Promenad

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Carl (gis_sweden@yahoo.com)
Inlagd: 25 feb kl. 09:49
Läst: 12288 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 56 röster, snittbetyg 4,68
Vi hade fått barnvakt. Mormor och morfar skulle passa barnen ett tag. Vi hade inga planer med denna temporära frihet. Utan förvarning hade vi fått erbjudandet att ta en promenad själva. Vi gick hand i hand ner mot havet. Klockan var bolibompa. Vägen till havet går förbi ett naturreservat. Eftersom vi tillbringat större delen av dagen på stranden styrdes stegen mot skogen. Inne bland träden var det tyst och ljummet. Ljudet från de sista hemvändande badarna blev allt mer avlägset. Stigen in i skogen var smal och det var omöjligt att gå sida vid sida. Sandra gick först och jag studerade hennes smidiga rörelser. Semester med små barn är inte liktydigt med spontant könsumgänge. Snarare är det en tid av avhållsamhet. Det är en tid av längtan efter att få en mojlighet...

I en glänta där havet skymtade mellan sanddynerna stannade vi. Marken var täckt av kort mjukt gräs.
- Som gjort för en familjepicknick, sa Sandra och log.
- Ja, den här platsen måste vi komma ihåg, svarade jag.
Det är otroligt att det är så svårt att släppa familjeperspektivet för en sekund. Vi la oss ner i det mjuka gräset. Tysta insöp vi båda lugnet och naturljuden i gläntan. Sandra vände sig ett kvarts varv och la armen om mig. Förstrött smekte hon min kropp och jag kunde inte hjälpa att jag insåg att vi var för oss själva. Snart syntes det på mig vad jag hade i tankarna.
- Oj då! var hennes kommentar till mitt tillstånd.
- Det var ett tag sedan, förklarade jag mig med.
- Tror du någon kan se oss har? frågade hon.
- Jo, om de går uppe på dynerna så...
- Kom!
Hon reste sig hastigt och gick mot skogen igen. Jag var inte lika snabb upp och så var jag ju tvungen att rätta till mina shorts. Hon hann före till skuggan under träden och vände sig om. Jag stod med handen i byxorna när Sandra ställde sig med händerna mot närmsta träd. Hon tog några små steg bakåt, särade lite på benen och svankade. Ena handen lät hon vandra ner över kroppen. Sakta smekte hon sig mellan benen, runt över höften och ner på baken. Så flyttade hon handen till shortsens framsida igen. Knäpte upp dem och drog ner dragkedjan. För att kunna dra ner shortsen över baken var hon tvungen att flytta samman fötterna igen. Svankande drog Sandra sakta ner shortsen och trosorna över baken. Jag stod förstenad kvar mitt i gläntan och stirrade på min kvinnas blottade akter. Behöver jag säga att det var jobbigt i byxorna. Som tur var fick jag fart på fötterna och gick att hennes håll. Framme vid henne placerade jag vördnadsfullt händerna på hennes höfter och gned min stenhårda lem mot hennes skåra. Så fruktansvärt skönt. Hon svarade direkt och svankade ännu mer. Jag kunde inte hålla mig. Jag lät orgasmen komma. Sandra kände det och smekte min pulserande lem ovan på byxorna, där en mörk fläck spred sig.
- Oj då! sa hon igen.
- Kunde inte hålla mig, sorry.
Vi stod kvar i samma ställning. Jag kände mig ju lite egoistisk så jag satte mig på knä bakom Sandra. Jag tog ett ordentligt tag om höfterna och riktade upp baken, flyttade ner händerna mot låren och särade dem varsamt. Snällt särade hon på benen och blottade mitt mål. Ovan att slicka från denna vinkel letade jag mig fram till något varmt och fuktigt med hjälp av fingrarna. Tungan letade sig fram till den lilla hårda knappen och borjade massera. Hon vacklade till av min behandling. Jag satte mig ner och hennes bak följde efter några centimeter från mitt ansikte. Vi hamnade i en 69a och jag kände mig genast mer hemma. Nu var det lätt att komma åt och jag gjorde allt för att rätta till mitt misstag. Sandra slickade varsamt rent mitt organ som sakta blodfylldes igen. Hon lät tungan cirkla runt ollonet.

Avlägset hörde vi röster och vi pausade i vårt arbete. Från vår plats i skogsbrynet såg vi ett par vandra på dynernas krön. De stannade retligt nog på en sanddyn mitt i vårt blickfång. Vi ville vifta bort dom som en fluga. De kramades ordentlig utan att ana vad som fanns 75 meter från dom. Även detta par hade troligtvis kärlek i tankarna. Den unga kvinnan förde sakta ner sin hand i killens byxor och rörde den upp och ner. Sedan gick de vidare.

Min tunga fick Sandra att återgå till sitt arbete. Jag styrde varsamt bort baken och fick hannes strålande ansikte mot mig i stället. Nu satt hon gränsle över mig. Sakta reste hon sig för att kunna få i sig min grej som återigen bultande hotade att explodera. Hon tog tag i den och reste sig på knä för att kunna styra in den. Sakta sänkte hon sig ner. En kort stund stod allt stilla. Jag kände hur jag fyllde upp henne och att hon njöt. Så började hon att röra sig fram och tillbaka och tvingade min lem till diverse krumbukter, men jag visste att det var skönt för henne. Efter en kort stund lade hon sig ner över mig och stönade. Jag tryckte henna hårt till mig och låt det återigen komma, nu djupt inne i Sandras kropp. Nu var vår promenad över. Nu skall vi bara gå hem också.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 56 röster, snittbetyg 4,68