en kväll som man sällan glömmer

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: fred
Inlagd: 22 feb kl. 23:16
Läst: 12237 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 89 röster, snittbetyg 4,70
Det hade varit en hård arbets vecka och jag hade inte varit hemma sen måndagen och jag såg verkligen fram mot helgen.
Jag hade först tänkt att gå ut på fredagen med polarna men jag insåg att det inte fanns ork i min snart 30 åriga kropp, annat var det för 5 år sedan, då kunde man vara ute torsdag till lördag utan problem.

Jag skulle istället ha en lugn hemma kväll med några bärs och tv tittande. Framåt nio tiden tog jag fram datorn och skulle se om jag hade nåt mail.
Samtidigt som jag kollar igenom dyker det upp en kompis på msn:en och jag tänker först att jag ska undvika att svara men det är min kompis Stefan som säger hej och efter en stund svarar jag honom.

Han frågar om jag ska ut och jag orkar inte skriver jag och då undrar han om han kan komma över med sin tjejkompis en sväng. Ta ett glas vin och snacka lite skit. Jag kan inte med att säga nej och efter en timme plingar det på dörren.
Stefan hade varit en gammal jobbarkompis och en väldigt god sådan. Vi hade haft mycket kul, särskilt för några år sedan då vi tillbringade somrarna ihop på Gotland.

Hans tjejkompis var en blond härlig tjej som var ett par år yngre. Hon hade ett glatt leende när hon hälsade.
Jag anade att det var lite av ett flickvänsmatrial för Stefan för jag hade inte träffat henne innan.

I alla fall satt vi oss ner och Stefans kompis Helena hällde upp glasen och vi kollade på tv.
Jag var så fruktansvärt trött och jag kände att alkoholen verkade på mig fort. efter 4 glas nickade jag till och efter ytterligare 2 somnade jag i soffan.
Stefan och Helena pratade och jag kände att dom får ursäkta, jag kommer somna nu.
Jag vaknar till och teven är avslagen och jag börjar funderar på vad som hänt och går till ytterdörren och den är stängd. konstigt tänker jag men jag är så trött att jag inte lägger allt för mycket tid på det och jag går till sovrummet. Dörren dit är stängd och jag öppnar den och jag blir chockad av vad som väntar mig.

Stefan och Helena ligger i min säng. Jag står bara och tittar. Jag tänder lampan och dom bägge vaknar till och vänder sig mot mig. -VAD HÅLLER NI PÅ UNDRAR JAG IRRITERAT?? I min frustaration går jag ut därifrån och sätter mig i soffan. Stefan kommer snart ut och sätter sig jämte, tar en klunk vin. Det är tyst och plötsligt frågar Stefan om jag tycker Helena är snygg. Visst säger jag, hon är läcker. Stefan föreslår att vi kan sova alla tre i sängen. Han har en liten konstlad blick när han säger det och jag fattar lite av vad han vill.

Jag tänker inte länge innan jag går in i sovrummet, tar av mig och kryper ner. Helena ligger i mitten. Helena är tyst och jag o Stefan småpratar lite. Till slut frågar jag dom om dom haft sex i min säng, det blir knäpp tyst. Nu vänder sig Helena mot mig lägger sin hand på min mage. Det hettar till i hela kroppen. Hela kroppen spänner sig och jag vet inte riktigt vad som håller på att hända. Helena låter sin hand gå över min överkropp och jag kan känna att min lem börjar styvna.

Stefan närmar sig Helena kan jag ana. Han ligger helt tätt jämte henne och han kysser hennes hals. Jag vet inte om jag är beredd på en trekant, men ju mer som händer där i sängen, ju mer vill jag.

Srefan viskar till mig om jag vill vara med henne och jag nickar mot Stefan. Helena uppfattar, och det dröjer 10 sekunder innan hon kysser mina läpper. Hon verkligen suger på läpparna. Stefan verkar riktigt på g och jag känner hans hand när han tar på hennes bröst. Äntligen känner jag Helenas hand utanför min kallingar och hon är nog inte förvånad när hon känner hur hård den är.

Jag vill verkligen sätta på henne snart, jag håller på att spricka. Stefan drar av sina boxershorts och sen tar han av Helenas vita spets trosor.
Jag gör precis som dom och vi ligger där alla tre nakna. Helena böjer sig ner och tar min kuk i munnen och börjar suga den samtidigt som Stefan ihärdigt slickar henne. Efter en stund motar jag bort Helenas huvud, säger att det kommer gå för mig annars.
Så hon föreslår att jag o Stefan ska byta ställning och jag har inte något i mot det. Hon smakar sexigt och det gör mig en kåtare. Jag märker att hon blir som tokig när jag suger på hennes klitoris.
Jag hinner vila och börjar bli riktigt sugen på att tränga in i henne.
Efter en stund känns det som det är dags för oss alla tre. Helena sätter sig på på mig och rider mig. Det är så otroligt sexigt att se hennes guppande bröst framför mig samtidigt som jag känner hennes våta sköte omkring min kuk. Stefan är borta från rummet och är snart tillbaka med en kondom på kuken. Han har med sig en tub från min toa. han ställer sig bakom helena, han smetar in sig och Helena stannar upp, vänder sig mot Stefan, säger att han måste vara försiktig. Jag känner att Helena spänner sig när han tränger i henne. Skum känsla men riktigt upphetsande. Stefan knullar Helena lika snabbt som hon rider mig och jag fattar knappt inte att hon orkar. Jag möter Helenas blick och hon ser galen ut. Hon rider mig frenetiskt och jag kan knappt fatta att det är sant. Efter ett tag känner jag Helena andas mer intensivare och till slut skriker hon ut sin orgasm och jag kommer samtidigt, det pulserar verkligen, känns som jag fyller henne med min sperma. Helena kliver av mig och drar av Stefans kondom. Sen tar hon den i munnen och det dröjer inte länge innan det går för Stefan, han lägger hela satsen i hennes mun. Efteråt däckar vi alla tre i sängen och somnar.

Det var en natt att komma ihåg. Helena har jag inte träffat sen dess. Stefan och jag pratar ofta om det och vi båda skulle gärna göra om det.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 89 röster, snittbetyg 4,70