Nyckelknippan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: nineinchfun (nineinchfun@hotmail.com)
Inlagd: 19 feb kl. 22:03
Läst: 15991 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 129 röster, snittbetyg 5,49
Hon gör mig galen av kåthet, men jag får inte, jag får inte… Jag får inte…! Det här var den enda tanken som for genom mitt huvud, medan mina händer långsamt vandrade uppför hennes välformade ben i jakten på min nyckelknippa.
En månad tidigare hade jag börjat jobba som elevassistent på en gymnasieskola i Mellansverige. Vid den här tidpunkten var jag 25 år gammal, såg någorlunda bra ut och levde ett något oseriöst liv med mycket festande på helgerna. Mitt nya jobb gick ut på att jag skulle finnas tillhands för en lätt autistisk elev, vilket inte innebar något direkt betungande arbete. Det här i sin tur innebar att jag hade gott om tid att beundra alla vackra gymnasietjejer som gick på skolan.
Det fanns en hel del tjejer som även passade på att spana in mig också, eftersom de säkert tyckte att det var lite spännande med en äldre kille, eller yngre man rättare sagt bland lärarna. Vissa gick även ett steg längre och flirtade mer eller mindre oskyldigt med mig. I början tyckte jag att det var väldigt smickrande, men det övergick så småningom till att nästan bli jobbigt. När jag varit ett par veckor på skolan hade den värsta stormen blåst över och de flesta tjejerna hade nog tröttnat eller gett upp.
Däremot fanns det en tjej som skilde sig från de andra. Jag hade inte uppfattat henne alls till en början, men nu hade hon blivit modigare och sökte alltid min blick. När våra blickar möttes ville hon alltid ha kvar ögonkontakten så länge som möjligt. Första gången tänkte jag inte så mycket på det utan skyndade snabbt vidare. Vid nästa tillfälle kom jag betydligt närmare henne, vilket gjorde hennes blick fruktansvärt sensuell. Hennes djupt mörkblåa ögon fångade upp mig totalt och för ett ögonblick visste jag inte var jag befann mig. Något knäsvag och med uppmärksamheten och tankarna på helt fel saker skyndade jag vidare.
Efter detta blev våra möten i korridorerna allt fler och betydligt hetare. Varje gång vi sågs åt våra blickar på varandra. Hon hade en helt fantastisk figur, drygt 170 lång, långa ben, en liten men helt perfekt formad rumpa, smal midja och ganska så små, helt perfekt formade bröst. Hon gjorde inget för att dölja sin figur heller, tvärtom. Ofta gick hon klädd i små tunna toppar som visade mer än de dolde. Urtvättade tunna jeans, eller tunna tajta bomullsbyxor var också populärt. Ibland när vi sågs sträckte hon sig bakåt så hennes små bröst pekade rakt mot mig så jag såg hur hennes bröstvårtor avtecknade sig genom tyget.
Vi hade nu också börjat hälsa på varandra och småprata lite på rasterna. Detta gjorde vi så ofta och så mycket vi vågade, utan att det skulle verka misstänksamt. Visst hon var väl gammal nog att ha ett förhållande med någon som mig, men min position på skolan gjorde det ju högst olämpligt.
När jag varit ungefär en månad på skolan inträffade det oundvikliga. På väg hem mötte jag henne i korridoren, det var en varm dag och sent på eftermiddagen. Blev förstås glad över att få se henne en gång till innan jag gick hem, log mot henne, stannade upp och hälsade. Hon log tillbaka, hälsade, men gjorde ingen ansats att stanna upp. Istället gick hon rakt mot mig, tog tag i mitt nyckelband, ryckte till sig mina nycklar och fortsatte därefter förbi mig som om ingenting hade hänt. Trött som jag var vände jag mig bara om och sa:
-Kom hit med mina nycklar, Jag orkar inte jaga dig runt hela skolan idag!
Hon vände sig om skrattade och svarade:
Då kan du glömma dina nycklar, kan ju vara bra att ha.
Jag tvekade en sekund, anade hur det kunde sluta om jag följde efter henne, men orkade inte tänka mer. Lyfte blicken och tog några snabba steg för att komma ifatt henne, vilket bara ledde till att hon ökade takten. Gjorde ett par försök att åtminstone hålla min blick i styr, vilket var omöjligt, som hela tiden ville följa hennes skinkor som hårt tryckta mot hennes jeanstyg rörde sig för varje steg hon tog. Hon var en bra bit före mig nu, eftersom hon på lätta fötter hade kilat ner för trapporna mot skolans källare. Precis när jag kom ner i källarkorridoren såg jag henne öppna en dörr med min nyckelknippa, vilket gjorde att jag ökade takten för att komma ifatt henne. Med ett par snabba steg var jag framme vid dörren hon gått in i, vilken rymde en gammal, något sliten filmsal.
Jag klev in i salen och stängde dörren efter mig, såg henne stå längst fram vid filmduken och se oskyldig ut. Gick sakta mot henne och sa:
- Nu kommer du inte längre, så det är lika bra att du ger mig nycklarna nu.
- Jag har dem inte längre, sa hon samtidigt som hon såg mig djup i ögonen och sträckte på armarna för att visa sina händer.
Detta hade till följd att hennes korta linne gled upp en bra bit och visade hennes platta mage och piercade navel. Hennes jeans var så lågt skurna att de nästan visade upp halva venusberget när hon stod som hon gjorde nu. Ändå kunde jag bara se två smala band av hennes trosor som gick en bit upp på hennes höft.
- Du använde ju nycklarna när du gick in hit, sa jag med visst darr på rösten, samtidigt som jag tänkte att jag helt höll på att tappa kontrollen över situationen.
- Du ser väl att jag inte har dem, svarade hon med låg röst.
- Fickorna då, var det enda jag kunde få ur mig, då jag kände ett välbekant pirrande i hela kroppen.
- Kom och leta, var det enda svar jag fick!
Utan att svara gick jag fram till henne, men jag började inte leta i hennes fickor, utan tog istället tag i henne, vände henne om, lyfte upp hennes händer mot väggen, tryckte mig mot henne och viskade med torr röst i hennes öra:
- Jag vill ha mina nycklar nu.
- Börja leta, gnydde hon.
- Sära på benen först, fortsatte jag, fortfarande med mina händer på hennes höfter.
Utan att svara, särade hon lite på benen, där hon nu stod lutad mot väggen. För att klara av att stå på det här viset, var hon tvungen att svanka så hennes lilla röv stod rakt ut. Detta fick henne att se helt underbart sexig ut.
- Nu ska jag genomsöka dig, viskade jag, samtidigt som mitt grepp om hennes höfter släpte.
Jag var fast i ett fruktansvärt kåtrus, samtidigt som jag gjorde ett halvhjärtat försök att avbryta det hela.
Hon gör mig galen av kåthet, men jag får inte, jag får inte… Jag får inte…försökte jag tänka medan mina händer följde hennes vänstra lår upp mot hennes heligaste. När min högra hand kom i kontakt med hennes fitta och följde sjärtskåran upp mot ryggen var dessa tankar som bortblåsta. Jag gjorde likadant med hennes vänstra ben, började nerifrån och följde det hela vägen upp tills det tog stopp. Den här gången lät jag vänsterhanden trycka lite mot hennes fitta, vilket resulterade i att hon släpte ifrån sig ett litet stön.
När jag genomsökt båda hennes ben förde jag in mitt högra ben mellan hennes lätt särade ben och tryckte min svullna kuk mot hennes vänstra skinka. Nu lät jag mina händer hamna på framsidan av hennes lår, så långt ner jag nådde. Sakta drog jag dem uppåt, mer som en smekning än det genomsökande handlaget jag använt mig av tidigare.
Jag fortsatte min smekning, lät fingertopparna nudda lite lätt vid hennes venusberg, fortsatte upp över hennes platta mage, upp över hennes tunna topp. Lät händerna kupa sig runt hennes små fasta bröst. Kände att hennes bröstvårtor stod stenhårda rakt ut genom tyget. Kunde inte släppa hennes underbara bröst utan fortsatte smeka dem, samtidigt som jag lät hennes stora bröstvårtor klämmas lite lätt mellan mina fingrar.
Nu kunde hon inte stå stilla längre utan började rotera med sin röv mot min kuk som fortfarande var pressad mot henne, samtidigt som hon tyst stönade:
- Mmm, ahh, mmm, mer!
Min vänstra hand hamnade innanför toppen på hennes bara bröst, medan min högra hand försvann ner i hennes jeansficka.
- Måste ju leta igenom dina fickor lite också, viskade jag i hennes öra.
- Mmm, noggrant, gnydde hon.
Min hand hamnade rakt på hennes högra lår, som nu bara hade det tunna ficktyget emellan. Genast började jag smeka hennes lår, lät min hand komma närmare hennes venusberg. När jag snuddade vid hennes blygdläpp med mitt pekfinger tryckte hon sig hårdare mot det och sa med darrande röst:
- Glöm inte bort min andra ficka.
Genast släppte jag hennes bröst och stack ner min hand i hennes andra ficka och började massera hennes ljumskar och fittläppar genom jeanstyget.
- Åhh vad skönt, sluta inte, lite till, frustade hon fram när jag drog upp händerna för att knäppa upp hennes jeans.
Jag knäppte upp hennes jeans och bad henne dra ihop benen och kliva ur byxorna, sedan drog jag henne intill mig så jag kunde lyfta av hennes topp och lutade slutligen henne mot väggen igen. Där stod hon nu nästan naken, det enda plagg hon hade på sig var en svart liten stringtrosa som knappast skylde något av hennes behag.
- Jag måste få knulla med dig snart, nästan skrek hon, medan jag smekte hennes svullna och våta fitta genom trostyget.
- Våga inte sluta nu, fortsatte hon och ställde sig på tå, fortsätt smeka mig så kommer jag snart!
Snart började det rycka lite lätt i hennes ben, för att sedan övergå till skakningar i hela hennes kropp.
- Åhh, jag kommer nuuuuu, gurglade hon fram innan hon blev helt still och tyst!
När hon återhämtat sig ett par sekunder tog hon ett steg framåt, vände sig om, kastade sig runt halsen på mig och började kyss mig. En helt underbar kyss, vår första också tänkte jag.
Efter en stund började hon klä av mig, drog min tröja över huvudet, slet upp knapparna i mina jeans och krånglade av dem tillsammans med skor och strumpor. Nu stod jag i bara mina kalsonger som mer såg ut som ett tält på grund av min svullna kuk. Det hindrade henne inte från att slita av mig dem i ett enda drag, för att sedan bli helt tyst sekunderna därpå:
- Satan, vilken kuk, utropade hon sedan!
Jag kunde inte annat än att hålla med henne, en sådan här erektion hade jag aldrig haft förut. I vanliga fall brukar den vara drygt tjugo centimeter och lagom grov. Men nu var och kändes den framförallt betydligt grövre. Varenda blodåder i hela kuken var synlig, ollonet var blålila, på gränsen till bristningsgränsen och nersmetat med försats. Hennes hand greppade om kuken och drog några försiktiga runktag. Hon var inte ens nära att nå runt den!
- Du får vara försiktig, lova det, sa hon som om hon var någon helt annanstans.
Jag nickade, tog henne i handen och drog med henne till en av stolarna på första raden där jag satte mig.
- Här, sätt dig på min kuk så kan du själv bestämma hur du vill ha det.
Hon mumlade något till svar, klev sedan upp och förde kuken mot sin fittmynning. Trots att hon var genomvåt och ollonet nersmetat med försats var det precis att hon lyckades få in ollonet. Sakta fortsatte hon att äta av min kuk. Ett par centimeter åt gången utan att andas, för att sedan stanna upp, stönandes och vilt kippande efter andan. När hon upprepat denna procedur ett antal gånger hade hon slutligen lyckats äta upp hela kuken med sin trånga fitta. Nu äntligen började hon rida mig, först oändligt långsamt, för att sedan stegvis öka takten till jag trodde att hela skolan skulle höra hennes stönanden.
- Jaaaa, jag kommer, Åhhh, nuuuuuu! Stönade hon ut innan hon blev sittandes helt stilla på min fortfarande stenhårda kuk! Jag lyfte upp henne, ställde henne mot samma vägg som hon stått vid tidigare.
- Svanka och sära på benen, sa jag till henne samtidigt som jag förde fram min så gott som sprutklara kuk mot hennes underbara fitta.
Försiktigt förde jag in kuken i dess fulla längd.
- Jävlar vad skönt, hörde jag henne stöna, jag vill ha mer, bara ge mig din mer av din underbara kuk!
Jag fortsatte att knulla henne mot betongväggen i ett ursinnigt tempo tills jag kände en ilning i ljumskarna som spred sig till pungen…..
- Nuuuu, stönade jag fram, samtidigt som pungen vändes ut och in och tömde stora delar av sitt innehåll i hennes fitta.
När jag kom till sans igen efter min orgasm visste jag först inte var jag var, men återfick snabbt förståndet.
Vi kysstes, klädde oss, städade upp det värsta ( fick offra mina kalsonger, hennes trosor var ju knappast mer än ett par trådar) sen undrade jag var mina nycklar var?
- Hihi, de ligger i andra änden av salen, jag ville ju vara säker på att du inte skulle hitta dem.
Efter detta så har vi träffats flera gånger, fast inte på skolan…..Där slutade jag självmant!

Nineinchfun@hotmail.com



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 129 röster, snittbetyg 5,49