Solariet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: jaadu
Rek. länk: http://sexkontaktannons.se
Inlagd: 20 feb kl. 02:16
Läst: 17450 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 4,71
Det var en var en helt vanlig dag. En vanlig måndag då jag går och tränar efter skolan. Då jag visar medlemskortet ser jag att ägarens dotter Marie sitter vid ett bord en bit bort. När hon ser mig ger hon en "vink" och jag "hejjar" tillbaka vi har träffats några gånger lite på tu man hand. Innan jag går in på själva gymmet ser jag en skylt som säger: "Pröva på att sola! Om du tränar får du 30 min fri solning!" Då gick jag tillbaka till disken och sa att jag gärna kunna skola lite efter träningen. Då fick jag en pollett till solariet. Tacka och bocka och gick in till gymmet och börja träna.

Efter några timmers träning så går jag in till solarierummet och går till bås nr 6 lägger i polletten och går in. Stänger dörren efter mig och låser. Hänger upp handduken och sätter på solariet, lägger mig och sänker ner den över delen. Och njuter! Efter en så där 10 minuter hör jag att någon gör nått med låset och dörren öppnas. Vem är det ?! frågar jag. Då får jag svart shyy. Dörren stängs och låses. Fatta ingenting. Det ända jag ser är en handduk. Men när jag hissar upp överdelen på solariet så ser jag att det är Marie som bara står där endast iklädd en ljusblå handduk trodde jag drömde, men inte i nästa ögonblick tar hon tag i handduken och då glider den ner på golvet. Och då står hon där spritt språngande naken med sin slanka men ändå så underbara kropp och jag ligger naken på solariet. Vi tittade på varandra ett kort ögonblick.

Solariet hade blivigt rätt varmt så var lite svettig på bringan och vid magen men hon tog sin hand på mitt bröst och drog fram och tillbaka ner till magen (tur att man hade tränat så bröst musklerna och magmusklerna var lite fastare :P Vet inte varför hon gjorde så kanske tände på svett/att någon är lite svettig eller att det skulle glänsta ?! Vem vet ?...) innan hon "grabba tag" i min rätt slaka kuk och börja dra den fram och tillbaka växelelvis och använda händerna och växelelvis använda munnen. Kände bara hur det strömma blod ner till svällkropparna. Jag sträckte ut min höger hand och börja smeka henne både här och där, det är inte sant tänkte jag men visst var det de.


När vi kände oss redo kröp hon upp på solariet och börja rida lite lugnt. Det var en helt otrolig känsla både att ha en sådan underbart vacker kvinna framför sig och vara i henne ;) och känslan att folk kan gå en halv meter ifrån oss och det ända skyddet vi hade var en trä dörr och några trä väggar. Men där höll vi på ett tag. När hon öka takten lite märkte vi att solariet inte riktigt var lämpat för sådana aktiviteter så vi gick ur solariet, då tog hon ett fast grepp om min då väldigt styva kuk och börja suga och väta upp den lite innan hon luta sig mot väggen och böjde sig så där så rumpan sticker ut.

Innan jag stack in min kuk i hennes obeskrivligt underbara fitta bakifrån, så fingra jag henne och smekte runt anus. Mitt uppe i akten var det någon i båset in till som gjorde sig klar att börja sola då var det mera påtagligt hur öppet det egentligen var. Men vi fortsatte så medans jag knullar henne, smeker jag hennes bröst, bakdel och anus. Helt plötsligt drar hon fram sin kropp så min kuk åkte ut, då spotta hon i handen och tog tag i kuken smorde in den, trodde hon skulle stoppa tillbaka den i sin underbart utformade fitta men hon tog ett snäpp längre upp. Vart förvånad men om hon ville det så varför inte ? Så tryckte kuken in mot hennes anala öppning men det var rätt trångt, så jag gick stegvis lite hårdare för varje gång till slut var jag där. Helt underbar känsla så annorlunda liksom. Man såg verkligen att hon njöt, hon smekte sitt klitoris med ena handen och då och då smekte hon sina bröst. Hon lutade huvudet bakåt och nästan blunda med ögonen.

Då efter ett tag börja jag känna hur det närma sig, så en liten stund innan jag skulle komma så drog jag ut kuken ur hennes anal och fibbla in den igen för just när ollonet pressas ihop av ring muskeln och när slutet på ollonet var inne var bara för underbart. Gjorde det ett par gånger till innan jag knacka henne på ryggen så hon vände på huvudet och då nicka jag. Hon fatta direkt och log, då gick jag ett steg bakåt och hon vände sig om och gick ner på knä.

Hon började runka mig och slick på ollonet, speciellt på ollonets underdel som var helt gudomligt. När hon såg att jag precis skulle komma retades hon lite, hon drog förhuden så långt bak så strängen under ollonet blev spänd, sen tog hon sin tungspets och drog fram och tillbaka på den där strängen under ollonet. Hon gjorde det ett par gånger med några sekunders mellanrum tog hon hela ollonet i munnen och tryckte ihop läpparna hård och drog sakta bakåt sen gick hon tillbaka till att med tungspetsen dra fram och tillbaka på den där strängen när hon hade upprepat det ca 3 gånger så kunde jag inte göra annat än att ta handen och gör det ända rätta och fy 17 det var helt ofattbart skönt. Ville säga en del saker men höll det för mig själv. Kom lite sperma på hennes känd och mage bland annat.

Sen var det ombytta roller. Hon la sig på solariet med benen i vädret och jag slicka hennes fitta, på insidan av låren, bet med läppen på hennes klitoris och slicka det medans två fingrar var i hennes fitta. Då hade hon tagit ut sin höger hand och drog lite i min kuk men den var hel död, inte så konstigt. Sen tog hon benen mer lutat mot huvet och tog tag i sina skinkor med händerna så då var det bara en sak att göra och det var att gå ner där med tungan och allt. Slicka både på och bredvid analen. Stoppa in två fingrar i hennes analen öppning och slicka hennes gudomliga fitta igen det var inte många slick respektive rörelse med fingrarna som behövdes innan hon liksom ryste till och skaka till, ringmuskeln spändes och slappna av. Hon fick liksom gåshud på dom ställen hon hade hår fast det var rätt varmt ifrån solariet.

När jag reste mig tog jag i min kuk och drog fram och tillbaka ett par gånger då vart den rätt styv helt plötsligt så när hon såg det vinka hon till mig med fingret dvs att jag skulle komma och peka mellan benen. Så varför inte tänkte jag och gick upp på solariet så vi låg som missionären. Så vi kysstes lite. Drog ollonet mellan blygläpparna några gånger det gjorde susen då vart den riktigt styv. Körde bara 7-8 "juck" sen pek/viska hon "gå av", aha tänkte jag och gjorde det.

Hon gick upp ur solariet och ställde sig på alla fyra på golvet, sen la hon huvudet på golvet och använde händerna till att sära på skinkorna. Då tänkte jag vilket riktigt anal freak men visst det var ju göör skönt så. Vart x antal juck innan jag drog ut den och tömde det som fanns kvar i behållaren på hennes rygg.

Sen svepte hon om sig handduken och sa vi ses sen och gick. Hon låste upp dörren och gick ut. Aha tänkte man, vad menas med det ? Vänta i båset en stund tills ståndet gick ner, sen gick jag till duschen och dusha då jag blund för att tvätta håret då var det bara Marie jag såg, så jag gick fort där ifrån så man inte skulle få en styvelse till det skulle ju vara lite pinit. Gjorde mig iordning och gick från omklädningsrummet då sitter Marie vid samma bord och vinkar dit mig. Gick dit och det ända hon sa var ”ta den här”. Då fick jag en gul post-it lapp som jag tog och gick därifrån. Det var ingen vid disken så hennes mamma fråga hur solningen gick då vände Marie på huvudet snabbt, jag svara jätte bra ni har väldigt fina solarium. Tack så mkt svara hon.

Post-it lappen:
------------------------------
Du är en jätte fin kille <3
Fan vad bra det var!!!
Ring mig: 070-478 27 xx

PUSS! Din Marie
OBS: Gör inte mkt väsen
av mig
------------------------------

Ringde henne och prata en bra stund. Vi träffades vi ett mer ostört ställe där det hände både det ena och det andra men det tar vi en annan gång :D

!!! SLUT !!!
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 76 röster, snittbetyg 4,71