen. I och med att det var jultid så hade jag en tagit en vinröd push up bh och ett par vinröda stringtrosor till detta valde jag ett par mörkgråa stayup strumpor och högklackade pump. Det kändes verkligen att jag var klädd i julens färger.

Christer släppte av mig utanför restaurangen och nästan alla på företaget var där. Tack och lov slapp vi julbord, utan vi serverades en tre rätters middag. Jag fullkomligt älskar fisk och restaurangen hade verkligen lyckats med maten. Det serverades mycket goda viner och jag kan väl erkänna att jag blev lätt berusad. Som bordskavaljer hade jag fått Johan, som är företagets direktör. Johan är en mycket trevlig man, ganska kort och har en ganska kraftig mage. Hans fru är helt underbar och hon skäller på honom med jämna mellanrum över hans förtjusning över öl. Men hon skäller alltid med glimten i ögat, så det märks att de har ett bra förhållande.

De enda som utmärkte sig som vanligt var grabbarna på lagret. De blev nog lite för överförfriskade, men är det julfest så är det. Jag hade det trevligt och många goda skratt blev det.

När middagen blev klar öppnades baren och jag gick runt och pratade med nästan alla på företaget. Alla önskade mig lycka till på det nya arbetet och det kändes bra. Jag hamnade med pojkarna som jobbade på vaktmästeriet och blev sittande där en längre stund och pratade med dom. Vi diskuterade allt möjligt och det var en avspänd atmosfär. Det är lite roligt med pojkarna på vaktmästeriet, de är alla unga, jobbar extra på företaget och ibland känns det som jag skulle kunna vara ”morsa” åt dom. De är ett härligt ungt gäng.

När vi började bryta upp så frågade pojkarna om jag inte skulle följa med dom, dom tänkte gå vidare till en pub. Klockan var runt halv tolv och jag kände väl inte så mycket för att fortsätta. Jag kunde mycket väl tänka mig ringa Christer och be honom hämta mig. Men när Johan satte sig med oss och vi pratade om att gå vidare, så övertalade Johan mig att följa med.

Vi var väl ett tjugotal personer som gick vidare till puben. Puben ligger i en källarlokal och den var väl kanske halvfull när vi stormade in. Om jag säger så var vi inte i majoritet, men vi hördes över hela lokalen. Johan bjöd friskt och det serverades både öl och starkare drycker.

I puben hade man dessutom ett litet, väldigt litet dansgolv. Johan bjöd upp mig och vi försökte väl dansa eller skall jag beskriva det som trängas på det lila golvet. När det blev en lugn låt så dansade jag och Johan nära varandra. Johans huvud hamnade mellan mina bröst. Det är ibland lite konstigt att som kvinna dansa med en man som är mycket kortare än sig själv, men jag tror att Johan trivdes. Det var med svårighet jag fick honom av golvet när musiken tog slut. Efter att Johan och jag varit uppe och dansat blev jag uppbjuden hela tiden av olika män. Jag tror inte att jag hann sitta mer än någon minut mellan varven. Varje gång jag återkom till vårt bord, fanns det alltid en ny drink åt mig.

Ju mer jag dansade och ju mer alkohol jag drack, desto mer busig kände jag mig. Det är en sensuell upplevelse att känna mäns kroppar mot min, om då händer ibland smeker över min kropp, kan jag bli upphetsad. Jag måste erkänna att jag föredrar män som luktar gott, klär sig snyggt och sköter om sina kroppar. Det finns inget som är så upphetsande som att känna en ung vältränad kropp dansa nära och känna hur mannens hand av misstag glider ner över min stjärt.

Ju senare på natten det blev desto högre upp åkte min slits på kjolen. Är jag ärlig så tror jag att den var så långt uppknäppt att den gick hela vägen upp till min höft. När jag rörde mig på dansgolvet så kunde man se kanten på mina strumpor. Ibland kunde jag känna hur en hand smekte mitt lår och just känslan när fingrarna nuddar och försiktigt glider över är spännande. Mina lår är en sexuell zon för mig och smekningar just där gör mig upphetsad.

Till slut tror jag att jag hade dansat med alla i företaget som hade följt med till puben, i och med att jag inte suttit mycket så var jag mycket svettig och jag kände hur mina trosor blev allt fuktigare.

När klockan var närmare två på morgonen, skulle puben stänga. De flesta hade redan dragit sig hemåt och det var i princip bara jag, Johan och pojkarna på lagret och några till som var kvar. Johan bjöd på efterfest hemma hos sig då hans fru var bortrest. Jag var väldigt lättövertalad att följa med. Johan och hans fru har en stor lägenhet mitt i centrala Göteborg och jag var nyfiken på hur det såg ut där. Så vi var ett sällskap på cirka 10 personer som gick hem till Johan.

Väl hemma hos Johan, blev det bjudning på starka drycker och vi satt och pratade till musiken. Jag hamnade i soffan med Johan på min ena sida och Martin en av pojkarna från vaktmästeriet på min andra sida. Vi pratade, skrattade och vår ljudvolym var hög. När jag kände hur Johans fingrar smeka över mitt lår låtsades jag om att jag inte märkte något. Jag fortsatte att prata under tiden Johans fingrar rörde sig försiktigt över mitt lår. Han fingrar blev allt mer oförsiktiga och jag tror att ingen i rummet kunde undgå att se hur hans hand gled in i slitsen på min kjol och försvann in.

När Johans hand gled över mina trosor och ner mellan mina ben, kunde jag inte koncentrera mig längre. Jag tog tag i Johans hand och drog bort den ur min kjol. Jag tittade på Johan och med ett leende så reste jag mig upp. Tog Johan i handen och ledde honom ut ur rummet. Tillsammans gick vi in i ett sovrum och stängde dörren.

Utan att titta på honom, drar jag av mig mina trosor och släpper dom på golvet, drar upp min klänning över min stjärt och lutar mig över sängen. Det tar inte många sekunder innan jag känner hur Johans kuk glida in mellan mina ben. Jag svankar med min rygg och mitt underliv och när jag känner hur ollonet glider in i min fuktiga mus, känns det behagligt. Johan låter sin kuk fortsätta att glida in i mig och när han är helt inne i mig så står han bara stilla. Jag tror att han njuter när han känner sin kuk omslutas av min mus.

Sakta börjar han röra sig in och ut ur mig och jag kan inte hindra mig från att njuta och ge små ljud. Johans takt ökar och jag känner hur hans kuk glider snabbare in och ur mig, jag känner hur hans mage slår mot min rygg och min stjärt. Fortare och fortare för han sin kuk in och ur mig och så stönar han till när han är som djupast i mig. Jag känner hur hans kuk skakar när han kommer och jag pressar mina muskler runt hans kuk.

Det blev vad man kan kalla för en snabbis. Inte för att jag var tillfredställd, men det kändes ändå skönt att fått känna en kuk just då. Johan står stilla ett litet tag innan han drar sig ur mig. Jag sträcker på mig och vänder mig till honom, och ger honom en puss på kinden.

”God jul” säger jag med ett skratt.
”Du är helt underbar.” Svarar Johan med ett generande leende. Det märks att han har fått lite ångest. Med en smekning över hans kind säger jag.
”Så länge vi inte skadar någon behöver ingen få veta.” säger jag och tar upp mina trosor från golvet.

Vi återvänder till vardagsrummet och där finns bara tre av pojkarna från vaktmästeriet kvar. De som är kvar är Martin, Kurt och Daniel. De tre pojkarna sitter i en djup diskussion och de märker inte att vi kommer tillbaka. När jag frågar vart de övriga är så förklarar dom att de hade gått. De skulle snart ge sig iväg, de skulle bara dricka upp sina öl.

”Det är ingen brådska.” säger jag till dom.

Jag sätter mig i soffan bredvid Martin och jag känner hur det Johans sperma börjar rinna ur min mus. Den fräna doften av sex från mig avslöjar tydligt vad vi har gjort. Pojkarna har väldigt svårt att slita sina blickar från mig och mer en ett ögonkast får jag mot mitt underliv. Jag kan inte låta bli att bli mer upphetsad, eller rättare sagt kåt när jag får den uppmärksamheten från de tre pojkarna. När jag märker att dom har svårt att försöka byta samtalsämne så skrattar jag åt dom.

”Ja, vi hade sex alldeles nyss.” Säger jag och drar upp min klänning. Jag särar på mina ben och visar min mus för dom.

”Jag och Johan hade sex och som Ni ser fick han komma i mig.”

Martin börjar försiktigt smeka min buske och jag ger honom ett uppmuntrande leende. Jag lutar mig tillbaka och låter honom fortsätta att utforska mitt underliv, när ett finger nuddar min klitoris så kan jag inte låta bli att stöna högt.

”Mm” kommer från mina läppar.

Ju mer Martins händer utforskar mig, desto skönare är det. När ett finger försvinner in i mig så känns det underbart. Jag särar mina ben ännu mer och ger honom fullt tillträde till min mus. Det känns slampigt att låta honom få känna sig fram över mitt underliv, samtidigt som jag inte försöker dölja något för de andra i rummet.

Martins utforskning av mitt underliv håller på i många minuter. Ju mer fräck han blir desto mer upphetsad blir jag. Till slut kan jag inte hindra mig längre.

”Hjälp mig av med klänningen” säger jag till Martin.

Martin drar ner blixtlåset i klänningen och drar klänningen över mitt huvud och kastar den på golvet. Min bh försvinner av mig lika fort och försvinner även den. När jag sitter där naken, böjer jag mig fram och knäpper upp Martins byxor och släpper hans kuk ut i det fria.

Martins kuk glänser av saften från honom och jag fullkomligt älskar den smaken. Sältan från en kuk smakar helt underbart. Jag ställer mig på alla fyra i soffa, och börjar smaka av Martins saft. Jag låter tungan glida över ollonet, glida över skaftet, glida över hans pungkulor. När jag tittar upp och ser Martins ögon är dom stora som bollar och med en liten vispning över hans ollon, öppnar jag munnen och låter hans kuk glida in mellan mina läppar. Sakta börjar jag suga på hans kuk. Jag låter ollonet glida så djupt ner i min hals, jag bara kan. Det svåraste är att passera ”kräkreflexen”, jag har tvingat mig att lära mig att slappna och låta ollonet glida djupt ner i min hals. Det är otroligt sexigt när man har en kuk djupt i ens hals. När man känner kanten även där. Och det är få män som inte uppskattar känslan när hela skaftet försvinner ner i min mun. När min näsa nuddar deras mage. Jag drar Martins kuk ut och in ur min mun och jag låter ollonet glida helt ur min mun. Från ollonet är det en sträng av saft som är i min mun. Innan jag suger in Martins kuk igen, känner jag hur något hårt rör sig mellan mina blygdläppar och hur någon för sin kuk runt min öppning.

När jag suger in Martins kuk i min mun igen och låter honom glida ner i mig känner jag hur ett ollon tränger in i mig bakifrån. Händer tar tag i min midja och jag känner hur en kuk glider djupt in i min mus. Det är underbart att ha två kukar djupt i mig. Känslan går inte att beskriva, den måste upplevas.

Kuken som kommit bakifrån mig känns härlig, grov och kanten på ollonet känns fruktansvärt tydligt. Martins kuk som är i min mun smakar helt underbart gott. Min egen kåthet känner ingen gräns just nu. Jag bara vill att dom skall komma i mig. Jag bara vill få känna deras kukar spruta sin sperma i mig.

Sakta börjar kuken som är i min fitta glida in och ur mig. Varje gång kuken glider ur mig drar jag Martins kuk ur min mun. När kuken glider in i min fitta öppnar jag munnen och låter Martin komma in i min mun. Jag blir spetsad i två hål samtidigt. Det är underbart att känna de två kukarna samtidigt djupt i mig. Jag kan inte låta bli att bli upphetsad och jag känner besvikelse när jag inte har kukarna i mig. Jag kan inte låta bli att ivrigt suga på Martins kuk.

Utan någon förvarning märker jag hur Martins kuk blir grövre och innan jag hinner ta hela hans kuk i min mun kommer han. Sperman från Martin sprutar i mitt ansikte, en del hamnar i min mun, den träffar mina tänder, min tunga. Sperma från Martin smakar fränt och kanske inte är den bästa sperma jag smakat, men det är ändå en skön känsla. Smaken på sperman beror på vad mannen har ätit och druckit och hur länge det var innan föregående utlösning. Det skiljer sig mellan man och man. Den sperma som jag tycker smakar bäst är Christers.

Under tiden Martins sprutar sin sperma över mitt ansikte känner jag hur kuken som glider in och ur min mus åker allt fortare. Jag kan bara hålla emot mig så att jag inte far framlänges. Kuken stöter hårdare och hårdare i mig. Pungen slår mot min främre del av musen och jag märker hur mycket jag njuter av situationen. Jag har sperma från Martin i mitt ansikte och jag blir knullad av en kuk bakifrån. Mina stön och ljud av välbehag blir allt högre, jag börjar möta kuken när den är på väg in i mig. Händerna greppar min midja hårdare och hårdare. Jag känner att jag är en slampa av högsta grad. Jag njuter av att bli knullad och få knulla denna kuk.

”Kom, kom, kom ” skriker jag rakt ut.

Takten ökar ännu mer och händerna håller mig hårdare. Det är knappt att jag hör vrålet bakifrån mig över mina egna ljud, mina egna skrik är så höga att dom överröstar allt. Men när jag känner hur kuken trycks djupt i mig och dom underbara skakningar från en kuk som kommer i mig, så sprids det en underbar känsla i mig. Det är sexigt, upphetsande att känna när någon kommer djupt i mig. Att jag fullkomligt älskar det är väl ingen hemlighet. Det tänder mig och gör mig ännu mer kåt, jag blir i det läget totalt omöjlig att tillfredställa. Jag vill bara ha mer. Alla min gränser släpps och det finns inga som helst begränsningar i mig.

När händerna om min midja släpper taget och kuken som kommit i mig glider ur mig, vänder jag mig om och sätter mig på knä. Det är Daniel som tagit mig bakifrån. Han står där rakt framför mig och bara ser lycklig ut. Johan sitter fortfarande kvar i sin soffa och jag ser tydligt hur hans kuk trycker mot byxgylfen.

”Kom hit, Kurt” kommenderar jag honom.

Kurt reser sig upp och kommer fram till mig. Han ställer sig så att hans underliv är framför mitt ansikte. Jag lossar hans byxor och drar ner byxorna över hans lår. Johans kuk ställer sig bara några centimeter från min mun. Jag kan se hur förväntansfull han är, han bara väntar på att jag skall ta honom i min mun, men jag har andra tankar i mitt huvud.

Jag tar tag i hans kuk och tvingar honom att sätta sig i soffan. När han sitter ner, ställer jag mig ovanför hans kuk och utan att släppa Johans ögon, sjunker jag ner över hans kuk. Kurts kuk glider lätt och smidigt rätt upp i min mus och när jag har honom i mig, ger jag honom en puss.

”Är det skönt?” frågar jag honom, samtidigt som jag kramar hans kuk med mina fittmuskler. Jag sitter bara stilla och kramar honom.

”Underbart skönt” svarar Kurt mig.

Sakta börjar jag rotera mitt underliv under tiden som Kurt börjar smeka och massera mina bröst. Han kysser mina bröstvårtor, suger in dom i munnen, nyper dom omväxlande mjukt och hårt. Ju mer han rör mina bröst, desto mer roterar jag mitt underliv. Det är så skönt att få brösten behandlade. Jag lägger mina händer på ryggstödet bakom oss och börjar rida Kurts kuk. Glider hela vägen upp för hans kuk och innan ollonet glider ur mig, sjunker jag ner igen. När jag har hela kuken i mig, roterar jag mitt underliv och klämmer åt hans kuk. Under hela tiden smeker Kurt mina bröst. Det är så härligt, jag kan nästan känna hur min orgasm är på väg att komma.

Då känner jag två händer som börjar massera min stjärt och som hjälper mig att rida Kurts kuk. Händerna lyfter mig upp och tar emot mig när jag här på väg ner. Jag kan inte titta längre, jag bara måste blunda och njuta. När ett finger glider in mellan mina skinkor och börjar smeka mitt stjärthål börjar jag skaka av förväntning. Jag kämpar för att hålla emot min orgasm, jag förtränger de känslorna som sväller allt starkare i min kropp.

Ju mer fingret masserar mitt stjärthål, hur fingret smörjer in det med sperman från Johan och Daniel, med mina safter ju mjukare blir jag. Så äntligen glider det in ett finger i min stjärt och jag känner hur fingret roterar runt min muskel, tvingar jag mig att slappna av och bara njuta. Jag klarar inte av att rida Kurts kuk, jag sitter bara med hans kuk djupt i mig och bara njuter av ett finger i min stjärt. Ju snabbare fingret masserar min muskel, ju mjukare jag blir desto mer längtar jag efter en kuk i min stjärt. Jag kan inte hindra mig själv när jag säger

”Jag vill känna din kuk där.”

Vem det är har jag ingen aning om, jag har fullt upp med att njuta. Jag bryr mig inte heller vems kuk det är bara att det kommer en kuk i min stjärt. Jag skall väl erkänna att jag har dåligt samvete över att inte min man är där. Han älskar att vara med och det gör jag med när han är med. Men i detta läge hade jag ingen tanke på honom. Jag ville bara få knulla och jag bryr mig inte om vad som händer, utom att jag får knulla. Jag är en slampa i det avseendet.

Jag känner händer som trycker mig framåt, mina bröst trycks mot Kurts kropp och så äntligen känner jag hur ett ollon förs mot min anusmuskel. Utan att våga röra mig ligger jag helt stilla med Kurts kuk i min mus. Ollonet smeker och glider runt mitt stjärthål och så läggs ollonet mot ingången till min stjärt. Jag försöker slappna av när de första millimetrarna trycks in i min stjärt. I början känns det obehagligt när ett ollon tvingas in i fel hål. Men så fort kanten på ollonet passerar muskeln blir det en underbar känsla.

Sakta pressas kuken in i min stjärt. Svetten från min panna rinner, det kommer sig från både smärta, obehaget och njutningen. Mina förväntningar bara ligger och väntar, bara väntar av att hela kuken skall komma in i min stjärt. Det drar och sliter i mig, men samtidigt är det upphetsande. Det gör ont, det känns i magen när en kuk kommer in i stjärten, känslan kan jag inte beskriva bättre. Det är obehagligt i början men jag vet hur mycket jag älskar det. Till slut känner jag hur en mage pressas mot mina skinkor och jag förstår att kuken är djupt inne i min stjärt.

”Stilla” väser jag mellan mina andetag.

Jag bara ligger där och låter min stjärtmuskel vänja sig vid att bli våldförd av en kuk. Känslan i början gör att jag bara vill ligga stilla och vänta. Sakta börjar jag känna välbehagskänslorna i mig, njutningen av att jag har två kukar i varsitt hål. En kuk som ligger i min mus, som redan är knullad ikväll och en kuk i mitt outnyttjade stjärthål.

Det är då jag kommer ihåg Christer, jag längtar efter honom. Jag vill att han skall vara här. Utan att röra mig, säger jag högt.

”Får jag en telefon.”

Någon ger mig en mobiltelefon och det är lite sjukt, Jag ligger mellan två män, har en kuk i min mus och en kuk i min stjärt och tänker ringa min man. Det går fram några signaler innan Christer svarar.

”Hej älskling, du får gärna komma och hämta mig nu. Jag är hos Johan. ” säger jag med hes röst och kraftig andhämtning.

”Har du skönt, min älskling?” frågar min man.

”Underbart skönt, jag har två kukar i mig just nu, och jag vill ha din här också. Så skynda dig hit. Älskar dig” säger jag innan jag lägger på luren.

Min stjärtmuskel har vant sig vid att ha något hårt i sig och jag känner mig fullkomligt välfylld. Jag njuter av uppmärksamheten och njuter av att känna hur jag har två kukar i mitt underliv. Det är så att jag kan känna dom bägge två. Det är också en känsla som inte går att beskriva. Sakta börjar jag rida Kurts kuk och känslan när bägge kukarna glider ur mig är överväldigande. Men när jag glider tillbaka över Kurts kuk märks det att kuken i min stjärt inte glider in lika lätt. Med ett leende mot Kurt lutar jag mig framöver honom. Jag tar tag i hans axlar och viskar till den som är bakom mig.

”Försiktigt kan du börja.”

Kuken i min stjärt börjar glida ur mig och glider tillbaka in i mig. Fram och tillbaka, fram och tillbaka, det blir mer och mer skönt för mig. Jag kan inte titta, jag bara njuter av att känna hur jag blir knulla i min stjärt. Kurts kuk ligger och tränger och den höjer min egen njutning. Fortare och fortare förs kuken i min stjärt ut och in.

Snabbare och snabbare blir jag knullad i stjärten. Varje gång kuken trycks in i min stjärt pressas jag mot Kurts mage och min egen orgasm närmare sig ännu en gång. Denna gång försöker jag inte undertrycka den. Jag låter mig komma närmare och närmare.
Och när jag känner hur jag är på väg över min kanten till min orgasm väser jag fram.

”Jag kommer, kom i mig.”

Med ett illtjut kommer jag. Min orgasm fullkomligt sköljer över mig och jag hänger mig åt min egen njutning. Inget är så underbart som en orgasm. Långt borta hör jag hur mina två älskare stönar och vrålar även de. Men jag kan inte hindra dom, jag har fullt upp med min egen orgasm. Hur länge den varar vet jag inte, jag vet bara att jag håller andan och njuter, det bultar i hela min kropp, det spränger och det är så njutningsfullt. Färger, musik, dån, skrik och stön ekar i mig. Till slut måste jag andas igen och det är med raspiga andetag jag börjar andas. Jag orkar inte röra mig, jag är helt slut. Det är så skönt att man nästan kan dö av för häftiga orgasmer. Min kropp ligger helt slut mot Kurts kropp och jag har fullt upp att återhämta mig.

Långt borta känner jag hur en kuk lämnar min stjärt och det känns som en både en befrielse och samtidigt besvikelse. Det blir tomt helt plötsligt. Jag drar sakta min mus av Kurts kuk. Det rinner något varmt och våt från bägge hålen i mitt underliv och det är med en suck av välbehag jag välter mig av Kurt.

Jag hamnar på ryggen i soffan och kan bara ligga där och njuta. Värmen i min kropp och det underbara sexet har gjort mig svettig. Det enda jag kan göra är att ligga och återhämta mig. När mina ögon faller på Johan så ser jag hur hans kuk står upp. Med en liten suck säger jag till honom.

”Kom, en sista gång.”

Johan ställer sig mellan mina ben och han börjar föra sin kuk mot min svullna nyknullade mus.

”Är du säker att du inte vill ta mig i stjärten?” frågar jag honom.

Johan nickar, och jag känner hur han för sin kuk mot mitt stjärthål. Jag böjer mina ben högt upp och lägger dom på hans axlar. Johans ollon glider lätt förbi min stjärtmuskel. Djupt inom mig känner jag hur hans kuk kommer in i min stjärt.

”Knulla min stjärt.” viskar jag till honom under tiden jag tittar i hans ögon.

Johan börjar knulla mig hårt, det är inget mjukt över det hela. Det är verkligen bara ett knull, dock inte i min fitta, utan jag låter honom ta för sig av min stjärt. Där ligger jag, helt naken, låter min före detta chef knulla min stjärt. Det är andra kuken som jag har i min stjärt. Det är också andra gången ikväll jag låter honom ta mig. Ur min fitta rinner det sperma från de två män som kommit i mig. Jag har torkad sperma i mitt ansikte och jag bara ligger där och tillåter Johan att ta för sig.

Johan stönar, frustar och har sig under tiden han juckar sitt underliv mot mig. Just i det läget känner jag att jag börjar bli nöjd, men då ringer det på dörren och min älskling kommer kliver in.

Med en slängkyss mot honom hälsar jag honom välkommen.
”Hej, älskling är du redan här?” säger jag till honom från min något otroliga situation.

”Mm, det är jag, du ser ut att ha haft det skönt” säger mannen jag älskar.

”Helt underbart, men jag har saknat dig och jag vill få känna din kuk.” säger jag till Christer, under tiden Johan allt hårdare knullar min stjärt.

”Spruta din sperma i min stjärt” säger jag till Johan ”kom djupt i mig, kom spruta din sperma.”

Johans ökar takten allt mer och när jag säger till Johan

”Jag älskar att bli knullad i stjärten, men jag måste få sperman där, spruta mig full.”

Då kommer han, jag känner hur han sprutar djupt i mig och jag vill egentligen få bort honom från mig. Jag vill känna min mans kuk i min stjärt. Det är den bästa kuk jag vet, och det är den som passar mig bäst. Det är knappt jag låter Johan hämta andan innan jag får honom av mig.

Med ostadig ben reser jag mig upp, och säger till min man.

”Kom min älskling, jag vill ha dig innan vi åker hem.” Med de orden ställer jag mig på alla fyra i soffan och vänder mitt underliv mot honom. Jag kan tydligt känna hur det rinner sperma från min stjärt och min mus. Det droppar rakt ner i soffan och jag är övertygad om att min man kan se hur välgenom knullad jag är. Min mus är svullen, min stjärtmuskel måste vara öppen av Johans knullande av min stjärt. Jag bara står och väntar på min man.

När jag äntligen känner Christers kuk mot min svullna fitta, och hur lätt hans kuk glider in i mig så känner jag mig hel. Äntligen har jag rätt kuk i mig. Jag vet att Christer älskar att ta mig när jag har sperma från andra män i mig. Han är lite pervers, min man, men han tycker verkligen det är skönt. Jag känner hur han tar tag i mina höfter och börjar knulla mig hårt. Det är inte älska längre, det är bara sex för oss bägge. Varje gång Christers kuk slår i botten av min fitta, så stönar jag till och njuter. Det är underbart att få känna hans kuk där den hör hemma. I mig.

Christer ökar takten och när jag känner att han är på väg att komma, viskar jag till honom

”Inte i min fitta, i min stjärt.”

Christer drar sin kuk ur min mus och med en rörelse för han in sin kuk i min välsmorda stjärt. Christers kuk är större än alla andra jag har knullat i kväll och känslan när han tränger upp i min stjärt är helt underbar. Med några snabba juckningar hugger Christer mig hårt i höfterna och håller mig fast och stönar till. Hans kuk skakar hela min stjärt när han kommer och just då känner jag hur mycket jag älskar min man och vilket underbart liv jag har.

Vi avslutade kvällen med att säga farväl till mina före detta arbetskamrater och åkte hem till oss.

Glöm inte att rösta.
Det ger oss en bra bild om du gillat vad vi har skrivit

Mia & Christer
Detta var den sista berättelsen om oss. Vi kanske kommer skriva några fantasier i framtiden, vi lovar inget.












 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 838 röster, snittbetyg 5,38