Hanbojorna...

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Majsan
Inlagd: 13 sep kl. 20:41
Läst: 27245 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 86 röster, snittbetyg 4,57
Det var sent en kylig novemberkväll och de flesta hade gått hem för dagen. Nu var det bara jag och Robin, den där mörkhåriga snyggingen från avdelningen under mig, kvar på kontoret.
Jag ahde en del att göra och Robin också, så han föreslog att vi skulle ta sällskap hem, eftersom vi ändå bodde åt samma håll, dessutom tyckte han inte att en ung tjej skulle gå ensam hem på Göteborgs centrala gator sent på kvällen.
När jag var klar med det jag skulle göra hade han fortfarande en del kvar att göra, så jag gick ner till gymet för att träna en stund.

När jag gick in i duschen efteråt fick jag en idé. Min bror är dörrvakt och av en händelse hade jag hans jacka med ett par handbojor i fickan.
När Robin försiktigt knackade på dörren för att fråga om jag var klar, svarade jag att det var jag och att han kunde komma in.

Han såg rejält chockad ut när han fick se mig sitta naken på en bänk med benen i kors med mitt annars så prydliga uppsatta hår utsläppt. Han hade förmodligen ingen aning om att mitt tjocka hår räckte ända ner till strax nedanför höften heller...
Jag tittade lite försiktigt upp på honom medan jag lekte förstrött med handbojorna. Han såg förvånad ut.
Jag reste mig upp, tog tag i hans hand ochbörjade gå mot duscharna. Jag slet av honom hans skjorta som ett vilddjur och tryckte upp honom mot en av duscharna så att det varma vattnet sköljde över oss. Jag tog hans händer och började sätta fast honom.
"You have the right to remain silent...", viskade jag. Mmm gnydde han.

Jag började smeka hans nacke och drog min hand längs insidan av hans lår. Jag började sakta att kyssa hans överkropp. Han var fortfarande tyst, men gnydde nöjt lite då och då.

Jag märkte att han var rejält upphetsad, så jag ställde mig på knä framför honom och använde tänderna för att knäppa upp hans byxor. Jag tog försiktigt av honom skorna för att sedan dra ner de blöta byxorna, boxershortsen och strumporna. Han hade ett rejält stånd nu , och jag kunde knappt bärga mig tills jag fick smaka honom.
Men han skulle bli retad ett bra tag först hade jag tänkt.
Jag satte mig på knä framför honom igen och började smeka hans ben, sakta, sakta, först upp till insidan av låten och närmare och närmare hans stolthet (vilket inte var så mycket att komma med). Samtidigt drog jag mina långa naglar över hans muskulösa överkropp. Han gnydde ganska mycket nu, så jag funderade på att närma mig med tunga och mun, men tänkte att han skulle få be om det, så jag fortsatte att reta honom och tillslut så började han att böna och be om att få känna mina läppar runt sin stenhårda lem. Då gjorde jag snällt som han sa.
Han lyckades inte hålla tillbaka särskilt länge utan sprutade nästan genast i min mun. Jag svalde nöjt och gick därifrån för att klä på mig.
Efter en kvart kom jag tillbaka och släppte loss honom, jag la tillbaka handbojorna i fickan och tog en taxi hem. Sedan vaknade jag och var totalt genomblöt i fittan.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 86 röster, snittbetyg 4,57