När jag kom tillbaka

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Marcus Källman (Marcuskallman@hotmail.com)
Inlagd: 13 mar kl. 10:57
Läst: 13037 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 3,03
Det var ett par år sedan, men jag minns det som igår.
Hade varit utomlands några år och var på väg tillbaka till samhället jag hade lämnat bakom mig innan jag stack.
Det var några saker som jag inte hade fått gjorda i samhället, så jag kände mig tvungen att bege mig tillbaka.
Det första stället jag besökte var en gammal väns hus, som hade flyttat fick jag reda på av den vackra blondinen som öppnade i enbart en negligé.
Hon hade en väldigt vacker figur vilket jag var dum nog att säga rakt ut.
Hon bjöd mig i alla fall på en kopp kaffe och ett givande samtal om livet i samhället.
Nästa person jag ville besöka bodde kvar på samma plats som alltid.
Det var min gamla kompis Jim som hade fått reda på en sak om gamla fru Andersson, vilket vi hade ett ganska långt samtal om.
När småtimmarna började krypa närmare så gick jag till samhällets enda hotell, tog ett rum för natten, vilket jag trodde skulle räcka, men det visar sig senare att det inte räckte med en natt.
Jag somnade in i sängen.
Vaknade, gick upp och kollade på klockan, den var nu 07:56, tänkte att det var lite tidigt för mig att vara uppe men jag gick till caféet och beställde en stor kopp kaffe, drack den i lugn och ro, tänkte att denna dag hade börjat bra och säkert skulle vara givande.
Satt därinne och läste morgontidningen och drack mitt kaffe när blondinen, vars namn var Pauline kom in och fick se mig sitta där inne, hon sade hej och jag likaså, erbjöd henne en stol och hon slog sig ner, pratade lite mer ingående denna dag om vad som hade hänt i samhället de senaste åren, hon sade att affärsinnehavarens dotter hade blivit mördad för ett halvt år sedan, den skyldige satt säkert bakom lås och bom.
Det var en främling som hade våldtagit henne innan han hade strypt henne.
Mindes dottern till affärsinnehavaren som en snäll och söt liten tjej, hon var väll en 18 år senast jag såg henne, och nu var hon ju som sagt var död.
Sen fick jag reda på att Pauline hade fått ärva en smärre förmögenhet som hennes faster hade efterlämnat sig till henne, och det var då hon flyttade till samhället som heter West Haven och där hade hon än så länge trivts bra, gav mig själv ett löfte om att se till att hon skulle fortsätta trivas här.
Frågade henne om hon tyckte att det var fint här i West Haven på våren, mindes ju våren som en alldeles speciell årstid här, när träden fick tillbaka sin färg, och blommorna slog ut i blom.
Jodå det tyckte Pauline som frågade mig varför jag hade lämnat West Haven, och jag svarade ärligt att jag hade inte fått nog av världen så jag måste bara se den från andra ställen.
Sen sade jag att jag även hade ett otrevligt minne från denna idyll där vi befann oss, hade råkat i slagsmål med några tölpar som hade borgmästaren på sin sida.
Jaja, hon frågade mig hur länge jag hade tänkt stanna, och jag svarade ärligt att jag faktiskt inte visste än.
Hon erbjöd mig ett rum i sin villa men jag tackade nej för jag kände ju inte henne tillräckligt väl än.
När kvällen kom så befann jag mig på hotellet igen och satt framför teven och bläddrade mellan olika kanaler, där fanns actionkanaler, drama kanaler, porrkanaler, ja allt som man kan tänkas vilja se en mulen kväll, men jag var bara ute efter att fördriva tiden, när jag hamnade på nyhetskanalen, blev intresserad av vad som hänt i världen så jag stannade på den kanalen.
Nya bombdåd i Irland , IRA tog på sig skulden, en naturkatastrof som hade krävt ca 10000 liv hade hänt också, vädret lovades bli soligt imorgon och de kommande dagarna, så jag planerade att sticka till sjön som låg 5 kilometer utanför samhället.
Somnade in…
Vaknade på morgonen och gick upp, tog en kopp kaffe på caféet och tänkte på vad jag skulle göra idag.
Pauline kom in på caféet och frågade om jag hade fått någon service, pekade på koppen och log.
Hon slog sig ner och samtalet fortsatte där vi hade slutat, helt plötsligt så kände jag någonting nedanför duken på bordet, något som smekte mitt lår, kikade ner och fann där Paulines hand som hon utan att ha sagt något om började smeka längre och längre uppför mitt lår.
Kände att något höll på att vakna till liv och backade lite bestämt och tittade på Pauline med en frågvis blick vilken hon mötte med ögon som jag aldrig tidigare hade sett från en kvinna.
Hennes ögon sade mig att hon var lite småkåt, och att hon nöjde sig med vem som helst, det fick bli mig eftersom jag hade den stora oturen att sitta med henne.
Hon frågade mig om jag hade något emot det och jag svarade ärligt att ja det hade jag, för tillfället i alla fall.
Ok sade hon, tog fram en cigarett och tände den, nått nöje skulle hon i alla fall få ha ansåg hon när jag pekade på skylten vid bordet: Rökning Förbjuden!
Fan sade hon när hon fimpade den nytända ciggen i koppen min.
Gick ut och kom till affären där jag hade varit väldigt ofta som ung, såg att det var samma familj som ägde den så jag gick in, där bakom disken stod gamle herr August och kommenderade sin dotter, som var 20 blankt, det mindes jag för hon fyllde år just denna dag, gick fram och gratulerade henne, hon kollade på mig med stora ögon med frågan VEM ÄR DU inristade i sig, när jag log så kände hon igen mig och jag hälsade även på fadern hennes.
Dorothy hette dottern som hade en figur som många skulle kunna döda för, eller plastikoperera sig för.
Jaja snackade med henne ett tag innan jag blev sugen på en film så jag gick till videobutiken där de hade alla möjliga kategorier på film man kan tänka sig.
Lånade Härifrån till evigheten, och den senaste James Bond filmen och en porrfilm, gick ut därifrån och gick till puben för att svalka strupen en aning.
Inne på puben så var det ovanligt lite folk, men jag tog en stor stark.
Funderade en liten aning på lite av varje medan jag drack min öl när Pauline kom in på puben och sade att hon ville träffa mig nu med detsamma, jag erbjöd henne en plats men hon avböjde erbjudandet och föreslog att vi gick hem till henne.
Följde med henne hem till sitt och där krävde jag en kopp kaffe, bara för att jag var sugen helt enkelt.
Hon gjorde i ordning kaffet och gav mig en kopp och hon hällde även upp en kopp till sig själv, vi pratade lite om vad som var på gång i West Haven.
Någonstans i mitt inre så gick tankarna från kaffet i koppen till hennes vackra ögon, fan började jag bli kär eller??
Nej så kunde det ju inte vara, och för den delen så hade jag inte tid med kärlek, i varje fall inte just nu.
Men jag kunde inte slita mina ögon ifrån henne, hennes välformade kropp, hennes urringning, hennes ögon, hennes ben, fan jag började bli kär.
Och kåt märkte jag också, för min lilla springare stod i givakt, helvete, om hon såg ner skulle jag få skämmas ögonen ur mig.
Hon gick till köket för att hämta en paj som vi tydligen skulle äta, tänkte för mig själv att när hade hon haft tid att baka, hörde att hon nynnande på en melodi som jag kände igen, det var en gammal rock låt som jag älskade som ung.
Hon kom tillbaka från köket med en underbar paj, kände doften av dess innehåll, fast det var något annat i den också, men jag visste inte vad.
Skar upp en bit till mig, och jag tog en tugga, mmmm vilken smak, kände mig som om jag skulle kunna flyga, min gom var i trans, min tunga vattnades som om det hade varit Niagara fallet, vilken smak.
Pauline sade att den hemliga ingrediensen hade varit en ört, en kärleks ört.
Helvete, var hon fortfarande kär i mig, trodde ju att jag hade fått henne på andra tankar.
Fan kände att min springare inte ville slakna, hon såg på mig med ögon som sade att hon visste att den stod i givakt, hon började sakta att knäppa upp min skjorta, och jag visste vart det var på väg.
Hon började kyssa mitt ansikte, mina läppar och min bringa.
Min mobiltelefon började ringa och jag svarade mitt i upphetsningen, det var Jim, han frågade om jag hade något för mig, jag svarade att han kunde ringa om en halvtimme eller nått sånt.
Hon knäppte upp mina byxor, och tog fram min penis, fan såhär skulle det ju inte gå till.
Hon började runka den med sina händer, och sedan slicka och suga av den med sin mun, underbart kändes det, visste att nu var det kört, hon fortsatte att suga på min penis samtidigt som hon knäppte upp sin blus, och sina byxor.
Såg hennes kropp i ett nytt ljus, hon hade en perfekt kropp.
Hennes bröstvårtor var styva, hennes mus var plaskvåt, hon ville ha min penis däri, hon satte sig på den med en försiktighet som jag sällan skådat, och hon skrek ut av vällust när jag kom in i henne, nu var det verkligen kört.
Hon började gunga fram och tillbaka, upp och ner över min penis, kändes som om hon verkligen njöt, för det gjorde jag, hon stönade högt och upphetsat och jag kände att jag var nära att komma, ville inte men jag kände att det var snart dags.
Bad henne att kliva av min penis, ville inte göra henne med barn, hon klev av och började suga på den igen, jag kom i hennes mun och jag skämdes, hon sade att det smakade salt.
Mobilen ringde igen, det var Jim, han frågade om jag ville komma över till honom för att samtala lite om vad som hade hänt.
Jag bad Pauline om ursäkt och klädde på mig i all hast.
När jag kom till Jim så sade han att han visste vad som hade fått mig att lägga på luren, jag spelade oskyldig, när han sade nått dumt som fick mig att skratta inombords, han sade att jag hade lagat mat och inte ville att det skulle brännas vid, ok jag kunde lika gärna få honom att tro det så jag höll med honom.
Han frågade om jag hade något för mig nästa tisdagkväll och jag svarade ärligt att jag inte visste ännu, han hade tydligen gjort upp en plan i sin skalle om något jag ännu inte visste.
Gick hem, lade mig till sängs, när det ringde på dörren, det var Pauline, bjöd in henne, och hon sade på en gång att hon gärna ville avsluta vad vi påbörjat tidigare under dan.
Jaja, jag sade att vi hade ju avslutat, men hon gav sig inte, hon började genast knäppa upp sin blus och jag såg hennes välformade bröst, hon förde min mun intill dem och bönföll mig att börja slicka och suga på dem, jag gjorde det gladeligen.
Hon var verkligen kåt, det märkte jag när jag knäppte upp hennes byxor, hon hade ett par vita bomullstrosor på sig, hon var så våt emellan benen att man såg rakt igenom dem.
Jag började slicka hennes mus och den smakade gudomligt, hon kom i min mun nästan på en gång, jag fortsatte att slicka hennes mus samtidigt som jag smekte hennes bröst.
Hon stönade högt och jag kände att min kuk reste sig hård och stor, hon tog den först i sin hand, sedan i sin mun.
Kollade på klockan, sen på Pauline och sade sedan att det var dags att gå för henne.
Hon frågade varför, och jag svarade att det var dags att börja med att söka arbete.
Hon blev lite ledsen men jag brydde mig för tillfället inte om det, var ju tvungen att börja arbeta ansåg jag.
Gick till en affär och frågade affärsinnehavaren om han ville ha hjälp med något, han svarade att det ville han, han ville ha en nattvakt som höll slöddret borta från hans affär, det hade tydligen varit inbrott där några gånger på nätterna de senaste månaderna.
Jag tackade för arbetet och insåg helt plötsligt att min dygnsrytm skulle ändras, men vad gör man inte för att tjäna lite extra.
Helt plötsligt så mindes jag att den första arbetsdagen skulle vara på tisdagen när jag skulle träffa Jim, jag ringde honom men inget svar kom.
Bestämde mig att försöka få tag i honom i alla fall, så jag gick till hans hus och knackade på, innanför dörren hördes något konstigt.
Det lät som om någon hade problem med någonting, jag sparkade in dörren och såg min kompis ligga på golvet med händerna pressade över bröstkorgen, insåg att det var en hjärtattack så jag gjorde hjärt och lungräddning på honom, han kvicknade till efter några minuter och såg på mig med ett tack i sina ögon.
Jag frågade vad som hade hänt och allt han kunde säga var att han hade varit på väg ut för att träffa mig när han helt plötsligt föll ihop med kramper i sitt hjärta.
Jag sade att det var nog säkrast att jag körde honom till sjukhuset och han sade att det var nog bäst så.
Jag ringde sedan upp arbetet och förklarade varför jag inte kommit än och de sade att det inte gjorde något eftersom Jim var stammis där.
När jag väl kom till arbetet så såg jag att det var en kvinna därinne som vid första anblick såg ut som ett bombnedslag, vid andra anblicken så såg jag att hon höll på att skissa av affärens larmsystem, frågade vad hon höll på med och hon vände sig om, hennes bröst var stora och fylliga, urringningen avslöjade mer än vad som var lämpligt på allmän plats, hon sade att hon arbetade för affärsinnehavaren så jag tog henne med till honom och frågade om han visste vem denna underbara kvinna var, han sade att det visste han inte.
Jag tog med henne ut till förrådet och frågade vad hon höll på med inne i affären, och hon såg sin chans att slinka undan, hon knäppte upp den översta knappen i sin skjorta så att brösten bara poppade ut, helvete, de var ett par riktigt fina välformade fylliga bröst, fan jag kunde inte slita min blick från dem när hon helt plötsligt drog ner min gylf och tog fram min kuk som av någon anledning stod som ett spett, hon tog den mellan sina bröst och knullade min kuk emellan dem.
Helvete jag kom på en gång, klädde på mig och gick ut.
Tänkte att det skulle vara gott med en cigg, trots att jag inte rökte, gick till affären och köpte ett paket på måfå och tog fram en giftpinne, tände den, tog ett djupt halsbloss och hostade som om jag vore lungsjuk.
Jag fimpade på en gång, men sen tänkte jag på John Wayne, hur tuff han såg ut med en cigg i mungipan, så jag tog fram en ny, tände den, men tog för säkerhetsskull bara små munbloss i början, sen drog jag djupare allt eftersom.
Gick till Caféet och tog en kopp kaffe, funderade på varför jag hade lämnat den okända kvinnan med benen i vädret, sen tog jag en klunk kaffe och tog ett bloss av min nyfunna vän Marlboro, kände att den fick ett allt starkare grepp om mig, tog en klunk till när café ägaren påpekade att det faktiskt fortfarande var rökning förbjuden där, helvete, skulle jag bli tvungen att gå ut eller?
Fimpade den i koppen, gick ut, gick nerför gatan till en affär.
Därinne så såg jag att det var en bokaffär, gick runt bland deckarna, romanerna, och fastnade vid fantasy hyllan.
Kollade på de olika titlarna, och köpte några av de som jag tyckte var intressanta omslag på.
Gick till Hotellet och lade mig ner för att läsa.
Tog den första boken och öppnade den, läste den frenetiskt undertiden som jag tänkte på något helt annat, det var vad jag hade gjort tidigare under dagen, jag hade haft underbar sex med en främling, som av någon anledning var i affären, och sen hade jag börjat röka, tog fram en liten pinne och tände den och drog några bloss.
Fan, jag kände mig som en slav under tobakens moln, men det var inte det jag tänkte på i första hand, utan jag tänkte snarare på tjejen som jag hade tuttknullat i förrådet, vem var hon, vad hade hon gjort i affären, och varför gick jag därifrån, när det var hon som var där olovligt.
Många frågor, inget svar.
Men det började bli dags att sluta dagens arbete, så jag ringde chefen och sade att jag skulle precis sluta, han svarade att han inte hade sett mig sedan den där tjejen hade kommit in i affären, drog en liten lögn om att jag hade frågat ut henne, och fått svar.
Fan, jag kände suget efter ytterliggare en cigarett så jag tog en och kollade i paketet, jag hade rökt så mycket under dagen att jag var tvungen att köpa nya, köpte en limpa denna gång.
När jag kom till puben senare på kvällen så satte jag mig ner direkt, beställde en pint med öl och drack den långsamt, funderade på tjejen som hade varit i affären, vem var hon, varför blev jag kåt av att tänka på hennes bröst, varför stod min penis just nu, många tankar, inga svar.
Kollade ut över baren och fick se en uppenbarelse, det var tjejen jag tänkte på, gick fram till henne och presenterade mig, och hon mindes mycket väl vem jag var, trots allt hade jag ju tuttknullat henne tidigare under dagen.
Frågade om hon hade något svar på varför hon hade varit i affären, när hon såg på mig med ögon som man skulle kunna drunkna i och hon sade att hon hade njutit av vad vi gjort tidigare under dagen, helvete, ville ju ha svar på varför hon varit i affären, men då utan förvarning så tog hon tag i mina byxor och drog ner dem, helvete, vi var mitt inne på puben, och jag drog snabbt upp dem igen, men hon gav sig inte, hon drog ner dem ytterliggare en gång, drog upp dem igen, började skämmas, tvingade henne att sluta, och gick tillsammans med henne till toaletten, där vi låste in oss på en toa, och hon drog ner mina byxor igen, hon började suga på min kuk, som stod rakt upp.
Kändes skönt att bli avsugen, men jag visste ju inte hennes namn, så jag drog min kuk ur hennes mun för att hon skulle kunna svara vad hennes namn var, hon sade att hon hette Caroline, och jag trodde på henne, för hon hade ärliga ögon när hon sade det, hon fortsatte att suga av mig när jag ännu en gång drog mig ur hennes underbara mun, sade att det fick vara nog med munsex, ville knulla henne riktigt och hon sken upp som om hon hade vunnit 5 miljoner kr på nyhetsmorgon, hon drog snabbt av sig sina kläder och klev upp på min kuk, mmmhhh vilken härlig fitta hon hade, började pumpa snabbare och snabbare, saktade in och ökade tempot igen, jag drog mig ur precis innan jag skulle till att spruta, hon tog den i sin mun igen, och sög ur mig min orgasm, jag kom i hennes mun.
Hon svalde min sperma, och sen sade hon att hon ville att vi skulle arbeta nu, men hon arbetade ju inte i affären sade jag till henne, hon sade att hon visste ett annat jobb som vi skulle börja på, ett förhållande, men det gick ju inte för jag hade ju Pauline att tänka på, men då slogs jag av skuldkänslor eftersom jag hade haft sex med denna Caroline som hade en kropp som man skulle kunna döda för.
Helvete, skuldkänslorna kom över mig när jag förklarade för Caroline att jag redan hade en flickvän i samhället, men hon sade att det inte gjorde något, hon erbjöd sig att bli min älskarinna, tackade och bugade, och kände skuld.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 3,03