nattens dröm...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: bustjej (daniela_larsson@hotmail.com)
Inlagd: 14 mar kl. 10:52
Läst: 8605 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 2,66
drömde detta i natt:

står i tvätt stugan och reder upp det sista. plötsligt står du där famför mej. Frågar när jag är klar. Snart säger jag, samtisigt som jag vänder ryggen till. I samma ögonblick känner jag dina kyssar i nacken. Dina trevande fingrar över hela min kropp. jag vänder mej om möter din mun med hungriga kyssar. Mina händer söker sig neråt, möter en het, bultande lem.Böjer mej sakta ner och med rymtiska rörelser suger jag den.
Samtidigt om min lediga hand smyger in under trosorna, blir förvånad själv av hur våt jag är. blir ännu mer våt när jag känner din saft i min mun. Sätter mej upp på bänken särar på bene, du smakar och slickar om vartannat på min frukt, då och då sticker du in ett par fingrar, men precis in det ska gå för mej slutar du.
Säger att jag ska hoppa ner och böja mej framåt. Med ena benet på bänken tränger du in i mej. Det dröjer inte länge förräns jag känner ett par fingrar på klitoris och snart svartnar det för ögonen och stjärnorna kommer.
Jag skriker ut min orgasm, men det är inte bara jag som kommer. känner din varma sperma fyller mej. Snabbt tar vi på oss kläderna och tar med tvätten upp där vi fortsätter.....


-Någon som vill och kan fortsättningen får gärna maila mej det.
Även andra historier är välkomna... =)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 32 röster, snittbetyg 2,66